Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

cimegi bence biz kafamızda büyütüyoruz eğer jinekolojik muayene olduysan oradakine benzer bi acı olacak çok bişi değil sadece bir de ilaç biraz ağrıtıyo diyolar. Ama o da adet ağrısı gibiymiş.

arzucum bu film tüpler açık mı kapalı mı bunu görmek için çekiliyor..
Biliyorsun tüpler kapalıysa çocuk olamaz.
İğneler benim bildiğime göre yumurtayı geliştirmek için çünkü doktorum bana da iğneye geçicez artık dedi..
Ha bi de yumurtayı çatlatmak için yumurta geliştikten sonra çatlatma iğnesi vuruluyor..

Merhaba arkadaşlar.
Bende rahim filmi 3 ay önce cektirdim.Kanallar acık cıktı.Bazen kanallar tıkalıysa
film cektirirken acılıyormuş.
Benimde cok ağrım oldu.Kanamam sadece cektirdiğim gün oldu.En azından icim
şimdi rahat,acı cekmeme değdi yani.
Ama herkez acı cekecek diye birşey yok,her bünye farklı.

eylulranacım....bana bı alttan baktılar ve ultrasyonografıyle inceledıler...bunlara dayanarak bı problem yok dedıler...bunlar tuplerın acık olup olmadıgını anlamak için yeterlı mıdır?ben ne yapmalıyım sımdı...hem korktum hem kafam karıstı:uhm:

Merhaba Arzu
Ben yeniğim sana bildiklerimi aktarayım.
Bu şekilde anlaşılmaz,muhakkak film cektirmen gerek canım.
Bendede herşey normal göründü, ama doktorum yinede rahim filmini cekti.

evet arzucum doktorum bana da öyle baktı tedavide biraz ilerledik ama gebelik oluşmayınca acaba tüpler mi kapalı emin olalım die film istedi...
Yani ancak film çekilerek anlaşılıyormuş..

slm kızlar. allahın izniyle benim rahim filmi çekilmeme gerek kalmadı. bugün hamile olduğumu öğrendim.darısı hepinizin başına. allah hepinize hayırlısıyla bebekler nasip etsin

slm kızlar. allahın izniyle benim rahim filmi çekilmeme gerek kalmadı. bugün hamile olduğumu öğrendim.darısı hepinizin başına. allah hepinize hayırlısıyla bebekler nasip etsin

çok sevindim.allah hayırlısı ile tamamına erdirir inşallah.çok sevindim.darısı bizlerin başına.

Benimde Dün Dr Um Kistlerimin Artik Yokolduğunu Söyledi.bir Anlamda Hamile Kalmişim Kadar çok Sevindim..
2 Ay Genephone Tedavisinden Sonra çocuk Olmazsa Rahim Filmi çektireceğimizi Söyledi Dr.um.korkuyorum Ama Bir Yandan Da şu Anlamda Rahatim Smear Testi Yaptirdiğimda Ben Bişe Anlamamiştim Ama Sonradan çok Sancilandim Ve Yaklaşik 1 Ay Eşimle Ilişkide Bulunamadim Cinsel Anlamda çok Uzaklaştirmişti Beni Ee Bundan Da Korkuyorum Haliyle.
Bakalim Ne Olacak Bana Da Dua Edin Yeni çektirenler Varsa Lütfen Yazsin Gerçi 2 Ayim Var Ama Bakalim Bu 2 Ay Içinde Inş Bebiş Olur.yumurtaliklarimda Kistin Hala Olduğunu Söyledim Herkese.adetimi Herkesin Beklemesini Istemiyorum Artik En Azindan Sürpriz Olsun Die Düşünüyorum çünkü..
Bu Arada Dualarim Sizlerle...

kızlar film çektirecek herkese sesleniyorum ben yeni çektirdim inanın hiç bir şey yok ben adet olurken bunun 2-3 katı fazla sancı çekiyorum üstelik koca birgün bu sadece ilacı verirken çok az bir adet sancısı gibi sancı oluyor ilacı kesince ağrı hemen geçiyor yani öyle abartılacak bi şey değil doktor bi ağrı kesici yatı çekilmeden önce bide kendini kasma rahat ol dedi ve gerçekten çok kolay oldu yani aylarca kaçtım bunalıma giriyordum nerdeyse ama inanın değmiyor çok çok kolay bi film bu beyninizde bitirin işi kolay olacağını düşünürseniz kolay oluyor bi bakmışsınız bitmiş ben çıkınca kendime güldüm bu muydu korktuğum dedim yani bu kadar şey anlattım artık korkmazsınız herhalde inanın çok kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…