bende 4:30 da çektiriyorum umarım bu kadar sene beklemekten sonra bir işe yararartık dr a ve hastaneye karşı bir nefret duymaya başladım
Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
elizabeth hiç dert etme cekildigin yerde onemli tabi benim dr umun asistani burayla calıstıklarını orda cektiren hiç bir hastanın çok acılı agrııl oldugunu duymadıgın soyledi gercektetne oyle . çok çok rahat cekildim bu muymus dedim kalktıgımda
rahime alet takılma falan olmadı ekrandan bir yandan bakarak bir yandan pipet tarzı aparatı dr yerlestirdi hissetmedim neredeyse. tek tupum tıkalı oldugundan basıncla verilince ilac biraz bel karın agrım oldu aynen adet agırısı gibi hepsi bu kadar
bende bir step ilerisi çikti simid dr laproskopi histeroskopi oneriyor buna ne demeli . en iyisi cektirdigim son tetkik son acı olsun diye dua etmeli. benim onumde bir operasyon bekliyor birkaç aya kadar hamile kalmassam.
Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
arkadaşlar anastezi iyne nerden vuruluyor yazarsanız sevinirin lütfen bende yarın dr gidiyorum çok korkuyorum