Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

arkadaşlar nerdesiniz 40 üstünde kişi var ama ben kimseyi bulamıyorum konuşmak için

belenay inan canım bunları okudukça rahatlıyorum şu an bende ocak ya da şubat gibi çektiricem inş...

canlarım tekrar yazayım dedim inanın kafanıza taktığınıza değmiyor film çekilmeden bi ağrı kesici yaptırın bide kendinizi kasmayın valla abartıldığı gibi değil ilacı verirken biraz acı oluyor ama eh o kadarı da normal yani güzel bir bebiş için 1 kaç dakika acı çekmeye değmezmi yani hem geçince bi şey kalmıyor kızlar korkmayın:)

arkadaşlar ben sıteye gırdım gordum begendım ve uye oldum ben 7 aylık evlıyım cocugum olmasını cok ıstıyorum ama 7 aydır olmadı neden dıe hep kendıme soruyorum hormon tahlılı norman cıktı ultrasonla yumurtalıklarıma baktırdım gayet ıyı folık kullanıyorum yumurtlama gunlerını takıp edıyorum yıne yok.da erken bılıyorum ama aılemden uzak oldugum ıcın yasadıgım sehırde bı parcam olsun ıstıyorum yanlızım yanı.bı tek rahım fılmı cektırcem esımde spermıyogram cektırcek doktor bı sene gecsın dedı ama ben cokkk ıstıyorum nolur bana yardımmm edın

arkadaşlar ben sıteye gırdım gordum begendım ve uye oldum ben 7 aylık evlıyım cocugum olmasını cok ıstıyorum ama 7 aydır olmadı neden dıe hep kendıme soruyorum hormon tahlılı norman cıktı ultrasonla yumurtalıklarıma baktırdım gayet ıyı folık kullanıyorum yumurtlama gunlerını takıp edıyorum yıne yok.da erken bılıyorum ama aılemden uzak oldugum ıcın yasadıgım sehırde bı parcam olsun ıstıyorum yanlızım yanı.bı tek rahım fılmı cektırcem esımde spermıyogram cektırcek doktor bı sene gecsın dedı ama ben cokkk ıstıyorum nolur bana yardımmm edın

güzelim bu yaşta bu ne acele dur bakalım bir sene geçsin acele etme ayrıca kafana taktığın için olmuyor kafana takma rahat ol yaşın genç allah hayırlısını versin ben bekle derim bide kafaya çok takınca strestende olmuyor :teselli:

bence de daha çok yenisin...
bende gurbetteyim ilk başlarda düşünmedik ama artık çok istiyorum..

jülidecim senin adına çok sevindim..
Darısı tüm isteyenlere inşallahhhhh....

eylülcüm çok teşekkür ederim.dilerim sende rahim filmine gerek kalmadan hamile kalırsın. müthiş bi duygu ya allah tüm isteyenlere tattırsın inşallah. bak ben adetimin 5inci gününden itibaren gonaphene diye bi ilaç kullandım . sonra çatlatma iğnesi vururdum daha sonrada progestan diye bi hap kullandım. ilk ay değil ikinci ay hamile kaldım . hatta ikinci ay çatlatma iğnesi vurulmadım. yumurtlamam çok olmuştu doktor vurmadı. bide folbiol die bi vitamin verdi .tüm anne adaylarının kullanması gerekiomuş. bilgin olsun.

canım benim ya bilgilendirmen için çok teşekkür ederim..
Amin inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin...
Senin de tamamına erdirsin sağlıklı güzel bi bebişin olsun inşallahhh..

arkadaşlar merhablar. ben dün rahim filmi çektirdim ve tecrübemi sizinle paylaşmak istiyorum. birincisi korkmanıza hiiiiççç gerek yok , ben de korkuyordum. çok kısa bir sürede çekildi ve canım yanmadı. adet sancısından bile az sancı oldu. kanama çok olabilir diye duymuştum ama bende kanama da olmadı. sadece akşam rahat uyumak için bir kas gevşetici aldım. ve aramızda kalsın azcık da naz yaptım :) hiç korkmayın ve ertelemeyin derim...

ece tuna merhaba.geçmiş olsun canım.hadi hayırlısı.bu ay hamiş kalırsın inş.

iyi geceler kızlar,
ben de bir kaç ay önce HSG çektirdim. Bazı arkadaşların aksine bende ne acı ne de ağrı oldu. Hastaneye işten izin alarak apar topar tek başıma gittim, zaten ne olduğunu da bilmiyordum, fikrim yoktu iyi ki de yokmuş, boşuna stres yapmamış oldum. Ama yine de yanınızda bir arkadaşınız olsun, psikolojik anlamda daha rahat edersiniz kendinizi. Adım adım anlatıyorum. Hemşirenin peşine takıldım, röntgen odasının önünde biraz bekledikten sonra, içeriye alındım , itiraf ediyorum o anda biraz tırstım :) Masaya yattıktan sonra aletleri yerleştirdiler, çok acı olmasa da haliyle nahoş bir durum. Aleti yerleştirince içeriye ilaç veriyorlar, ilaç basınçlı tüp kanallarını dolaşması için. Basıncı karnınızda hissediyorsunuz, ama dediğim gibi ben acı hissetmedim, belki çok hafif bir ağrı, masadan kalkınca hiçbir şey yok gibiydi. Hiç kanamam olmadı, alakası var mı yok mu bilmiyorum ama sonrasında biraz göğüsüm sızladı. Rahatça araba kullanıp işime dönebildim. Bilemiyorum belki bünye ile alakalıdır belki de işlemden önce yapılan vesvese ile...Yalnız işlemden en az yarım saat önce ağrı kesici almayı unutmayın, belki de bu nedenle ben bir şey hissetmedim. Ben de bir yılı aşkın zamandır bebek istiyorum ama olmuyor. Çocuklara çıldıran birisi olarak çok zor bir durum...Sonuçlarım da çok iyi değil, tek tüpüm tıkalı, yani her sağlıklı bayanın şansı % 100 ise benim % 50. senağlamaZaten zor olan bir şansın yarısı bende otomatikman yok.Ne yapalım, biz de tıbbın sınırlarını zorlarız...Allah herkese hayırlı evlatlar versin.

Canim Hiç üzlme Benim Tüplerim Açik Tüm Tahlillerim Normal Ama Benimde çocuğum Olmuyor Allah Büyük

Canim Hiç üzlme Benim Tüplerim Açik Tüm Tahlillerim Normal Ama Benimde çocuğum Olmuyor Allah Büyük

teşekkürler belenay :1hug:, sen neler yapıyorsun şu an bir tedavi görüyor musun? Şimdi doktorlar hemen tüp bebeği öneriyor, kolaylarına gidiyor sanırım. Tabii ki en son çare olarak tüp bebek de deneriz, ama sorunun ne olduğunu anlamadan, tedaviye yönelmeden bana yanlış geliyor. Sen ne dersin?benneyaptımki

bana ilaç tedavisi başlayacaklar ama ben vazgeçtim olursada allahtan olmazsada bak arkadaşım aşılama yaptırdı film çekildi 3 kez tüp bebek denedi ne varsa denedi olmadı nasip değilmiş dediler artık bebek kelimesini bile hayatından çıkarmıştı kendiliğinden hamile kaldı bu işler nasip işi biz neler yapıyoruz olmuyor millet korunduğu halde hamile kalıyor tabiki tedaviyi elden bırakma elinden geleni yap tüp bebek en son çare olabilir tatlım ben herşeyi rabbime bıraktım ya bide tüp bebk deyince tuhafıma gidiyor ben tüpçüde çalışıyorumda:)

ayyy allah hepinize yardım etsin :KK43: ben cokkorkuyorum evlenicem agustosta bunları okudunkca tırsıyorum :KK43:

ayyy allah hepinize yardım etsin :KK43: ben cokkorkuyorum evlenicem agustosta bunları okudunkca tırsıyorum :KK43:

hiiişt korkma kız herkesin başına gelcek diye bişey yok daha şimdiden kendini kasarsan bizim gruba dahil olursun allah korusun bu arada allah tamamına erdirsin inşallah böyle şeyleri düşünme daha çok erken şimdi nişanlılığın sonrada evliliğin tadını çıkarmaya bak güzel kız:dance::teytey:

evet canım korkulacak birşey yok,bende geçen ay çektirdim anesteziye gerek yok,arkadaşların söylediği gibi sadece adet sancısı kadar bi ağrı oluyo...sakın korkma...allah acil şifalar versin inşallah....

X