benim tüplerim ikis de kapalı ve rahim şekli bozuk çıktı. belki bu yüzdendi ama çok acı çektim. filmi çeken görevli bayan tanıdıktı,tüpler kapalıysa acıyor yoksa çok rahat geçiyor dedi. ben bir ağrı kesici alıp girdim filme.adeta yoğun bir adet sancısı çektim film esnasında. sadece 2-3 dakika sürdü ama aralıklı aralıklı. yani dayanılmaz bişey değildi. fakat eve geldikten yarım saat sonra dayanılmaz kasılmalar çektim sanki birileri rahmimi,kasıklarımı parçalamaya çalışıyordu.yerimden kalkamadım dakikalarca.yıllardır ağlamamıştım sesimi komşular duyup geldi.15 -20 dakika sürdü. çocuk falan istemekten vazgeçtim anlayacağınız. şimdi histeroskopi olmam gerekiyor neyse ki anesteziyle olacak.
kısacası, pişman değilim.en azından 1 senedir boşuna yumurtlama tedavisi gördüğümü öğrendim. doktora defalarca muayene olurken çektiğim sıkıntıları düşündüm. boşuna aldığım ilaçları,iğneleri düşündüm.ben bu filmi istemesem doktorum bu ay gonal-f uygulayacaktı. size tek tavsiyem var:sakın siz gecikmeyin.sakın!!!