canım 6 aya kadar hamile kalma şansın varmış, bende 1 hafta oldu filmi çekileli, bakalım ne olacak? hamile kalabilecekmiyim bilmiyorum..... umarım sende en kısa zamanda kalırsın cnm...:Saruboceq:
soway canım mrb.sagol canım dün çektirdim ve bi ağrı ne bişey hiçbişey hissetmedım arkadaşlar 3dk bir işlem nasıl oldu bitti anlamadım val ne bi agrı sızı ne bişeyhiçbişey normal jınekolojık bır muayne gibiydi.süperdi yaaane anestezi ne bişey hiçbişeye gerek yokk.anlamadım bileee.çok şükür herşey temiz bi sorun yokk.rahım tüpler herşey normal bugun kadın dogum doktoruma gidiyorum tedaviye başlıyacaz inş.pkoluyum ben. roz_mery arkadasım söylediklerine katılıyorum canımmm.bende dün RATYOTOM RADYOMAR FINDIKZADEDE ÇEKTİRDİM.süper bir ekıp ne agrı sızı hiçbişey hisstmedim ordan çıktıktan sonraaa eşimle alısverıse bıle gıttım.2saat sonra karnımda hafıf bı agrı oda hemen geçti belkıde onu hissetmezdım ama kendımı dinlemeye çalıstıgım için galıbaaa.kesinlikle RADYOTOM RADYOMARI TAVSIYE EDIYORUM.biraz fiyatı yüksek ama deger doktorlar süper. bende dün 320tl ödedim.ödemeyi yaparken raporum geldi elıme süperrrrrrr bşi yer
ohh, geçmiş olsun canım, bak kurtuldun sende, korkacak hiç bişey yok tabikide, bu filmden sonraki 6 ay çok önemli hamile kalabilmek için, umarım kalırız inş....
kızlar merhaba ben vakıf gureba hastanesinde tedavi oluyorum ve orda da hsg çektircem 27 mayıs adetimin 8.günü çekilcek normalmidir anca o zamana gün bulabildik.
hastaneye çok güveniyorum o konuda bir korkum yok zaten jinekologumda sakın korkma sen muayene esnasında en rahat hastamsın ordada öyle ol 5 dk içinde işin biter falan dedi sonrada bir sorun çıkmazsa aşılamaya gecicez dedi.
şimdi sorum şu devlet hastanesinde çektiren varmı?
herhangi bir ücret ödeniyormu?bana demediler ama gittiğim gün isterler falan hazırlıklı olayım.
antibiyotik ağrı kesici ve kas gevşetici verecekler onları kullanacağım ağrı eşiği çok yüksek bir insanımdır her sancıya katlanabilirim sanırım benim için kolay olacak zaten ben acı sancı bunlarda değilim inş temiz çıkar tek düşüncem bu.
Samsun da ikametgah ediyorum ve 1 senelik evliyim.Korunmamama rağmen hamile kalmama nedenimi öğrenmek için dr a gittim.ilk muaynesınde çikolata kistim oldugunu söyledi ve rahim filmi istedi.fimden önce bu site dahil olmak üzere birsürü paylaşım sitesinde ne kadar sancılı olacagına dair yazılar okudum.bugun yani 09,04,2010 tarıhınde rahım fılmı cektırmek ıcın dr'a gittim ve direk uyutularak yapılmasını ıstedıgımı sıtede okuduklarımı anlattım.Doktorum eger kı fazla sancım olursa uyutacagına dair söz verdi işlem tam 4 dk surdu ve hıcbırsey hıssetmedım bu bırazda dr a bağlı zannedersem.Samsunda ıkamet eden ve bu fılmı cekterecek olan arakadaslara tavsıyem medıkal parkta DR.AHMET MEHMET CİNGÖZ.çok tesekkur ederimm ayrıca benı bu stresden kurtardıgı ıcın..