- Konu Sahibi Babygirl16
Başka bir hastaneye de gösterse daha iyi olur diye düşünüyorumAma dr ameliyat demiş bizde ondan şaşkınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka bir hastaneye de gösterse daha iyi olur diye düşünüyorumAma dr ameliyat demiş bizde ondan şaşkınız
Şeklinde bi tuhaflık var mı Peki dur raporu da atayımDedigim gbi tek tarafı göremiyrum raporu atabilrmisn bi. Rahimin şekli ufak gibi ama ya ondanmi acaba ameliyat
Salı’ya randevu aldıBaşka bir hastaneye de gösterse daha iyi olur diye düşünüyorum
Tüpler Zaten açık diyor ama rahmin şeklinde bir eğiklik olduğunu ve ameliyat olmamı gerektiğini söylüyor . Kagıdındada herşey normal diyor . Doktorum eğik dedi rahmimeCanım sag açık net görebiliyorum ama solu göremiyrum oda açık gibi duruyo. Yazi olan bi rapor vermedimi
Şeklinde bir sıkıntı yokmu yaniRahim temiz bu arada polip miyom falan yok
Biraz önce yazdım biraz ufak gibi rahim ama ameliyat edilcek bsey göremedm ben rahim tüpler tertemiz. bence bska doktora göster neyi ameliyat edebilrki.Şeklinde bir sıkıntı yokmu yani
Rahimde eğiklik olduğunu ve içer girip orayı kesip düzelteceğini söylediBiraz önce yazdım biraz ufak gibi rahim ama ameliyat edilcek bsey göremedm ben rahim tüpler tertemiz. bence bska doktora göster neyi ameliyat edebilrki.
Allah razı olsun valla teşekkür ederim yaKızlar doktoruma yolladım resimi attım bakicak dönünce yazicam size
Sen harikasınKızlar doktoruma yolladım resimi attım bakicak dönünce yazicam size
Şeklinde varmış bozuklukBiraz önce yazdım biraz ufak gibi rahim ama ameliyat edilcek bsey göremedm ben rahim tüpler tertemiz. bence bska doktora göster neyi ameliyat edebilrki.
Eeee bütün herşey normal düzeyde incelenmiş
2 kere hamile kaldı kalp durması sonucu kürtaj oldu bu sebepten korkuyoHıı bence bu adam perdeden şüphelendi üst tarafı asagya dogru egik evet haklı bak benimkini atiyim. Ama korkma canim hamile kalinmicak bisey degil
Evet ama dr buna kızmış nasıl böyle yazmışlar diyeEeee bütün herşey normal düzeyde incelenmiş
Ben hiç anlamam ki canım inşallah açıktır tüpler,sikinti yoktur. Dilos doktoruna sormuş bakalım ne diyecek doktoru
Belki anlarsın diye canım benim gene de teşekkür ederimBen hiç anlamam ki canım inşallah açıktır tüpler,sikinti yoktur. Dilos doktoruna sormuş bakalım ne diyecek doktoru