herkezciklere selamlar,,,,sevgiler...
öncelikle rahim filmiye ilgili bişeyler yazmak istiyorum;
yaklaşık 7 yılldır evliyim,bu süre zarfında çocuk olayına çok asılmadık stres falan herşeyi oluruna bıraktık ama 4 yıl önce hamilemişim ama çok ilerlemeden bozuldu,aradan 3 -4 ay geçti aşılamaya karar verdik ama tumadı (eşimde ve bende bilindik bir sorun yoktu herşey normadi yani) sonra aman dedik saldım çayıra mevlam kayıra olayına girdik 2008 agustosta hamile kaldım çok sevindik kendiliğinden oldu vs...
2 ay sürdü boş gebelikle sona erdi, çok üzüldük tabi kolay değil...
şimdi ekim itibariye olaya hız katalım dedik ekimde doktora gittik(bu arada doktoru değiştirdim işin uzmanına gittim çünkü özel hastanelere olan güvenim malesefki yok)
doktoruma herşeyi baştan anlattık eşimden sperm testi istedi bendende rahim filmi hormon testleri,birde rahimde yara varmiş fitil kullanmamı söyledi...
eşim sper testi yaptrıdı ve şok olduk çünkü kaba bi dille sperm hareketliliği çok düşük,ve yapısı bozuk
(( ben korkudan rahim filmi çektiremedim ''kadınlar kulübü'' ve internet beni daha bi gerdi...
eşim 15 gün arayla 3 kez sperm testi yaptırdı ve sonuç aynı...
doktorumuza gıttık rahim filmini sordu korkutuğum için çektiremedim dedim bana önerdiği yere gitmeye karar verdim...
fındıkzade RADYOTOM...... ekip süper inanın ben çok dayanıksız ve ağrı eşiğim çok düşük olmasına rağmen o kadar uzman bir ekip ki,rahimin ağzına açmak için taktıkları alet gülme kırızıne gırerken cıktı o kadar dıyorum başka da bişey demiyorum...nolur korkmayın 320.TL verdıma ama agrı yok sısı yok 2 dk sürdü ben nezaman başlıycaksınız derken amcam işi yarıladıgını söyluyor...hatta beni çağırmalarını beklerken alt katta tadilat vardı matkap sesleri falan eişmle birbirimize bakıp bununla yapmıyorlardır inşallah dedik ::::::))))))))))
SONUC:
BENDEKİ YARA İÇİN FİTİL 1 HAFTA
TÜPLERİM AÇIK,FAKAT RAHİNDE KÜRTAJDAN KALMA YAPIŞMA VAR KÜÇÜK BİR YER,ORAYI Histeroskopi İLE HALLEDİCEK (RAHİMDEKİ YARA İYLEŞTİKTEN SONRA)
2 AY SONRADA GELSİN MİKROENJEKSYON.........
biraz karışık yazmış olabilirim,kusura bakmayın ama rahim filminden kormayın ,malesef özel daha iyi...
ALLAH HEPİMİZE İYLİK GÜZELLİK VERSİN'''''''''''''''''''''''' İSTEYENİN BEBEĞİ OLSUN''''''''''''''' SEVGİLER...............