Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün hsg çektirmemin 4. günü
yoğun bi akıntım oldu bir ilgisi var mı? sizde de oldu mu böyle bir şey?
böyle durumlar oluyor doktorunuza danışın derim çok sürmemesi lazım
merhaba arkadaşlar, bende rahim filmi çektiricem, biraz araştırma yaptım sanırım kullandıkları yönteme göre değişiyo çekilen ağrılar. birkaç yere fiyat sordum , rahim filmi çektirecek arkadaşlara belki faydası olur diye paylaşmak istedim. betemar:450tl sonomed:665tl hisar:718tl med-mar:600tl memorial:1000tl life med:650tl bilson:320tl betatom:200tl .. umarım faydası olur araştıran arkadaşlara.. bende yorumlara bakarak fındıkzadedeki radyotomda çektirmeye karar verdim sanırım oradada 320tl imiş.. hakkımızda hayırlısı.. bende korkuyorum ama katlanıcaz.. Allah yardımcımız olsun..
bişey sorcam hsg sgk karşılıyo nedne para veriyosunuz onu anlamadım bende özelde çektirdim sgk anlaşmalı özelde 36 lira verdim bunun 22 lirası doktor muayene ücreti idi
slm ben de salı günü HSG çektireceğim ama korkuyorum randevuyu alırken bu işlemi yapacak olan hemşireye sordum nasıl oluuyor diye o da kişiden kişiye değişiyor bazısı hiç hissetmiyor bazısının da gerçekten canı yanıyor dedi ama adet sancısı gibi bi şey acıya dayanabiliyorsan sorun yok dedi Allahım yardımcımız olsun hasret kaldığım bebişim için çektiğim bu sıkıntılar inşallah işe yarar Rabbim yardımını bizden esirgemesin...
slm ben bundan yaklasık 9 10 ay once cektırdım duşuklerımı arastırmak ıçın yalnız gıtmıştım hastaneye yanında bırısı olsun demıştı eşimi aradım geldı neyse sonuçta oldum korkutmak gıbı olmasın ama adet sancısını 2 hatta 3 katı gercı bana ayılanlar bayışlanlar oluyo demıştı ama benım hıç sesım cıkmamıştı kısıden kısıye degışıyo tabı benım bıde ıgne kırılmıştı ıkı kez oldum duşun tek gıtme yanında bırı olsun hayırlısı cnm cok gereklı bı test ayrıca
slm arkadaşlar kesinlikle korkulacak bir şey yok ben her ay o kadar şiddetliadet ağrısı çekiyorumki ben geçen ay memorialde yaptırdım ne anestezisi ya sizi hiç arı sokmadımı zaten yeterince ilaç tedavisi görüyoruz bebek için sakın anestezi felan yaptırmayın benim biraz ayaklarım ağrımıştı adetliymişim gibi o kadar sonuçta çok güzel çıktı rabbime şükür olsun korkmayın sakın
kızlar bu filmde tüplere mi bakılıo. dielim ki tüpler kapalı veya tıkanık mı denilio sonraki aşama nedir?tecrübesi olan cevaplarsa sevinirim.