Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

kendi durumumda birine de dirket denk gelmem benim sğşansım sanırım o kadar araştırdım bulamdım buraya bi yazdım cevap geldi hemen opuyorumnanaktan

yerimseniben böyle düşündüğüne çok sevindim cnm, şu an tam sonucumu bilmiyorum, çok istedim söylemelerini ama bana sadece güzel deiler, asıl sonuç yarına belli olacak dediler, bende heyecanla bekliyorum, umarım bişey yoktur, hani diyorlarya ilacı verirken asıl ağrı oluyo die, ilacın ağrısını pek hissetmedim bile, değişik değişik aletler var vajinaya yerleştirdikleri, birtek o aletleri yerleştirirken hafif bi ağrı hissediyorsun, o da bel ağrısı ve rahim ağrısı, hani adet olurken nasıl ağrırya, tıpkısı aynısı, onun dışında hiç bişey yok, dayanılmayacak bişey olsa zaten yaparlarmı ve hiç okadar millet çekilirmi bu filmi, umarım sende en kısa zamanda çekilirsin ve iyi sonuçlar alırsın cnm...

inş her çektiren iyi sonuçlar alır o aletlerin ağrısını bende hissettim her alet değil tabi ama dayanılmıcak bi acı değil çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok bakalım yarın ne diyeceker sana inş iyi sonuç alırsın inş eyvahedigeldismile

alkisalkisalkis sonucumu aldımm süperr:lepi: tüplerim açıkmış hiç bir sorun yokmuş, dr 6 aya kadar kendiliğinden hamile kalabileceğimi söyledi, aksi takdirde tekrar işlemlere devam edecekmişiz, herşeyin hayırlısı olsun inş....

canım çok sevindim gözün aydın ne güzel inş 6 aya kadar gebelik olurda rahatlarsın büsbütün herşey gönlünce olsun :)))

evet canım, kesinlikle erteleme, 10 dakkada bitiyo herşey, soru işaretleriyle yaşamamış olursun en azından, şimdiden herşey istediğin gibi olsun.....

merakla bekliyorum :)

mrb canım o kadar güzel yamışsınkı bana umut oldun rahım filmi çektircem bende ama çok korkuyordum anestezı düşünüyordum yazdıklarından sonra fikrim değişti.bugun adetim 2,günü yarın kontrolum varr ve rahım filmi için randevu alcam.sayendee korkumu yendım gibi.senın sonucun temız cıkmasınada çok sevındım darısı başıma inş...

Mrh arkadaşlarr bende sitenize yani katıldım uzun zamandır takip ediyodum zaten.ben 9 aydır çocuk düşünüyorum ama olmadı doktorum rahim filmi istedi çok korkuyorum ne yapmam gerekiyo acaba tam 1 yıl beklesem mi çok kararsızım ne olur bana yardım edinn

Mrh arkadaşlarr bende sitenize yani katıldım uzun zamandır takip ediyodum zaten.ben 9 aydır çocuk düşünüyorum ama olmadı doktorum rahim filmi istedi çok korkuyorum ne yapmam gerekiyo acaba tam 1 yıl beklesem mi çok kararsızım ne olur bana yardım edinn

meraba canım eğer sencede uygunsa hiç düşünmeden git çektir kafan rahat olsun dr istemesini beklemen ilerde zaman kaybı olarak döner allah korusun ben çektirdim temiz çok şükür sende çektir cnm

mrb canım o kadar güzel yamışsınkı bana umut oldun rahım filmi çektircem bende ama çok korkuyordum anestezı düşünüyordum yazdıklarından sonra fikrim değişti.bugun adetim 2,günü yarın kontrolum varr ve rahım filmi için randevu alcam.sayendee korkumu yendım gibi.senın sonucun temız cıkmasınada çok sevındım darısı başıma inş...

merak etme canım, inanki korkacak hiç bişey yok, 10 dakikada bitiyor herşey :))

kızlar bişi sorucam bu filmi çektirdikten sonra hamile kalan varmı? çektirdikten kaç ay sonra kaldı? merak ediorum kızlar bende çektirdim henüz hamile kalamadım ocakta çektirmiştim bende.

canım 6 aya kadar hamile kalma şansın varmış, bende 1 hafta oldu filmi çekileli, bakalım ne olacak? hamile kalabilecekmiyim bilmiyorum..... umarım sende en kısa zamanda kalırsın cnm...:Saruboceq:

herkezciklere selamlar,,,,sevgiler...
öncelikle rahim filmiye ilgili bişeyler yazmak istiyorum;
yaklaşık 7 yılldır evliyim,bu süre zarfında çocuk olayına çok asılmadık stres falan herşeyi oluruna bıraktık ama 4 yıl önce hamilemişim ama çok ilerlemeden bozuldu,aradan 3 -4 ay geçti aşılamaya karar verdik ama tumadı (eşimde ve bende bilindik bir sorun yoktu herşey normadi yani) sonra aman dedik saldım çayıra mevlam kayıra olayına girdik 2008 agustosta hamile kaldım çok sevindik kendiliğinden oldu vs...
2 ay sürdü boş gebelikle sona erdi, çok üzüldük tabi kolay değil...
şimdi ekim itibariye olaya hız katalım dedik ekimde doktora gittik(bu arada doktoru değiştirdim işin uzmanına gittim çünkü özel hastanelere olan güvenim malesefki yok)
doktoruma herşeyi baştan anlattık eşimden sperm testi istedi bendende rahim filmi hormon testleri,birde rahimde yara varmiş fitil kullanmamı söyledi...
eşim sper testi yaptrıdı ve şok olduk çünkü kaba bi dille sperm hareketliliği çok düşük,ve yapısı bozuk :KK43:(( ben korkudan rahim filmi çektiremedim ''kadınlar kulübü'' ve internet beni daha bi gerdi...
eşim 15 gün arayla 3 kez sperm testi yaptırdı ve sonuç aynı...
doktorumuza gıttık rahim filmini sordu korkutuğum için çektiremedim dedim bana önerdiği yere gitmeye karar verdim...
fındıkzade RADYOTOM...... ekip süper inanın ben çok dayanıksız ve ağrı eşiğim çok düşük olmasına rağmen o kadar uzman bir ekip ki,rahimin ağzına açmak için taktıkları alet gülme kırızıne gırerken cıktı o kadar dıyorum başka da bişey demiyorum...nolur korkmayın 320.TL verdıma ama agrı yok sısı yok 2 dk sürdü ben nezaman başlıycaksınız derken amcam işi yarıladıgını söyluyor...hatta beni çağırmalarını beklerken alt katta tadilat vardı matkap sesleri falan eişmle birbirimize bakıp bununla yapmıyorlardır inşallah dedik ::::::))))))))))
SONUC:
BENDEKİ YARA İÇİN FİTİL 1 HAFTA
TÜPLERİM AÇIK,FAKAT RAHİNDE KÜRTAJDAN KALMA YAPIŞMA VAR KÜÇÜK BİR YER,ORAYI Histeroskopi İLE HALLEDİCEK (RAHİMDEKİ YARA İYLEŞTİKTEN SONRA)
2 AY SONRADA GELSİN MİKROENJEKSYON.........
biraz karışık yazmış olabilirim,kusura bakmayın ama rahim filminden kormayın ,malesef özel daha iyi...
ALLAH HEPİMİZE İYLİK GÜZELLİK VERSİN'''''''''''''''''''''''' İSTEYENİN BEBEĞİ OLSUN''''''''''''''' SEVGİLER...............

soway canım mrb.sagol canım dün çektirdim ve bi ağrı ne bişey hiçbişey hissetmedım arkadaşlar 3dk bir işlem nasıl oldu bitti anlamadım val ne bi agrı sızı ne bişeyhiçbişey normal jınekolojık bır muayne gibiydi.süperdi yaaane anestezi ne bişey hiçbişeye gerek yokk.anlamadım bileee.çok şükür herşey temiz bi sorun yokk.rahım tüpler herşey normal bugun kadın dogum doktoruma gidiyorum tedaviye başlıyacaz inş.pkoluyum ben. roz_mery arkadasım söylediklerine katılıyorum canımmm.bende dün RATYOTOM RADYOMAR FINDIKZADEDE ÇEKTıRDıM.süper bir ekıp ne agrı sızı hiçbişey hisstmedim ordan çıktıktan sonraaa eşimle alısverıse bıle gıttım.2saat sonra karnımda hafıf bı agrı oda hemen geçti belkıde onu hissetmezdım ama kendımı dinlemeye çalıstıgım için galıbaaa.kesinlikle RADYOTOM RADYOMARI TAVSIYE EDIYORUM.biraz fiyatı yüksek ama deger doktorlar süper. bende dün 320tl ödedim.ödemeyi yaparken raporum geldi elıme süperrrrrrr bşi yer

X