RAHİM FİLMİ HSG

lütfen bana da yardım eder misiniz arkadaşlar bir yıldır tedavi gördüğüm halde hamile kalamadım ve bir hafta önce rahim filmi çekildim ve sonuç karmakarışık olunca iki farklı doktora gösterdim. birisi filmi yenileyelim tüplerinde bi sorun yok gibi ama film çorba olmuş ilaç karın bölgene dağılmış derken diğer üreterden böbrelere taşındığını iki tüpümünde kapalı olduğunu ve laparoskopi olmamı önerdi. zaten anestezili olmama rağmen elim karnımda uyandım hiç öyle adet ağrısı gibi olmadı resmen ölecem sandım film çekildikten sonra beş güne yakın kanamam ve bir haftaya yakın ağrım vardı şu an kafam çok karışık üçüncü bi doktora sonucu gösterip karar vermek istiyorum. benm gibi ialcın böbreğe taşındığı kişiler var mı acaba yol gösterecek. lütfen bana da yardım edin
WhatsApp Image 2019-09-06 at 13.08.00.jpeg

lütfen bana da yardım eder misiniz arkadaşlar bir yıldır tedavi gördüğüm halde hamile kalamadım ve bir hafta önce rahim filmi çekildim ve sonuç karmakarışık olunca iki farklı doktora gösterdim. birisi filmi yenileyelim tüplerinde bi sorun yok gibi ama film çorba olmuş ilaç karın bölgene dağılmış derken diğer üreterden böbrelere taşındığını iki tüpümünde kapalı olduğunu ve laparoskopi olmamı önerdi. zaten anestezili olmama rağmen elim karnımda uyandım hiç öyle adet ağrısı gibi olmadı resmen ölecem sandım film çekildikten sonra beş güne yakın kanamam ve bir haftaya yakın ağrım vardı şu an kafam çok karışık üçüncü bi doktora sonucu gösterip karar vermek istiyorum. benm gibi ialcın böbreğe taşındığı kişiler var mı acaba yol gösterecek. lütfen bana da yardım edinEki Görüntüle 2307427
Canım solda sıkıntı var gibi çünkü orda bir tıkanıklık söz konusu gibi görünüyor

İki tarafta da var gibi sen tekrar yenilettir bu rahim filmini bir sorun var gibi gözüküyor

lütfen bana da yardım eder misiniz arkadaşlar bir yıldır tedavi gördüğüm halde hamile kalamadım ve bir hafta önce rahim filmi çekildim ve sonuç karmakarışık olunca iki farklı doktora gösterdim. birisi filmi yenileyelim tüplerinde bi sorun yok gibi ama film çorba olmuş ilaç karın bölgene dağılmış derken diğer üreterden böbrelere taşındığını iki tüpümünde kapalı olduğunu ve laparoskopi olmamı önerdi. zaten anestezili olmama rağmen elim karnımda uyandım hiç öyle adet ağrısı gibi olmadı resmen ölecem sandım film çekildikten sonra beş güne yakın kanamam ve bir haftaya yakın ağrım vardı şu an kafam çok karışık üçüncü bi doktora sonucu gösterip karar vermek istiyorum. benm gibi ialcın böbreğe taşındığı kişiler var mı acaba yol gösterecek. lütfen bana da yardım edinEki Görüntüle 2307427
Valla canım ben pek bilgi Sahibi değilim bu konuda allah yardımcın olsun ama testi tekrarlat bence benimde sıkıntı var dediler Salı günü gidcem doktora

Özel hastane yok kaldgım yerde devlete gidiyorum birde bugun ilişki sırasında kan geldi bendenn onu da eşim farketti adetim Eylül 8 ine bıttı bugun ayın 14 ü acaba nedne gelmiştir bilgisi olan var mı klomen kullandım bu ay birde
Devlette hsg istemez zaten

Yumurtlama kanaması olabilir

Back