- 3 Mayıs 2010
- 233
- 1
sağol canım tavsiyelerin için yarın eşimle birlikte gideceğim filmi çektirmeye annemi de mi alsam yanıma diyorum cümbür cemaat ama onu da üzmek istemiyorum artık bebeğim olmadığı için annem de ben kadar üzülüyor inşallah bi şey çıkmaz da rahat nefes alırım Rabbim hayırlısını versin...:Saruboceq:
selam arkadaşlar..bende haziranda çektirem ..rehim filmi nezaman çektiriliıyo yani hastaykenmi gitmek gerekio yoksa herhangi bizaman gidilmesi yetelimi..acıyomu çok ...ne zormuş bebek sahibi olmak..Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ıle bebek nasıp etsın..
selam canım bu film adetten sonra çekiliyor yani adetin 7 ile 9. günleri arasında çekiliyor ben 7. gün çektirdim sonuçları cumartesi günü göstereceğim sakın korkma ben daha dün çektirdim abartıldığı gibi değil gayet kolay sadece çektirirken düşünmemeye çalış rahat nefes al ver o zaman hiç etkilenmiyosun bunlar dünkü tecrübelerim canım ilaç verildiğinde biraz adet ağrısı gibi oluyor ama beni etkilemedi bu ağrı filmi çeken doktor bile şaşırdı bana hiç sesin çıkmadı dedi ben de her ay ben bunun kaç katı ağrı çekiyorum dedim ama tekrar söylüyorum korkulacak bir işlem değil zaten çekilmeden kas gevşetici yapıyorlar...
slm yazdıklarınızı okudum benımde ıcım rahat ettı cunku bende cektırcem korkuyodum zor demıslerdı sız ozeldemı cektırdınızzemuszemus
bana adetın 1 2 3 .gunu gel dedı ureme saglıgına gıtmıştım hafta sonuna denk gelıyo ozeldı orası muayene edıp fılme gondercek dogumda acı cekılıyomus bende korkuyom ozelde yaptırcam ucret nekadar acababilmiyorumkismileevet canım özelde çektirdim :dance:
bana adetın 1 2 3 .gunu gel dedı ureme saglıgına gıtmıştım hafta sonuna denk gelıyo ozeldı orası muayene edıp fılme gondercek dogumda acı cekılıyomus bende korkuyom ozelde yaptırcam ucret nekadar acababilmiyorumkismile
canım adetinin 3. günü hormonlarına bakıyorlar 3. günü yapılan hormon testleri daha net oluyor adetliyken film çekmiyorlar çünkü o zaman enfeksiyon olabiliyormuş adet bitiminde çekilmesi gerekiyor herkes baya pahalıya çektirmiş ama biz 150 tl verdik gayet uygun yani özel hastane olmasına rağmen
ordamısınız:umursamaz:
kac yıllık evlısınızmsajınızı ordamısınız dıye yazınca okudum nıye daha once okuyamıyorum.opuyorumnanaktan demekkı doktor muayene edıp sonra fılme gondercek cok uygunmus tes. ed.
kac yıllık evlısınız
msajınızı ordamısınız dıye yazınca okudum nıye daha once okuyamıyorum.opuyorumnanaktan demekkı doktor muayene edıp sonra fılme gondercek cok uygunmus tes. ed.
boshayallersmilekac yıllık evlısınız
kac yıllık evlısınız
boshayallersmile
bısorun cıkmadı 2yıllık evlıyım sadece 5gun klomen ıctım doktor artık bısey yok dedı daha sonra baska doktor rahım fılmı ıstedı yanı korka morka yaptırcazhersey bebek ıcın
bısorun cıkmadı 2yıllık evlıyım sadece 5gun klomen ıctım doktor artık bısey yok dedı daha sonra baska doktor rahım fılmı ıstedı yanı korka morka yaptırcazhersey bebek ıcın