Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

biz evleneli 27 ay oldu yani 2 seneyi devirdik ama şu ana bebek hasretiyle yanıp tutuşuyoruz

bızde aynı cocuk hasretıyle tutusuyoz burayada uye olalı 3 4 gunoldu rahım fılmını arastırırken inş.bende cektırıp burda paylaşabılırım fılmden sonra hamıle kalanlar oluyomus

bızde aynı cocuk hasretıyle tutusuyoz burayada uye olalı 3 4 gunoldu rahım fılmını arastırırken inş.bende cektırıp burda paylaşabılırım fılmden sonra hamıle kalanlar oluyomus

evet olabiliyormuş inşallah biz de hamile kalırız da artık burda sorunlarımızı değil hamileliğimizi anlatırızolumunekankayizsmile

inş. canım kader arkadasıyız bıde yazısmak kolay olsaolumunekankayizsmile

evet canım seninle tanıştığıma çok memnun oldum paylaşmak hafifletiyor insanı bu konu o kadar hassas ki insan sığınacak bir liman arıyor şimdilik çıkmam gerekiyor yine görüşelim canım byy

selam canım bu film adetten sonra çekiliyor yani adetin 7 ile 9. günleri arasında çekiliyor ben 7. gün çektirdim sonuçları cumartesi günü göstereceğim sakın korkma ben daha dün çektirdim abartıldığı gibi değil gayet kolay sadece çektirirken düşünmemeye çalış rahat nefes al ver o zaman hiç etkilenmiyosun bunlar dünkü tecrübelerim canım ilaç verildiğinde biraz adet ağrısı gibi oluyor ama beni etkilemedi bu ağrı filmi çeken doktor bile şaşırdı bana hiç sesin çıkmadı dedi ben de her ay ben bunun kaç katı ağrı çekiyorum dedim ama tekrar söylüyorum korkulacak bir işlem değil zaten çekilmeden kas gevşetici yapıyorlar...

canım valla ıcım rahatladı cok saolsın verdıgın bılgıler ıcın bakalım artık hazıranda cekılecek uymarım fena bısı cıkmaz

canım valla ıcım rahatladı cok saolsın verdıgın bılgıler ıcın bakalım artık hazıranda cekılecek uymarım fena bısı cıkmaz

İnşallah canım, benim hayat felsefem şudur:Eğer olumlu düşünürsem her şey olumlu olur.Sen de aklına olumsuz hiçbir şey getirme bu sadece araştırma amacıyla çekilen bir film zaten rahat ol...

arkadaşlar bende dün çektirdim hsg ama kas gevşetici veya iğne falan yapmadılar çok canım yandı adet sancısı gibi evet ama benim çok zor oldu ağladım allahtan tıkanıklık yokmuş güzel çıktı film onu duyunca rahatladım

Selam Kızlar..
Ben Aşılama esnasında Spekulum takılırken cidden ölüyorum sandım. Ağladım, çok canım yandı. O yüzden Rahim Filmi çektirmekten çoooooooooook korkuyorum. Ankarada olan Arkadaşlar nerde çektirdiniz Rahim Filmini?? Birde anestezi altında mı çektridiniz??

canım eger alerjik bi durumun yoksa.ilaç alerjisi gibi.genel anestezi yöntemiyle yapılıyo.

slm arkadaşlar bende hsg çektiricem istanbulda özel yada devlet farketmez iyi biyer tavsiyesi olan varmı aranızda birde bayan istiyorum.

kızlar buyuk gun geldi salı gunu hsg cekilcek devlet hastanesinde ilacımı aldım inş agrısız sızısız gecer gider muayene esnasında cok rahatım o yuzden cok korkmuyorum

merhaba, geçtiğimiz haftalarda ben de şişli echomarda hsg çektirdim. daha önce vajinismus hastası olmama ve jinokolojik muayne esnasında sorun yaşamama rağmen yalnızca çk hafif bir acı hissettim. hsg çektirmesi gereken arkadaşlarıma echomarı tavsiye ederim..

slm arkadaşım filmi ne kadara çektirdiğini öğrenebilirmiyim bende şişlide o tarz biyere yönlendirildim normali 600 müş hastane indirimlisi ise 350 tl dediler,görüntü kalitesi çok önemliymiş kararsız kaldım daha uygun fiyatlara çeken yerler varmış devlettede galiba ssk bir kısmını karşılıyomuş

slm arkadaşım filmi ne kadara çektirdiğini öğrenebilirmiyim bende şişlide o tarz biyere yönlendirildim normali 600 müş hastane indirimlisi ise 350 tl dediler,görüntü kalitesi çok önemliymiş kararsız kaldım daha uygun fiyatlara çeken yerler varmış devlettede galiba ssk bir kısmını karşılıyomuş

arkadaşım ben medical park göztepede çekildim mükemmldi tavsiye ederim kesinlikle ücreti 180 tl hemde bağırıp çağırmıyolar çok naziktiler ama kesinlikle bi korkuyla gitme rahat sakin ol şartlandırma acıcak hiç bi acı yok doktorunun normal alttan muayenesi gibi aynı çok rahat ol çok geçmiş olsun...

çok sağol ama biraz tedirginlik var malesef,galiba iki kişi aynı anda giriyomuş odaya film çekilirken,ne yapalım hakkımızda hayırlısı çekicez mecburen,

Bende 4 gün önce bu filmi çektirdim, çok korkmuştum buradaki yorumları okuyunca ama anestezili olduğu için çok rahattım.
Doktorum Avcılar Hospital'da Nil Hanım, filmi o çekti zaten, radyoloji bölümünde hazırladılar beni, film çekilirken odada doktorum, anestezi uzmanı ve asistan bir bayan vardı.
Ben anesteziyi aldıktan sonrasını hatırlamıyorum 45 dk sonra kendime geldiğimde hasta odalarından birinde yatıyordum, kendime geldikten sonra karnımda biraz ağrı oldu onunda nedeni kanama olmasıydı sanıyorum ki, başka hiç bir sıkıntım olmadı, korktuğum gibi de değildi.
Normal ücreti 317 TL ssklı olduğum için 95 TL ödedim, burada okuduğum gibi yüksek değildi ücreti.

Bende 4 gün önce bu filmi çektirdim, çok korkmuştum buradaki yorumları okuyunca ama anestezili olduğu için çok rahattım.
Doktorum Avcılar Hospital'da Nil Hanım, filmi o çekti zaten, radyoloji bölümünde hazırladılar beni, film çekilirken odada doktorum, anestezi uzmanı ve asistan bir bayan vardı.
Ben anesteziyi aldıktan sonrasını hatırlamıyorum 45 dk sonra kendime geldiğimde hasta odalarından birinde yatıyordum, kendime geldikten sonra karnımda biraz ağrı oldu onunda nedeni kanama olmasıydı sanıyorum ki, başka hiç bir sıkıntım olmadı, korktuğum gibi de değildi.
Normal ücreti 317 TL ssklı olduğum için 95 TL ödedim, burada okuduğum gibi yüksek değildi ücreti.

canım bebde dün çektirdim hsg filmini,şişlide echomar da çektirdim ağrısız çekiyolar anasteziye hiç gerek olmadı çünkü en ufak bi ağrım bile olmadı kanamam da olmadı sadece verdikleri ilaç aktı okadar çok şükür sonuç ta iyi çıktı ve 250 verdim,çok araştırıcak vaktim yok tu (benim birde bu filmdeki görüntü kalitesi çok önemli demişti doktorum) o yüzden kurtuldum hiç kimse korkmasın arkadaşlar çok kolay bi işlem

X