Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
merhaba kizlar
bende çektirdim çarsamba günü tüplerim açik olup olmadigini görebilmek için
ben çok aci çektim resmen öldüm bagirdim siviyi atikça yandi adet sancisindan daha kötü bilmiyorum niye bu kadar agridi gözlerim yasardi o kadar agridi ki bagirdim kendimi tutamadim
slm kızlar ya bişey sorcam rahım filmi adetten hemen sonramı çekiliyor yoksa öncemi bilgi verrisenız sevınırım
meraba arkdaşalr bende rahim filmi çektirmeye gittim iki gün (adetin 8. ve 9. cu günü) denendi fakat rahim ağzın açılmıyor denildi ve çekemediler filmi rahim ağzın açılmaması ordaki fazladan bir et parçasına bağlı oalbilir ya da gekmiş olabiliriz dediler.adet biter bitmez çekilmeli dediler araya haftasonu girdiği içinde olmamış olabilri fakat bu durumda gebe kalmam da mümkün olmayabilir spremler geçiş sağlayamaz dediler.bir dahaki asy adetin sonr günü gel dediler. benim gibi bir durumla karşılan varmı acaba ben internetten de araştırdım ama rahim ağzının kapalı olması ile ilgili bir belirti ya da durum hakkında bir bilgi bulamadım baya da canım yandığı için 2 ay gitmeyi düşünmüyürom daha sonrasında anestezi ile yaptırmayı düşünüyorum. KK da bile Böyle bir durum ile karşılaşana rastlamadım. bilgisi olan benimle paylaşırs sevinirim.
canım bende aynı durumu yaşadım, dün benimde hsg randevum vardı, ancak adetten hemen sonraya randevu vermedikleri için rahmim kapanmıştı, dr kapalı olduğunu adetin hmen bitiminden sonra çekilmesi gerektiğini söylemişti, yani rahim kapanmadan... banada gelecek aya randevu vereceklerdi ama onun yerine iki tane hap verdi, birini gece su yoluyla içmemi, diğerinide gece yatarken vajinadan içeri ittirmem gerektiğini söyledi ve ertesi sabaha tekrar randevu verdi, verdiği ilaç benim rahmimi yeniden açık hale yani olacakmışım gibi bi hale getirdi, böylelikle hsg filmimi rahat bi şekilde çekti, ayrıca bu filmde korkmaya asla ve asla gerek yok, çok abartı bi ağrım olmadı, zaten 1 saat önceden ağrı kesici alıyorsun, dedikleri gibi korkulacak bişey değil, daha bu sabah çektirdim ve şu an iş yerimdeyim kendimi çok iyi hissediyorum :)
:Saruboceq:a.s.
canım öncelikle teşekkür ederim bende de öyle bir sorun vardır inş sadece aslında ertesi gün gelmem için banada 2 hap verdiler fakat ikisi de dil altı hapı idi hatta mide hapıymış bende ishal ve kusma yaptı doktor da açılmıştır eğer etkilerini yaşadıysan dedi ama malesef hiçbir açılma olmamış bakalım ama açılmadığı halde kanamam oldu o yüzden anestezi düşünüyorum senin adına da sevindim atlatmışsın ne güsel darısı çektiremeyenlere....