Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

Ben yeni çektirdim iki gün oluyo okadar korkuttularki ama çektirmek zorundaydım. en ufak bir ağrı hisstemedim bence abartmalara inanma.Ayrıca uçaktanda korkuyodum ama bindiğimde hiçte anlatılanlar gibi olmadı.Bunun gibi bişey arkadaşım hiç korkma.

Ben bir şey soracaktım rahim filmi sadece ömürde 1 kez mi çekilir? yani mesela bir kez çektirdin sonuç olumlu çıktı bir daha çektirmene gerek var mı? Ben önceden ikiz bebeklere hamile kalmıştım ama 2.5 ay sonra kalp atışları durunca kaybettim ve hiç rahim filmi çektirmedim şimdi benim rahim filmi çektirmeme gerek var mı? Neye göre doktorlar karar veriyor?

canım bıldıgım kadarıyla 5 yıldabır ıstıyorlarmıs hsgyı bende 2008de cktırmıstım tupler tıkalımı acıkmı dıye sukur acıklarmıs umarım yakın zamanda tedawıye baslaynca dktrum bıdaha ıstemez.raabım sanada sabır wersın zor zamanlar atlatmıssın herseyın hayırlısı canım

merhaba kizlar
bende çektirdim çarsamba günü tüplerim açik olup olmadigini görebilmek için
ben çok aci çektim resmen öldüm bagirdim siviyi atikça yandi adet sancisindan daha kötü bilmiyorum niye bu kadar agridi gözlerim yasardi o kadar agridi ki bagirdim kendimi tutamadim

şükür ya benim gibi hisseden biri daha varmış ben de aynen acıdan kıvrandım öldüm resmen tam ilacı verirken. okuduğum herkes çok hafif bi ağrı oldu dedikçe kendimi kötü hissetmiştim demekki herkeste farklı oluyor etkisi
çok geçmiş olsun sana da açık olmasına sevindim tüplerinin.

slm kızlar ya bişey sorcam rahım filmi adetten hemen sonramı çekiliyor yoksa öncemi bilgi verrisenız sevınırım

meraba arkdaşalr bende rahim filmi çektirmeye gittim iki gün (adetin 8. ve 9. cu günü) denendi fakat rahim ağzın açılmıyor denildi ve çekemediler filmi rahim ağzın açılmaması ordaki fazladan bir et parçasına bağlı oalbilir ya da gekmiş olabiliriz dediler.adet biter bitmez çekilmeli dediler araya haftasonu girdiği içinde olmamış olabilri fakat bu durumda gebe kalmam da mümkün olmayabilir spremler geçiş sağlayamaz dediler.bir dahaki asy adetin sonr günü gel dediler. benim gibi bir durumla karşılan varmı acaba ben internetten de araştırdım ama rahim ağzının kapalı olması ile ilgili bir belirti ya da durum hakkında bir bilgi bulamadım baya da canım yandığı için 2 ay gitmeyi düşünmüyürom daha sonrasında anestezi ile yaptırmayı düşünüyorum. KK da bile Böyle bir durum ile karşılaşana rastlamadım. bilgisi olan benimle paylaşırs sevinirim.

canım bende aynı durumu yaşadım, dün benimde hsg randevum vardı, ancak adetten hemen sonraya randevu vermedikleri için rahmim kapanmıştı, dr kapalı olduğunu adetin hmen bitiminden sonra çekilmesi gerektiğini söylemişti, yani rahim kapanmadan... banada gelecek aya randevu vereceklerdi ama onun yerine iki tane hap verdi, birini gece su yoluyla içmemi, diğerinide gece yatarken vajinadan içeri ittirmem gerektiğini söyledi ve ertesi sabaha tekrar randevu verdi, verdiği ilaç benim rahmimi yeniden açık hale yani olacakmışım gibi bi hale getirdi, böylelikle hsg filmimi rahat bi şekilde çekti, ayrıca bu filmde korkmaya asla ve asla gerek yok, çok abartı bi ağrım olmadı, zaten 1 saat önceden ağrı kesici alıyorsun, dedikleri gibi korkulacak bişey değil, daha bu sabah çektirdim ve şu an iş yerimdeyim kendimi çok iyi hissediyorum :)

:Saruboceq:a.s.
canım öncelikle teşekkür ederim bende de öyle bir sorun vardır inş sadece aslında ertesi gün gelmem için banada 2 hap verdiler fakat ikisi de dil altı hapı idi hatta mide hapıymış bende ishal ve kusma yaptı doktor da açılmıştır eğer etkilerini yaşadıysan dedi ama malesef hiçbir açılma olmamış bakalım ama açılmadığı halde kanamam oldu o yüzden anestezi düşünüyorum senin adına da sevindim atlatmışsın ne güsel darısı çektiremeyenlere....

soway bu arada sende Ankaradasın acaba nerede çektirdin filmi ben etlik kadın doğuma gitmiştim.

canım evet.bendede ishal ve kanama yaptı, ama rahmin kapalı olması çok normal, çünkü rahim adet sırasında açılıyor ve adetten sonrada kapanmaya başlıyor, normal bir durum yani, hatta bana dr kapalıykende yapabiliriz ama çok acı çekebilirsin dedi ve yapmadı. ben şu an çok rahatım, çünkü burda yazılanlardan dolayı çok korkuyordum, hiç korktuüum gibi olmadı, randevunu ertelemeye yada anezteziye inanki hiç gerek yok, yazılanlara bakma lütfen, ben etlik zübeyde hanım hastanesinde oldum, ssk olmasına rağmen gayette iyi ilgilendiler, her aşamayı uygularkende bana anlattılar, adet sancısnın biraz ağrılısı dedikleri gibi, kesinlikle dayanabileceğin bir ağrı, korkmana ve ertlemeye asla ve asla gerek yok cnm, bir cesaret lütfen git, dediklerimin aynısını yazacaksın buraya eminim:)

soway bende etlikte çektirmek istedim ya büyük ihtimal ikimize aynı doktor çekmiştir filmi inş yazarım senni yazdıkalrını ama ameliyattan felan bahsettiler hatta asistan doktor hamile kalamazsın bu duruma bile dedi aslında masaya ayattığımda herşeye hazırdım doktor çok yardıncı olan bir bayan.ınşallah olacak bir daha ki sefere

soway bir şey daha sormak istiyorum film sonuçları nasıl çıktı yarınmı belli olacak ?

evet cnm, yarın belli olucak ve yarın sabah tekrar bi film çekilecek ve ilaç karın boşluğuna dağılmışmı ona bakılacak, bayan doktordu evet, ama asla umudunu yitirme cnm, herşeyin hayırlısı olsun, tekrar git o hastaneye, ve bu sefer adetinin tam bittiği güne randevu al, hiç korkulacak bişey yok inan bana....

dr tıkanıklık varsa ameliyat demiştir sana, inş. yoktur cnm, çektirmeden bişey bilemezsin, muhakkak çektir o filmi...

tamam inş bakalım cesaret gerekiyor gerçekten inş olur bir an önce kurtulurum sende yarın ki sonuçlarını yaz buraya ben de bakarım inş sonuçlar iyidir. ama az ağrı hissettiğine göre tüpler açık olamlı kapalı olduğunda daha zor diyorlar.

kendi durumumda birine de dirket denk gelmem benim sğşansım sanırım o kadar araştırdım bulamdım buraya bi yazdım cevap geldi hemen opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…