Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

Sen adetin bitsin 1 gün geçsin 2. Gün al bende öyle yaptım hangi hastane de çekileceksin
Teşekkür ederim Zeynep kamilde düşünüyordum ama çok zor sanırım randevu bulmak çok zor zaten bulucaksin onu da dördüncü güne denk getiriceksin şans işi yani çok da ertelemek istemiyorum bilemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun tez vakitte kucaklarimizi doldursun inşallah

Kan tahlili neden yaptılar? Ben de anestezili çektirdim ama tahlil yapılmadı

Merhaba benim rahim filmim bu şekilde bir rapor oluşturulmadı filmi bugün çekildim doktora da gosteremedim. Yorumlanabilir misiniz?

Eklentiler

• Screenshot_20241105_175404_Samsung Internet.jpg
    120,2 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba benim rahim filmim bu şekilde bir rapor oluşturulmadı filmi bugün çekildim doktora da gosteremedim. Yorumlanabilir misiniz?
Merhaba, sağlıklı rahim gorseli ile kiyaslaninca sanki üstten biraz basık ama endişelenmeyin benim direk Y di belki çekim açısından olabilir, sizde sadece tüpleri anlayamadim dağılmış sanki açık tikaniklikda yok gibi

Genişleme olabileceği söylendi yani sıvı olabilir dendi. Hidrosalpenks oluyor o var gibi geldi sanki bana

Çok teşekkür ederim cevabınız için

Genişleme olabileceği söylendi yani sıvı olabilir dendi. Hidrosalpenks oluyor o var gibi geldi sanki bana
Sizin yorumunuzu görünce bende hidrospenks baktım da sanki sağ tarafta boğum var gibi ama tek tüple de gebelik oluşuyor zaten benimde tıkalı malesef, yinede endişelenmeyin sakın korkuyorumda yorum yaparken yanlış anlaşılırim üzerim diye

Anlayışınız için çok teşekkür ederim. Bakalım doktora gösterince net sonucu öğrenirim. Çok teşekkür ederim tekrardan.

Merhaba kızlar,
Ben de geçen hafta çektirdim HSG filmi. Raporum bugün oluştu ama anladığım kadarıyla sağ tüp açık sol tüp kapalı sanırım. Bana da yorumlama konusunda yardımcı olabilir misiniz? 4 senelik evliyim ve bebek sahibi olamadık, gebelik de hiç oluşmadı. Pcos'tan mustaribim. Tavsiyelerinizi alabilirim.
Şimdiden teşekkürler.

Filmin kendisini atarsanız daha iyi yorum yapılabilir

Çok çok teşekkür ederim, en azından %50'miz var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…