Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

geçmiş olsun ben de gün aldım ptesi çekilcem sonucun nasıl çıktı hemen alabiliyomuyuz sonucunu acaba?

ayybencim benim iki tüpte acık cıktı sükür.ewet sonucu hemen alıyosun . inşallah senınde sonucun ıyı olur .pazartesı beklıyoruz haberlerını:nazar:

ayybencim benim iki tüpte acık cıktı sükür.ewet sonucu hemen alıyosun . inşallah senınde sonucun ıyı olur .pazartesı beklıyoruz haberlerını:nazar:

gözün aydın inşallah benim de iyi çıkar gerçi benim sorunum çikolata kisti ama tüplerde yapışıklık yapabiliyomuş bu kist.bu ay soğan suyu içmiştim kistim 3cmden 2cme düşmüş inşallah iyileşiyor umutlandım senin belli bi rahatsızlığın var mıydı arveen inşallah hamilelik haberlerini alırız allah yardımcın olsun

gözün aydın inşallah benim de iyi çıkar gerçi benim sorunum çikolata kisti ama tüplerde yapışıklık yapabiliyomuş bu kist.bu ay soğan suyu içmiştim kistim 3cmden 2cme düşmüş inşallah iyileşiyor umutlandım senin belli bi rahatsızlığın var mıydı arveen inşallah hamilelik haberlerini alırız allah yardımcın olsun

cnm bende bi sorun yok eşimdede yok.herşey normal deniliyo .ama 1.5senedir olmadı. 2 kezde aşılama denedim ama oda olmadı.tüp bebek düşünüyorum eylül ekim gibi.bakalım ınsallah ozaman kadar kendılıgımden kalırımda gerek kalmaz.

diğer topiğe yazdım burayada yazayım dedim
merhaba kızlar,bende rahim filmini 2 kere çektirdim(anestezi olmadan)
ilkini özel bir hastanedeydi kötü geçmişti
sanki canımı alıp tekrar bana verdiler akannehir
hastane çığlıklarımla doldu taştı
ama ben acıyı sadece speklumu yerleştiriken hissettim
biraz benim kasmamla birazda hemşirenin beceriksizliğiyle
ömrüm boyunca unutamayacağım bir anım var malesef :2:

2.sini bugün çektirdim devlet hastanesinde
ilkinin verdiği stersle yedim bitirdim kendimi eyvahedigeldismile
neyse çekildim ama hiç ilki gibi olmadı
acı tabiki oluyor ama dayanılmayacak gibi değil
yanma hissi gibi bir ağrı ve ialç verilirken de ince sancı şeklinde idi

ilki özelde olan da anestezi istemiştim dr ikne etti beni gerek yok dedi ama
canavar hemşireyi düşünemedi sanırsam artı bir sürü para ödemiştim
2. devlette gayet ilgili seviyeli ve temizdi üstelik çokta canımı acıtmadılar ve 1 kuruş bile ödemedim ohaoldumsmile

slm hsg çekildim bugün canım baya acıdı ama adet sancısının çok şiddetlsi gibiydi kanamam da oldu hala da var azar azar kan gelmeye devam ediyo şükür tüplerim açıkmış sorun yok dedi doktor. 2gün banyo yapmak ve cinsel ilişki olmaması gerek diye duydum ama doktor öle bişey sölemedi ben de unuttum sormayı sana öle bişey ded mi doktor ?

slm hsg çekildim bugün canım baya acıdı ama adet sancısının çok şiddetlsi gibiydi kanamam da oldu hala da var azar azar kan gelmeye devam ediyo şükür tüplerim açıkmış sorun yok dedi doktor. 2gün banyo yapmak ve cinsel ilişki olmaması gerek diye duydum ama doktor öle bişey sölemedi ben de unuttum sormayı sana öle bişey ded mi doktor ?

cnm hadi gözün aydın cok sevındım acık olmasına .kanama bendede olmuştu ama cok az bır ıkı gun lekelenme şeklindeydi .banyo bende 2gun sonra yapmıstım ilişkiyi bılmıyorum benım esım yurtdısındaydı ozaman zaten.ama ıstersen bekle sende bıraz cunku hafıf lekelenmeler oluyo ya .

cnm hadi gözün aydın cok sevındım acık olmasına .kanama bendede olmuştu ama cok az bır ıkı gun lekelenme şeklindeydi .banyo bende 2gun sonra yapmıstım ilişkiyi bılmıyorum benım esım yurtdısındaydı ozaman zaten.ama ıstersen bekle sende bıraz cunku hafıf lekelenmeler oluyo ya .
slm kızlar bende 2hafta once hsg cektırdım ama benımkı oyle hafıf olmadı anestezı almıstım uyandıgımda cok sancım vardı masa baya kanlıydı ve 2 gun yogun kanama oldu yururken otururken acıyodu adet sancısında n cok daha sıddetlıydı bırak 2gun ılıskı ben on gun ıstemedım benım kanallar bıraz tıkanıkmış acmıslar sanırım ondan kaynaklandı tüpler zaten acıkmış cok sukur atlattım cuma adet olcam ondan sonra kı hafta korunmıcaz doktor oyle dedı cocuk olabılırmıs su on gunde bıran once gecse ve testte 2cızgıyı bı gorebılsem tek dılegım bu inş. hepimiz.....:CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:kaydirigubbakcemile3

slm kızlar bende 2hafta once hsg cektırdım ama benımkı oyle hafıf olmadı anestezı almıstım uyandıgımda cok sancım vardı masa baya kanlıydı ve 2 gun yogun kanama oldu yururken otururken acıyodu adet sancısında n cok daha sıddetlıydı bırak 2gun ılıskı ben on gun ıstemedım benım kanallar bıraz tıkanıkmış acmıslar sanırım ondan kaynaklandı tüpler zaten acıkmış cok sukur atlattım cuma adet olcam ondan sonra kı hafta korunmıcaz doktor oyle dedı cocuk olabılırmıs su on gunde bıran once gecse ve testte 2cızgıyı bı gorebılsem tek dılegım bu inş. hepimiz.....:CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:kaydirigubbakcemile3

slm canısı demekkı herkese göre degişiyo bende hıc agrı olmadı işlem yapılırkende agrı hıssetmedım anestesıde almamıstım.nese artık hepımıze gecmıs olsun . bebeişler ıcın katlanıcaz artık napalım sonuclarımız ıyı olsun yeter ...:nazar:

Merhaba, ben de bugun rahim filmi cektirdim, okuduklarimdan sonra cok korkarak gitmistim ama agri yok denecek kadar azdi, yani sadece hafif bir basinc seklinde, siviyi verdiklerini de ben hiseetmedim bile.Herkesin tecrubesi farkli tabi ama cok korkup ertelemeyede gerek yokmus,onu anladim, cunku korkumdan aylardir erteliyordum.
Eve gelince dus aldim, doktor bana bir sey soylemedigi icin, ama bazi arkadaslar 2 gun banyo yapilmamasi gerek yazmislar, nedenini bilen var mi? Ya da doktorundan boyle bir tavsiye alan? Tesekkurler

diğer topiğe yazdım burayada yazayım dedim
merhaba kızlar,bende rahim filmini 2 kere çektirdim(anestezi olmadan)
ilkini özel bir hastanedeydi kötü geçmişti
sanki canımı alıp tekrar bana verdiler akannehir
hastane çığlıklarımla doldu taştı
ama ben acıyı sadece speklumu yerleştiriken hissettim
biraz benim kasmamla birazda hemşirenin beceriksizliğiyle
ömrüm boyunca unutamayacağım bir anım var malesef :2:

2.sini bugün çektirdim devlet hastanesinde
ilkinin verdiği stersle yedim bitirdim kendimi eyvahedigeldismile
neyse çekildim ama hiç ilki gibi olmadı
acı tabiki oluyor ama dayanılmayacak gibi değil
yanma hissi gibi bir ağrı ve ialç verilirken de ince sancı şeklinde idi

ilki özelde olan da anestezi istemiştim dr ikne etti beni gerek yok dedi ama
canavar hemşireyi düşünemedi sanırsam artı bir sürü para ödemiştim
2. devlette gayet ilgili seviyeli ve temizdi üstelik çokta canımı acıtmadılar ve 1 kuruş bile ödemedim ohaoldumsmile

hangi devlet hastenesinde çektirdiniz acaba istanbuldayım ben

merhaba arkadaşlar..ben de hafta başında hsg cektırdım..hiç korkmayın..ben fındıkzade de ıyı bır goruntuleme merkezınde cektırdım.eger durumunuz varsa 250-320 lıra arası degısıyor fıyatları oraya gıdın derım..hiç mi hiç agrı olmuyor..nedenı kullanılan göruntuleme cıhazı ..şöyle ki cıhaz her yone kendı donebıldıgınden eskı yontem olan rahmınızı duzleştırmeye calışarak canınızı yakmıyorlar.rahım ne pozısyonda ıse o sekılde cekım yapılabılıyor..sadece başlangıcta spekulum takılıyor normal vajınal muayene gıbı ve ıncecık bı kateterle ıleç verılıyor toplasanız 10 dk surmuyor..işlem bitince hemen kalkıp evınıze gelıp dusunuzu da alabılır,eşinizle de olabılırsınız..

fıyat 320 lıra..doktor tavsıyesı ıle yada bır tup bebek merkezınden geldım dersenız 250 ye kadar ınıyorlar..tabıı dr ısmı alarak..
Kolay gelsin:))

selam, ben de dün çektirdim kızlar, tecrübelerimi paylaşayım dedim.. ben de biraz korkarak gittim. ama kendimi kasmadım, en kötüsüne hazırladım, dr.a araştırdım çok kötü tecrübeleri olanlar var dedim, dr ve hemşire herkes senin gibi korkarak geliyo bu yüzden, keşke araştırmasaydın, göreceksin kolay olduğunu dediler.
yapılan şu, muayenede de kullandıkları spekulum denen aleti vajinaya yerleştirip çok ince bir kanülü rahimağzından içeri sokuyolar, incecik bişey. spekuluma hepiniz muayeneden aşinasınız zaten, kanülü taktıklarını hissettim ama acı diil, sadece farkında oluyosunuz.
sonra ilacı içeri veriyolar, o da biraz şiddetli bir adet sancısı gibi. hiç zor diil.
doktor 3 gün falan öncesinden antibiyotik verdi, bi de gelmeden bi ağrı kesici al dedi. buscopan aldım bir saat önce falan..
filmi çektiler bitti hiç beklemeden hoop ayaklandım, hiçbişey olmamış gibi, gittim alışveriş falan yaptım.. ağrı sızı olmadı.
hiç korkmayın, o öldüm bittim diyenler bence çok korkarak gidip kendini çok sıkanlardır.
bi de unutmadan, mümkünse uzman dr çeksin.

hangi devlet hastenesinde çektirdiniz acaba istanbuldayım ben

kusuruma bakma atofinacım mesajını geç farkettim
ben süleymaniye doğum evinde çektirdim
tüpbebek için rapor çıkartırmaya uğraşıyorumda
önceki çekildiğimi istemediler bende yeniden çektirmek zorunda kaldım akannehir

selam, ben de dün çektirdim kızlar, tecrübelerimi paylaşayım dedim.. ben de biraz korkarak gittim. ama kendimi kasmadım, en kötüsüne hazırladım, dr.a araştırdım çok kötü tecrübeleri olanlar var dedim, dr ve hemşire herkes senin gibi korkarak geliyo bu yüzden, keşke araştırmasaydın, göreceksin kolay olduğunu dediler.
yapılan şu, muayenede de kullandıkları spekulum denen aleti vajinaya yerleştirip çok ince bir kanülü rahimağzından içeri sokuyolar, incecik bişey. spekuluma hepiniz muayeneden aşinasınız zaten, kanülü taktıklarını hissettim ama acı diil, sadece farkında oluyosunuz.
sonra ilacı içeri veriyolar, o da biraz şiddetli bir adet sancısı gibi. hiç zor diil.
doktor 3 gün falan öncesinden antibiyotik verdi, bi de gelmeden bi ağrı kesici al dedi. buscopan aldım bir saat önce falan..
filmi çektiler bitti hiç beklemeden hoop ayaklandım, hiçbişey olmamış gibi, gittim alışveriş falan yaptım.. ağrı sızı olmadı.
hiç korkmayın, o öldüm bittim diyenler bence çok korkarak gidip kendini çok sıkanlardır.
bi de unutmadan, mümkünse uzman dr çeksin.

Aylin bende şöyle bi araştırma yapayım dedim, karşıma sen çıktın, :roflol:verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz arkadaşım. İnşallah biz gibi yaptırmayı düşünenlerde senin gibi bi sonuç elde ederiz. Yoksa bazı yazılanlar insanı ürkütüyor.

Aylin bende şöyle bi araştırma yapayım dedim, karşıma sen çıktın, :roflol:verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz arkadaşım. İnşallah biz gibi yaptırmayı düşünenlerde senin gibi bi sonuç elde ederiz. Yoksa bazı yazılanlar insanı ürkütüyor.
hehehee heryerden çıkıyorum di mi zerdalım :)
ben de aynen buraları okuyup durdum, kötü tecrübeleri okuyunca korktum, iyileri okuyup rahatlamaya çalıştım. ama çoğunluğun dediği gibi zor bişey diil, ama kafanda büyütüp kasarsan kendini zor gelebilir..
adet görüyormuş da biraz çok sancım varmış gibi düşündüm ve gevşemeye çalıştım, çok kolay oldu..
unutmadan eğer ilaç verilince derin derin nefes alırsanız rahatlıyosunuz anında... derin nefes aldım rahatlattı anında... zaten çok kısa sürüyo.
hiiiiiiiiç korkmayın. gerekiyosa çektirin, hem kafanızda soru işareti kalmaz hem de ufak tefek yapışıklıklar bu filmle açılıyomuş ve ilk ay özellikle hamile kalan çok oluyomuş...
tabi Allah bilir. çok da ümitlenmemek lazım :)

selam. bakiyorum ki kimse cevap yazmamis. ama benimbazi saglik sorunlarim var, bi onu cekdirmedim, ne icin dir acaba merak ettim.

bende gecen ay cektırcdım ama alet bozuldu

cok korkuyorum adetımı beklıyorum ofyaaaaaaaaaaaaaaaa

selam. bakiyorum ki kimse cevap yazmamis. ama benimbazi saglik sorunlarim var, bi onu cekdirmedim, ne icin dir acaba merak ettim.

ne ıcın soruosun pek anlamadım ama hsg herturlu seyı deneyıp cocugu olmayanlara bakılıyor rahımın duruma doktor bana bır tedavı yontemıde dıyebılırız buna dedı cogu hastam 6 ay ıcınde hamıle kalıo dedı

bunu yapmadann dıger asamalara gecemıyorsun asılama tup bebek gıbı

bende bugn çektirdim fındıkzadede doktor ve yanındaki hemşireler çok güleryüzlüydüler biraz korku vardı bende ama gayet rahat ve kolay bi işlem oldu.korkulacak hiçbir yanı yok bayanlar....

X