biz evleneli 27 ay oldu yani 2 seneyi devirdik ama şu ana bebek hasretiyle yanıp tutuşuyoruz
:ecrin_bebek:bızde aynı cocuk hasretıyle tutusuyoz burayada uye olalı 3 4 gunoldu rahım fılmını arastırırken inş.bende cektırıp burda paylaşabılırım fılmden sonra hamıle kalanlar oluyomus
bızde aynı cocuk hasretıyle tutusuyoz burayada uye olalı 3 4 gunoldu rahım fılmını arastırırken inş.bende cektırıp burda paylaşabılırım fılmden sonra hamıle kalanlar oluyomus
evet olabiliyormuş inşallah biz de hamile kalırız da artık burda sorunlarımızı değil hamileliğimizi anlatırızolumunekankayizsmile
inş. canım kader arkadasıyız bıde yazısmak kolay olsaolumunekankayizsmile
inş. canım kader arkadasıyız bıde yazısmak kolay olsaolumunekankayizsmile
selam canım bu film adetten sonra çekiliyor yani adetin 7 ile 9. günleri arasında çekiliyor ben 7. gün çektirdim sonuçları cumartesi günü göstereceğim sakın korkma ben daha dün çektirdim abartıldığı gibi değil gayet kolay sadece çektirirken düşünmemeye çalış rahat nefes al ver o zaman hiç etkilenmiyosun bunlar dünkü tecrübelerim canım ilaç verildiğinde biraz adet ağrısı gibi oluyor ama beni etkilemedi bu ağrı filmi çeken doktor bile şaşırdı bana hiç sesin çıkmadı dedi ben de her ay ben bunun kaç katı ağrı çekiyorum dedim ama tekrar söylüyorum korkulacak bir işlem değil zaten çekilmeden kas gevşetici yapıyorlar...
canım valla ıcım rahatladı cok saolsın verdıgın bılgıler ıcın bakalım artık hazıranda cekılecek uymarım fena bısı cıkmaz
Tşk ederim Canım. Bu arada resimdeki oğlun olsa gerek. Çok tatlı maşallah. Allah bağışlasın canım. Darısı başıma inşallah.canım eger alerjik bi durumun yoksa.ilaç alerjisi gibi.genel anestezi yöntemiyle yapılıyo.
merhaba, geçtiğimiz haftalarda ben de şişli echomarda hsg çektirdim. daha önce vajinismus hastası olmama ve jinokolojik muayne esnasında sorun yaşamama rağmen yalnızca çk hafif bir acı hissettim. hsg çektirmesi gereken arkadaşlarıma echomarı tavsiye ederim..
slm arkadaşım filmi ne kadara çektirdiğini öğrenebilirmiyim bende şişlide o tarz biyere yönlendirildim normali 600 müş hastane indirimlisi ise 350 tl dediler,görüntü kalitesi çok önemliymiş kararsız kaldım daha uygun fiyatlara çeken yerler varmış devlettede galiba ssk bir kısmını karşılıyomuş
Bende 4 gün önce bu filmi çektirdim, çok korkmuştum buradaki yorumları okuyunca ama anestezili olduğu için çok rahattım.
Doktorum Avcılar Hospital'da Nil Hanım, filmi o çekti zaten, radyoloji bölümünde hazırladılar beni, film çekilirken odada doktorum, anestezi uzmanı ve asistan bir bayan vardı.
Ben anesteziyi aldıktan sonrasını hatırlamıyorum 45 dk sonra kendime geldiğimde hasta odalarından birinde yatıyordum, kendime geldikten sonra karnımda biraz ağrı oldu onunda nedeni kanama olmasıydı sanıyorum ki, başka hiç bir sıkıntım olmadı, korktuğum gibi de değildi.
Normal ücreti 317 TL ssklı olduğum için 95 TL ödedim, burada okuduğum gibi yüksek değildi ücreti.