YokMerhaba film normal duruyor sanki, bende de tembellik var amh testi istedi doktorum sizden istemedi mi ?
Antibiyotik kullanmistim ben her 2 cektirdigimde de siz kullandiniz, kullanmazsan cok kanaman olur demisti dr um benim sadece ilk gun cok hafif olduBenim dün kesildi halada parça parça ğeliyor
Kullanıyorum sabah akşamAntibiyotik kullanmistim ben her 2 cektirdigimde de siz kullandiniz, kullanmazsan cok kanaman olur demisti dr um benim sadece ilk gun cok hafif oldu
E tamamda amh ister pkos için neyse uzun cevabiniz için teşekkürler
Amh yumurta rezervi düşük mü ona bakmak için bakılıyor, pcosta rezerv fazlaca var zaten istenenden fazla yumurtası oluyor. başka hormon testlerine bakılması lazımE tamamda amh ister pkos için neyse uzun cevabiniz için teşekkürler
Teşekkür ederim Zeynep kamilde düşünüyordum ama çok zor sanırım randevu bulmak çok zor zaten bulucaksin onu da dördüncü güne denk getiriceksin şans işi yani çok da ertelemek istemiyorum bilemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun tez vakitte kucaklarimizi doldursun inşallahSen adetin bitsin 1 gün geçsin 2. Gün al bende öyle yaptım hangi hastane de çekileceksin
Kan tahlili neden yaptılar? Ben de anestezili çektirdim ama tahlil yapılmadıBende anestezili çektirdim aşırı korkuyordum, hemen kan alıp sonuca göre sedasyon yaptılar çıktığımda hafif kafam güzel gibiydi 5 dk ya herşey normale döndü akşam üzeri ağrım oldu ağrı kesici ile hemen geçti, kanama 3 gün filan sürdü çok hafif günlük ped yeterli oluyor antibiyotik te kullandim, her ihtimale karşı korkmayın anestezili gerçekten çok kolay
Anestezi için kan tahlili istiyorlarmis, değere göre sedasyon verdilerKan tahlili neden yaptılar? Ben de anestezili çektirdim ama tahlil yapılmadı