bana ilaç tedavisi başlayacaklar ama ben vazgeçtim olursada allahtan olmazsada bak arkadaşım aşılama yaptırdı film çekildi 3 kez tüp bebek denedi ne varsa denedi olmadı nasip değilmiş dediler artık bebek kelimesini bile hayatından çıkarmıştı kendiliğinden hamile kaldı bu işler nasip işi biz neler yapıyoruz olmuyor millet korunduğu halde hamile kalıyor tabiki tedaviyi elden bırakma elinden geleni yap tüp bebek en son çare olabilir tatlım ben herşeyi rabbime bıraktım ya bide tüp bebk deyince tuhafıma gidiyor ben tüpçüde çalışıyorumda:)
Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
mrblar..! bn nurşah rahim filmi çektirmem gerekiyor daha önce çektirenler varsa bana yardımcı olsunlar çok korkuyorum yani normal ameliyat gibimi kaç kişi çekiyor yani bir doktoramı ait adetten sonramı çekilir lütfen bana tam bir bilgi verin
Arkadaşlar bende 1 ay gonaphene kullandım sona çatlatma iğnesi şimdi adet gördüm olmadı. rahim filmi istedi. kısmetse çarşamba günü gidicem.
korkmuyorum desem yeridir. anlattıklarınız içimi rahatlattı. 1 ağrıkesici alır giderim (tabii eşimle :))Allah hepimizin yardımcısı olsun. bize sağlıklı bebişler nasipetsin inşaallah
teşekkürler güley. iyice kafama takmaya başladım bu durumu. canım çok sıkılıyor. düşünmemeye çalışıyorum bazen etkili oluyor bazen de...