Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

kızlar selam...bende fındıkzade de çektirmek istiyorum ama korkuyorum...ve pahallı...ne dersiniz değermi

kızlar selam...bende fındıkzade de çektirmek istiyorum ama korkuyorum...ve pahallı...ne dersiniz değermi

canıjm benim radyotom varya fındık zadede ben olda çektirdim 280 tl ye vallahi canım hiç acımadı doktorlarıda çok iyi tavsiye ederim yani ama şimdi herhalde 340 olmuş fiyatı memnum kalırsın ben çok korktum doktorum oraya yönlendirdi çekenlerde seninle çok güzel ilgileniyo tatlı dilliler bayan çekiyo zaten ben çektirmeye gittigimde çok korkuyorum dedim onlarda korkulucak bişey yok dedi bayan beni hazırladı bir tane erkekte benle konuştu anlıcagın beni oyaladıkaydirigubbakcemile3 çekindigi,mi bile anlamadım yani gene olsa gene giderim vallahi oraya anlıcagın parasına degiyor haberin olsun:enbuyukkk:

Son düzenleme:

canım fiyatı yüksek gelmişti bana demin ecomarla konuştum aynı cihazmış...250 ye indiler...ben birde izmitten gidiyorum...bana külfeti çok gelecek gibi...yoksa radyotomu tercih edecektim

Arkadaşlar merhaba acilen yardımlarınıza ihtiyacım var
biraz geriye alarak anlatıyorum durumu
9 ay kadar önce bi düşük yaptım 5 haftalıkken
sonrasında 2 ay hastalandım ve onun üzerinede 7 ay gibi bi süre hasta olmadım
sonrasında doktora gittim ve ilaç kullanmaya başladım
ve o ay hastalandım tekrar
hastalığım normalde 4 -5 gün sürerken yaklaşık bi 10 gün kadar sürdü
sonrasında zaten doktor benden rahim filmi istemişti hastalığım bittiğinde filmi çektirdim.
doktor filmden 2 gün sonra gün aşırı ilişki dedi
burda bi parantez açıyorum
filmi çektirdiğim gün sadece leke oldu ertesi günde aynı ama akşamına tekrar hastalanmaya başladım
bi 4 günde o sürdü (filmden önceki SAT 14 Haziran filmden sonraki kanama ise 26 Haziranda başladım ki buna SAT mı denir ne denir bilmiyorum )
ikinci kanamadan sonra gün aşırı ilişkiye başladık eşimle ama dün akşam bi leke oldu
bu sabah aynı lekenme bariz şekilde devam ediyor
Sanki benzetme garip olabilir ama akıntının içindeki kan kırıkları gibi
belim ve kasıklarımda ağrıyor aynı zamanda
ne yapmam lazım ve bu ne demek deli olucam
Lütfen yardım edin...
Teşekkür ederim..

Yanıltıcı bilgi vermek istemem ama rahim filmini bende yeni çektirdim benimde 2 gün falan kanamam oldu. Seninde filmden sonra başlayan kanaman adet kanaması değil filmde yapılan işlemlerden kaynaklanan kanama.
Ve bence şu an başlayan kanamanda lekelenme değil adet kanaman tarihlerde bunu doğruluyor. Filmden dolayı pıhtılı, sümüksü, çamurumsu şekillerde adet olması da normal.
Bunlar benim düşüncelerim ama doktorunla görüş, 7 ay adet görmedim diyorsun bir sorun olabilir. Rahim filmin nasıl çıkmıştı?

rahim filmi Allah a çok şükür temiz çıktı tüpler açık kanallar temiz ve rahmin muntazam dedi doktor.
dün doktorumla görüştüm devam ederse yarın gel demişti bugün için doktor
bugün iş çıkışında gidicem artık ne der dr bilmiyorum
ama bendeki bu değişiklik canımı sıkıyor bişeyler var evet ama ne olduğunu bilmemek beni çileden çıkarıyor
bugün umarım cevabını alırım sorularımın

kızlar ben dün rahim filmi çektirdim... hayatımın en acı dolu tecribesiydi maalesef ama geçti çok şükür... tüpümde tıkanıklık varmış... o yüzden canın çok yanıyor dedi doktor... böyle bişey olurmu gerçekten...

o kateter denen şey takılana kadar zor bende çektirdim..

ama benim sonrasında 1 hafta süren bir sancım ve kanamam oldu..

ama herkesin böyle olmaz çünkü benim durumum rahimde şekil bozukluğundan dolayı özeldi, bu kadar sıkıntıya rağmen gerçekten korkacak hiçbirşey yok diyebilirim sizlere..

bende geçen ay çektirdim çok korktuğum için anestezili yaptırdım çok rahattı 10-15 dk uyudum uyandığımda herşey bitmişti tüplerimde açıktı ama 2-3 gün az az kanamam oldu.

kızlar adetımız bıter bıtmezmı
rahım fılmı cektırılır tam olarak ne zamn
ben ekımde naspse tup bebege gecıcem
o yuzden cektırım gıtmeden once dıorum

mart ayında radyotomda çekilmiştim 320 tl idi o zaman. hiç acım olmadı kanamamda 2 tüpümde açık çıkmıştı. haziranda son adetimi gördüm. bugün kesemizi gördük 5 haftalık hamileyim. hepiniz dualarımdasınız

cok gusel rabbım saglıklan kucagına almayı nasp etsın
bızede duanı eksık etme

arkadasim bende cektirdim rahim filnini hemde 4 sefer benim cift rahimim vardi 3 sefer amelyat oldum simdi iki rahim birbirine birlestirildi korkulacak bisey yok sedece biraz sancin oluyor 2 gun falan ama agri kesicilerle rahatliyorsun Allah herkeze acil sifalar versin

bende rahim filmi çektirdim. kolay sayılır sadece hekiminizi iyi seçin. adetten kaç zaman sonra çekileceğini dr söyler. yardımcı olabilirim size ank ve ist 2 dr ismi verebilirim ama çok gelişmiş uzmanlar bunu araştırdığınızda da anlayacaksınız

Ben bir kere rahim filmi çektirdim ve hiiiiiççç bir sorun yaşamadım. Öncesinde bir sürü kötü yorum okudum. Sonra da en güvendiğin doktorum Serhat Sakız a gittim ve muhabbet esnasında filmi çekti, üstelik bana sadece sanki emriyo transferi yapılıyormuş hissi verdi. Ne ağrı ne kanama Maaşallah. Çok basittttt.

benim ağrı eşiğim çok düşük o yüzden korkarım diye anestezili çektiridm uyudum hiççççç hisssetmedim ama anesteziden önce damar yolunu açıyorlar ilacı vermek için o zaman bayıldım ben her zaman kan alırlarken bayılırım çok korkağım çünkü
hatta sağlık memmuru tarihe geçtiğimi ilk bayılan olduğumu söyledi :)))
bayılmak çok kötü

benden önceki bayan anestezisiz çektidi 3 dk da bitii şaştım kaldım hiç sesi çıkmadı
hatta ben de bayılmadan mı çektirsem dedim :)

bende bugün hsg çektirdim korktuğum kadar ağrım olmadı ama buscopan ve diazem iğnesi yaptılar önce sonra çekildi sadece ilaç verirken bir sancı oldu o kadar.ilk bir saat ağrım oldu.ancak ben aç karnına girmiştim belki ilaçlar yan etki yaptı bu yüzden.sonuçta; ist gideceğiz.faruk bey (buyru )e.septum için operasyon gerekecek sanırım.septum derin.. çok korkuyorum.
karından delip girmeleri videolarına bile bakamadım.ne yapacağım bilmem.allahım bizlere yardım et.

merabalar arkadaşlar ben yeni geldim aranıza uzun zamandır okuyorum yorumlarınızı 1 senedir çocuğumuz olmuyor eşimin sperogram testi 17milyon doktorum bnde hiç bi tedavi uygulamadan hapla iğneyle direk rahim filmi istedi ilk aşama rahim filmi mi bilgilendirirseniz sevinirim.tşk şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…