[color="ındigo"] bende 4 gün önce bu filmi çektirdim, çok korkmuştum buradaki yorumları okuyunca ama anestezili olduğu için çok rahattım.
Doktorum avcılar hospital'da nil hanım, filmi o çekti zaten, radyoloji bölümünde hazırladılar beni, film çekilirken odada doktorum, anestezi uzmanı ve asistan bir bayan vardı.
Ben anesteziyi aldıktan sonrasını hatırlamıyorum 45 dk sonra kendime geldiğimde hasta odalarından birinde yatıyordum, kendime geldikten sonra karnımda biraz ağrı oldu onunda nedeni kanama olmasıydı sanıyorum ki, başka hiç bir sıkıntım olmadı, korktuğum gibi de değildi.
Normal ücreti 317 tl ssklı olduğum için 95 tl ödedim, burada okuduğum gibi yüksek değildi ücreti. [/color]
deli olmak elde değil arkadaşım herşeyı çok guzel yazmışsın ama kafam ıyıce çorba oldu her herde 200 300 arası ıken hemde anestezı ıle 95 çok ıyı bır fıyat ama boyle ucuz oluncada ınsanın kafasında acaba soru ışaretı kalıyo ben umranıye de oturuyorum burdan gıdıcem avcılar a sonra başıma ayrı bır dert cıkmasın sen ne yaptın sonucun ne cıktı
ben de adet bitimimde yaklaşık haziran 20 gibi rahim filmi çektireceğim, ilk başta korktum, doktora da sordum anestezi olup olmayacağını. O da gerek yok dedi. Biraz araştırdım internette, rahim filmi çekilmeden yarım saat bir saat önce alınacak hafif bir ağrı kesici bile ağrıyı azaltır diyor. aklıma gelmemişti hiç, ben de ağrı kesici atmayı düşünüyorum, ağrı eşiğimi biraz yükseltir en azından. Bi de kendinizi rahat bırakın, olumlu şeyler düşünün, kas gevşetici veriliyor diye okudum bir yerde de, çünkü kendini sıkarsan tüpler kasılıp içine ilaç gitmezmiş ve tüpler tıkalı çıkabilirmiş.
95 TL sigortalı olduğum için ödediğim ücret ama hastane ücreti 317 TL
Sonuçlarımı aynı gün içinde aldım ben dinlenirken kendime gelirken sonuçlarım çıktı bile
Çok şükür temiz çıktı tüplerim tıkanıklık falan yokmuş.
slm orda bırı varmıkaydirigubbakcemile3
95 TL sigortalı olduğum için ödediğim ücret ama hastane ücreti 317 TL
Sonuçlarımı aynı gün içinde aldım ben dinlenirken kendime gelirken sonuçlarım çıktı bile
Çok şükür temiz çıktı tüplerim tıkanıklık falan yokmuş.
merhaba ben varım yazdıklarınızı okuyodum birşey sormak istiyorum cevaplarsan sevinirim
ben de rahim filmi çektirmek istiyorum ama doktorum öle bişey istemedi ben de çikolata kisti var da hasar var mı görmek istiyorum evleneli 11 ay oldu acaba kendi isteğim olduğu için devlet karşılamaz mı anlaşmalı hastanede çektireceğim
cnm benimde doktorum istemedi ben istedim.250 ytl verdim.150 filme 100narkoza gitti.tabi benim tüpün biri tıkalı biri zedeliymiş.hayal kırıklımı anlatamam.bence kistini hallet hemen çektir.
slm canım kendı ıstegınle flim cektırmeyı ılk kez duyuyorum bun adoktorun karar vermesı gerekıyo..bende 2yıllık evlıyım bısorun bulamadılar cocuk olmaması ıcın rahım fılmı ıstedıler onu 4gun once cektırdım 340tl ye 20 ılac parası daha ıyı olsun dıye az tıkanıklık varmıs onu acmişlar ınş.yakonda cocuk sahıbı oluruz darısı basınızakaydirigubbakcemile3çok üzüldüm maonya şimdi napmayı düşünüyosun tüp bebek mi deneyeceksiniz? ben daha kistim olduğunu geçen ay öğrendim doktor bekleyelim önümüzdeki ay bakalım dedi büyürse ameliyat der kesin ama ben ameliyat istemiyorum önce bi rahim filmiyle baktırmak istiyorum ne kadar zarar görmüşüm diye
slm canım kendı ıstegınle flim cektırmeyı ılk kez duyuyorum bun adoktorun karar vermesı gerekıyo..bende 2yıllık evlıyım bısorun bulamadılar cocuk olmaması ıcın rahım fılmı ıstedıler onu 4gun once cektırdım 340tl ye 20 ılac parası daha ıyı olsun dıye az tıkanıklık varmıs onu acmişlar ınş.yakonda cocuk sahıbı oluruz darısı basınızakaydirigubbakcemile3
arkadaşım senin hsg ni sgk karşılamış bana cevap verebilirsin sanırım yardımcı olursan sevinirim
Tabii bildiğim bir şeyse seve seve yardımcı olurum
Benim hsgmi sigortam karşıladı evet
sagol canım ınş.sende tedavı olup bebegıne kavusursun sabretmek zor ama takdır allahın,bıde bize sızde sorun yok dıyolar 2yıldır doktorlara gıdıyoruz keske basta bu fılmı ısteseydıler enazıdan sorun hallolurdu neyse cok sukur kurtuldum inş.yakında hamıle oldugumu paylasırım gorusmek uzerene güzel arkadaşım inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah bizlerde.. benim hızlı ilerleyen ve çocuk sahibi olma şansımızı her ay azaltan rahatsızlığım var doktor ısrarla infertilite tedavilerine 1sene geçince başlanır diyor ama ben çok korkuyorum beni zor bir süreç bekliyo çünkü o yüzden en azından rahim filmiyle bir adım atmış olmak istiyorum tedavi yolunda allah hepimizin yardımcısı olsun kimseyi mahzun etmesin
öbür sayfada sormuştum sorumu ben 11aylık evliyim demek istiyorum ki doktor bana 1yıl geçmeden infertilite konusunda herhangi bir işlem yapılmaz devlet karşılamaz dedi ben endometriozis olduğu için rahim filmiyle tüplerim açık mı kapalı mı görmek istiyorum doktor istemedi yani ben istiyorum benim kini karşılar mı acaba diyorum bilgin var mı bu konuda
Atlamışım kusura bakma ayybencim
Bu konuda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum, sonuçta ssk sormuyor sen mi istedin doktorun mu istedi bu filmi diye
Ama sen içim rahat etsin dersen filmi çektireceğin yere bir danış, onlarda ssk karşılar diyecek büyük ihtimal ama olsun için rahat eder en azından a.s.
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim . rahim filmi çektirdim inanın hiç korkulacak bişey yok .bende ilk çok panik yaptım doktoruma anesteziyle olsun diye yalvardım nerdeyse :) beni bi şekilde ikna etti ve anestesi almadan çekildi hiç bir acı hissetmedim sadace ilac verilirken cok hafif agrı oldu okadar.