Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

canım 6 aya kadar hamile kalma şansın varmış, bende 1 hafta oldu filmi çekileli, bakalım ne olacak? hamile kalabilecekmiyim bilmiyorum..... umarım sende en kısa zamanda kalırsın cnm...:Saruboceq:

saol canım inşallah kalırız hepimiz bakalım hayıtrlısı artık:Saruboceq::Saruboceq:

ohh, geçmiş olsun canım, bak kurtuldun sende, korkacak hiç bişey yok tabikide, bu filmden sonraki 6 ay çok önemli hamile kalabilmek için, umarım kalırız inş....

kızlar merhaba ben vakıf gureba hastanesinde tedavi oluyorum ve orda da hsg çektircem 27 mayıs adetimin 8.günü çekilcek normalmidir anca o zamana gün bulabildik.
hastaneye çok güveniyorum o konuda bir korkum yok zaten jinekologumda sakın korkma sen muayene esnasında en rahat hastamsın ordada öyle ol 5 dk içinde işin biter falan dedi sonrada bir sorun çıkmazsa aşılamaya gecicez dedi.
şimdi sorum şu devlet hastanesinde çektiren varmı?
herhangi bir ücret ödeniyormu?bana demediler ama gittiğim gün isterler falan hazırlıklı olayım.
antibiyotik ağrı kesici ve kas gevşetici verecekler onları kullanacağım ağrı eşiği çok yüksek bir insanımdır her sancıya katlanabilirim sanırım benim için kolay olacak zaten ben acı sancı bunlarda değilim inş temiz çıkar tek düşüncem bu.

ohh, geçmiş olsun canım, bak kurtuldun sende, korkacak hiç bişey yok tabikide, bu filmden sonraki 6 ay çok önemli hamile kalabilmek için, umarım kalırız inş....

evet canım korkacak bişey yokmus cok şükür iyi çıktık inş.hamıle kalırızzz :dance:

korkulcak bişey yok canım korkma inş.temiz çıkarrrr.inş.hepimiz jamıle kalırız

pptya87 kullanıcısından alıntı
kızlar merhaba ben vakıf gureba hastanesinde tedavi oluyorum ve orda da hsg çektircem 27 mayıs adetimin 8.günü çekilcek normalmidir anca o zamana gün bulabildik.
hastaneye çok güveniyorum o konuda bir korkum yok zaten jinekologumda sakın korkma sen muayene esnasında en rahat hastamsın ordada öyle ol 5 dk içinde işin biter falan dedi sonrada bir sorun çıkmazsa aşılamaya gecicez dedi.
şimdi sorum şu devlet hastanesinde çektiren varmı?
herhangi bir ücret ödeniyormu?bana demediler ama gittiğim gün isterler falan hazırlıklı olayım.
antibiyotik ağrı kesici ve kas gevşetici verecekler onları kullanacağım ağrı eşiği çok yüksek bir insanımdır her sancıya katlanabilirim sanırım benim için kolay olacak zaten ben acı sancı bunlarda değilim inş temiz çıkar tek düşüncem bu.

merhabalar..
ben 6 gunde cektırdım senin 8. gun bişicik olmaz 10 gune kadar yolu varmıs ben araştırdım sen doktoruna guven sorun olsaydı zaten soylerdi...sevgiler........alkisalkisalkis

bana kızmayın ama hsg bence çok ağrılı bi işlem.ılkinde gafil avlandım ağladım.ıkincisinde de dudaklarımı ısırdım acıdan.Bu arada doğumunu 5 dk da rahat yapmış bi insanım ama hsg yi tolere edemedim.Allah herkese hayırlı hamileliıkler versin

kulaktan dolma bilgilerle iyice kafamızda büyütüyoruz normal de olması gereken ağrının 10 katını çekiyoruz. ben çok ama çok korkanların anesteziyle çektirmesinden yanayım . ama birazda olun cesaretiniz varsa gerek yok. ağrısız bir işlem diyemem ama dayanılmıycak kadarda ağrı veren birşey değil bence. ben çok ağladım bağırdım bağırırken dr. um bitti dedi yani benim psikolojikti :1rolleyes:

allah hepimize ennnn kısa zamanda birer bebek nasip etsin....

Merhaba arkadaşlar.Bayadır formu ziyaretçi olarak takip ediyordum.en sonunda üye oldum. Bende Çekileceğim rahim fimi.ve bende korkanlardanım :S elimde olmadan stres yapıyorum sanırım. Birşey danışmam gerekiyor. ızmir 9 eylül de bu film i çektiren var mı? Memnun kaldınız mı ? cvp yazarsanız sevinirim.

10 dakika süren kısa süreli bir işlem..biraz acı hissediliyor
herkeze geçmiş olsun

slm benim arkadasimin ameliyatla sag tupunu aldilar.evleneli bir yil oldu korunmuyolar ama cocugu olmuyor.doktor rahim filmi cektir dedi gitti ama doktorlar sol taraftaki tupunede ulasamadik dediler.bu proplemle krsilasan varmi
eger bir bilgisi olan varsa yardim etsin.lutfen arkadaslar

ağrı çeken arkadaşlarım,merak ediyorum devlet hastanesinde mi çektirdiniz,ben özelde çektirdim''fıkdıkzade radyotom'' ama hic agrı olmadı hatta çok korkmuştum,süper geçti...tedavi oluyorum...rahimde yapışma çıkmıştı tekrar çektireceğim sanırım...
aman korkunun faydası yok...bebiş için değer....
sevgiler.........

Samsun da ikametgah ediyorum ve 1 senelik evliyim.Korunmamama rağmen hamile kalmama nedenimi öğrenmek için dr a gittim.ilk muaynesınde çikolata kistim oldugunu söyledi ve rahim filmi istedi.fimden önce bu site dahil olmak üzere birsürü paylaşım sitesinde ne kadar sancılı olacagına dair yazılar okudum.bugun yani 09,04,2010 tarıhınde rahım fılmı cektırmek ıcın dr'a gittim ve direk uyutularak yapılmasını ıstedıgımı sıtede okuduklarımı anlattım.Doktorum eger kı fazla sancım olursa uyutacagına dair söz verdi işlem tam 4 dk surdu ve hıcbırsey hıssetmedım bu bırazda dr a bağlı zannedersem.Samsunda ıkamet eden ve bu fılmı cekterecek olan arakadaslara tavsıyem medıkal parkta DR.AHMET MEHMET CİNGÖZ.çok tesekkur ederimm ayrıca benı bu stresden kurtardıgı ıcın..

DÜnyada sanırım ''fıkdıkzade'' dıye bı yer yok :))))))))))))))))))))))))))))
fındıkzade olacak....sevgıler

bende bugün hsg çektirdim.izmirde özel çınarlı hastanesinde.genel anestezi ama sadece 10 dakika baygın kaldım ayıldığımda odamdaydım.hafif sersemlik oluyor ama yarım saatte düzeliyor.bende biarcuate uteri mevcutmuş.rahim V şeklinde.ameliyat önerdiler.önümüzdeki ay hayırlısıyla olacağım.bende hamile kalamıyorum drlar ona bağlı olabilir dediler.sevgiler...

merhaba canım bende samsunluyum bende rahim filmini ocakta çektirdim medical parkta DR.NAZİYE GÜRKANA çektirdim saolsunlar kolay geçti tabiki bi sancı oluyor ilacı uyguladığında fakat dayanılamayacak şekilde değil.aynı yere gitmişiz doktorlarımız farklıymış canım.

Arkadaşlar ben HSG çektirdim
Şunu size açıklamak istiyorum HSG çektiren bir çok arkadaşımın yazılarını okudum ve inanılmaz korktum hatta sabah randevumu bile iptal etmek istedim anestezi yapmıyorlar diye.Hatta sabah aradığımda bana hsg çekicek olan doktorla konuştum.Anestezi nedne yapmıyorsunuz dediğimde güldü doktor Siz gelin görüceksiniz dedi
Bende mecbur randevu aldığım anestezi yapmayan RADYOTOM-RADYOMAR a gitmek zorunda kaldım.Nasıl korktum anlatamam.Neyse uzatmayayım
Beni içeri aldılar Dr.Cevat BAYRAK (radiodiagnostik uzmanı) beni karşısına oturttu 15 dk sohbet ettik yapılacak işlemi özetledi.Ve işlem 2 dk sürdü adamcağız beni ikna etmek için 15 dk dill döktü ve işlem 2 dk sürdü.Kendi kendime çok kızdım ne bir acı hissettim ne bir sızı yattım ve kalktım.Hala şoklardayım yani
Kısacası HSG çekilacak arkadaşlara şunu söylemek istiyorum.
Evet acı oluyor , kanama oluyor , 2 gün ilişki ve duş almak yasak oluyor amaaaaaaaaaaa bu eski sistem yöntem için geçerli. Radyotom-Radyomar Fındıkzade şubesinde son sistem acısız yöntem kullanılıyor ve anesteziyi bırakın ağrı kesiciye bile gerek kalmıyor.Fiyatı ise 240 tl Şiddetle tavsiye ediyorum ve burdanda Dr. Cevat beye çok teşekkür ediyorum.Bıkmadan usanmadan bana işlem hakkında bilgi verdiği ve güler yüzünü eksik etmediği için.
Sonuçlarım çok iyi çıktı herşey yolunda çok şükür
herşey gönlünüzce olsun sevgiyle kalın

ben de bugün hsg çektirdim ama anestezili hiçbir şey hissetmedim bile
sonrasında da ne lekelenme ne kanama ne ağrı
ara ara kasılma oluyo o kadar
Allaha şükür temiz çıktı sonuçlarım
ben anestezili 170 tl verdim baya uygun olmuş şimdi sizi okuyunca anladım
hepimize geçmiş olsun

kızlar ben de film çektirdim ve filmi çektirdiğim günden beri acayip idrara çıkıyorum,saçma mı bilmiyorum ama etkisi varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…