geçmiş olsun ben de gün aldım ptesi çekilcem sonucun nasıl çıktı hemen alabiliyomuyuz sonucunu acaba?
ayybencim benim iki tüpte acık cıktı sükür.ewet sonucu hemen alıyosun . inşallah senınde sonucun ıyı olur .pazartesı beklıyoruz haberlerını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun ben de gün aldım ptesi çekilcem sonucun nasıl çıktı hemen alabiliyomuyuz sonucunu acaba?
ayybencim benim iki tüpte acık cıktı sükür.ewet sonucu hemen alıyosun . inşallah senınde sonucun ıyı olur .pazartesı beklıyoruz haberlerını
gözün aydın inşallah benim de iyi çıkar gerçi benim sorunum çikolata kisti ama tüplerde yapışıklık yapabiliyomuş bu kist.bu ay soğan suyu içmiştim kistim 3cmden 2cme düşmüş inşallah iyileşiyor umutlandım senin belli bi rahatsızlığın var mıydı arveen inşallah hamilelik haberlerini alırız allah yardımcın olsun
slm hsg çekildim bugün canım baya acıdı ama adet sancısının çok şiddetlsi gibiydi kanamam da oldu hala da var azar azar kan gelmeye devam ediyo şükür tüplerim açıkmış sorun yok dedi doktor. 2gün banyo yapmak ve cinsel ilişki olmaması gerek diye duydum ama doktor öle bişey sölemedi ben de unuttum sormayı sana öle bişey ded mi doktor ?
slm kızlar bende 2hafta once hsg cektırdım ama benımkı oyle hafıf olmadı anestezı almıstım uyandıgımda cok sancım vardı masa baya kanlıydı ve 2 gun yogun kanama oldu yururken otururken acıyodu adet sancısında n cok daha sıddetlıydı bırak 2gun ılıskı ben on gun ıstemedım benım kanallar bıraz tıkanıkmış acmıslar sanırım ondan kaynaklandı tüpler zaten acıkmış cok sukur atlattım cuma adet olcam ondan sonra kı hafta korunmıcaz doktor oyle dedı cocuk olabılırmıs su on gunde bıran once gecse ve testte 2cızgıyı bı gorebılsem tek dılegım bu inş. hepimiz.....:CüvCüv::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3cnm hadi gözün aydın cok sevındım acık olmasına .kanama bendede olmuştu ama cok az bır ıkı gun lekelenme şeklindeydi .banyo bende 2gun sonra yapmıstım ilişkiyi bılmıyorum benım esım yurtdısındaydı ozaman zaten.ama ıstersen bekle sende bıraz cunku hafıf lekelenmeler oluyo ya .
slm kızlar bende 2hafta once hsg cektırdım ama benımkı oyle hafıf olmadı anestezı almıstım uyandıgımda cok sancım vardı masa baya kanlıydı ve 2 gun yogun kanama oldu yururken otururken acıyodu adet sancısında n cok daha sıddetlıydı bırak 2gun ılıskı ben on gun ıstemedım benım kanallar bıraz tıkanıkmış acmıslar sanırım ondan kaynaklandı tüpler zaten acıkmış cok sukur atlattım cuma adet olcam ondan sonra kı hafta korunmıcaz doktor oyle dedı cocuk olabılırmıs su on gunde bıran once gecse ve testte 2cızgıyı bı gorebılsem tek dılegım bu inş. hepimiz.....:CüvCüv::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
diğer topiğe yazdım burayada yazayım dedim
merhaba kızlar,bende rahim filmini 2 kere çektirdim(anestezi olmadan)
ilkini özel bir hastanedeydi kötü geçmişti
sanki canımı alıp tekrar bana verdiler akannehir
hastane çığlıklarımla doldu taştı
ama ben acıyı sadece speklumu yerleştiriken hissettim
biraz benim kasmamla birazda hemşirenin beceriksizliğiyle
ömrüm boyunca unutamayacağım bir anım var malesef :2:
2.sini bugün çektirdim devlet hastanesinde
ilkinin verdiği stersle yedim bitirdim kendimi eyvahedigeldismile
neyse çekildim ama hiç ilki gibi olmadı
acı tabiki oluyor ama dayanılmayacak gibi değil
yanma hissi gibi bir ağrı ve ialç verilirken de ince sancı şeklinde idi
ilki özelde olan da anestezi istemiştim dr ikne etti beni gerek yok dedi ama
canavar hemşireyi düşünemedi sanırsam artı bir sürü para ödemiştim
2. devlette gayet ilgili seviyeli ve temizdi üstelik çokta canımı acıtmadılar ve 1 kuruş bile ödemedim ohaoldumsmile
hangi devlet hastenesinde çektirdiniz acaba istanbuldayım ben
selam, ben de dün çektirdim kızlar, tecrübelerimi paylaşayım dedim.. ben de biraz korkarak gittim. ama kendimi kasmadım, en kötüsüne hazırladım, dr.a araştırdım çok kötü tecrübeleri olanlar var dedim, dr ve hemşire herkes senin gibi korkarak geliyo bu yüzden, keşke araştırmasaydın, göreceksin kolay olduğunu dediler.
yapılan şu, muayenede de kullandıkları spekulum denen aleti vajinaya yerleştirip çok ince bir kanülü rahimağzından içeri sokuyolar, incecik bişey. spekuluma hepiniz muayeneden aşinasınız zaten, kanülü taktıklarını hissettim ama acı diil, sadece farkında oluyosunuz.
sonra ilacı içeri veriyolar, o da biraz şiddetli bir adet sancısı gibi. hiç zor diil.
doktor 3 gün falan öncesinden antibiyotik verdi, bi de gelmeden bi ağrı kesici al dedi. buscopan aldım bir saat önce falan..
filmi çektiler bitti hiç beklemeden hoop ayaklandım, hiçbişey olmamış gibi, gittim alışveriş falan yaptım.. ağrı sızı olmadı.
hiç korkmayın, o öldüm bittim diyenler bence çok korkarak gidip kendini çok sıkanlardır.
bi de unutmadan, mümkünse uzman dr çeksin.
hehehee heryerden çıkıyorum di mi zerdalım :)Aylin bende şöyle bi araştırma yapayım dedim, karşıma sen çıktın, :roflol:verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz arkadaşım. İnşallah biz gibi yaptırmayı düşünenlerde senin gibi bi sonuç elde ederiz. Yoksa bazı yazılanlar insanı ürkütüyor.
selam. bakiyorum ki kimse cevap yazmamis. ama benimbazi saglik sorunlarim var, bi onu cekdirmedim, ne icin dir acaba merak ettim.