- Konu Sahibi Babygirl16
İlginç vallaha zepramm dur bakalım benim doktor proo dalında çok iyi bir doktor yolladım bakalım baksın biEvet ama dr buna kızmış nasıl böyle yazmışlar diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlginç vallaha zepramm dur bakalım benim doktor proo dalında çok iyi bir doktor yolladım bakalım baksın biEvet ama dr buna kızmış nasıl böyle yazmışlar diye
Evet canim hamile kalmaya engel degil ama hamileligi sürdürmek icin engel . Canim hic korkma acı agrı yapıcak bsey degl toparlarsn bi güne2 kere hamile kaldı kalp durması sonucu kürtaj oldu bu sebepten korkuyo
Normalde de eğim olması gerekmiyor mu
Sagol canımın içi benimİlginç vallaha zepramm dur bakalım benim doktor proo dalında çok iyi bir doktor yolladım bakalım baksın bi
İki kürtajı olduğu için korkusu var canımEvet canim hamile kalmaya engel degil ama hamileligi sürdürmek icin engel . Canim hic korkma acı agrı yapıcak bsey degl toparlarsn bi güne
İyi akşamlar canım evet acık mı kapalı mı olduğunu sadece film ile anlaşılır devlette bunu yaptırmak zordur arkadaş özelde yaptırdıİyi akşamlar. Rahim filmi nasıl çekildiniz? Ben en son doktora gittiğimde bu fikri sundum bizim hastane de yapılmıyor bir araştır istersen dedi. Devletler de randevu almak çok zor sanırım bununla ilgili. Sen özele mi gittin? Birde benim kist falan hiçbir şey yok, doktora tüplerin açık mı kapalı mı olduğunu nasıl anlarız falan diye kendim sordum film çekilmeden anlaşılmaz belirtisi yoktur dedi. Biraz bilgilendirir misiniz?
Ne zamandan beri istiyorsun canımBen daha hiç çektirmedim cocuk istiyorum Ama öyle bir şey istemedi benden acaba ne yapmam lazım
Ameliyat olmam şart mı bu durumdaEvet canim hamile kalmaya engel degil ama hamileligi sürdürmek icin engel . Canim hic korkma acı agrı yapıcak bsey degl toparlarsn bi güne
Evet canım olabilir bakalım biz başka dr a da gösterelim dedikValla kızlar tüpler rahim temiz. Düz olmasi gerekiyomus demekki vardir bi bildgi yada hafif egimde olsa sorun teşkil etmez bence ama seninki biraz daha öne gelms bebek tutunması zor olur gelısemez bence ondan ameliyat diyo olabilr
Sende benim canımsın kiiiSagol canımın içi benim♥
Öyle yazıyor kagıtta ama doktor farklı diyor iki kürtaj oldum bebegim korku sardı anlıcagınEeee bütün herşey normal düzeyde incelenmiş
Valla biz ne desek onlar kadar bilgili degiliz yaniltiriz canım seni. Ama bska doktorda egim var diyosa mutlaka ol cünkü kendinde görüysun rahimini kücültyo bebege yer lazımEvet canım olabilir bakalım biz başka dr a da gösterelim dedik
Aynen :)Dr un cevabını bekliyoruz♥♥
Daha gormedi görsün yazicam kuzuuuDr un cevabını bekliyoruz♥♥
Evet canım dr korun demiş Peki korunsun muValla biz ne desek onlar kadar bilgili degiliz yaniltiriz canım seni. Ama bska doktorda egim var diyosa mutlaka ol cünkü kendinde görüysun rahimini kücültyo bebege yer lazım
Tamam bitanemmmmDaha gormedi görsün yazicam kuzuuu
Başka doktorda ayni şeyi diyorsa mutlaka olmam lazım demekki ondan kaynaklı oluyor dicem ama bu durum gerçekten strese sokıyır beni 2 kürtaj bir hsg birde bu olursam 1 sene içerisinde fazla gelicek gbi banaValla biz ne desek onlar kadar bilgili degiliz yaniltiriz canım seni. Ama bska doktorda egim var diyosa mutlaka ol cünkü kendinde görüysun rahimini kücültyo bebege yer lazım