Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

Selam arkadaşlar,
uzun zamandır buraya yazılanları okuyordum hatta rahim filmini çektirmeden önce okudum neyle karşılaşacağımı bilmek için,
Ctesi günün Radyotom da rahim filmi çektirdim, çok rahattı acısız değildi ama dayanılmayacak gibi de değil çok hafif bir sancı oldu o kadar ben ki 4 senedir erteliyordum rahim filmi çektirmeyi sadece acısından korktuğum için.
Şiddetle tavsiye ederim Radyotom'u Cevat bey yaptı işlemimi acayip rahatlattı beni işleme başlamadan önce işlem sırasında da devamlı konuştu daha da rahatladım.
Ben de polip çıktığı için işlem 3dk dan fazla sürdü incelemek için bir kaç film daha çektiler. toplasm 5 dk bile sürmedi ama işlemim.
hiç korkmayın stres yapmayın
herkese şimdiden geçmiş olsun

bende ctesi çektirdim belkide karşılaşmışızdır. cevat bey işinde gerçekten çok iyi. herkeze gözü kapalı tavsiye ederim. kararsız olup erteleyenler hiç düşünmeyip gitsinler. ben tedbir olsun diye 1 saat önce hafif bir ağrı kesici almıştım. belki ondan ilacın verildiğini dahi hissetmedim. ilacın verilişini ve dağılmasını ekranda izlerken bu film benim mi dedim o kadar anlamadım sıvının verildiğini :lepi:. sonrasında da hiçbirşey hissetmedim.

bende çektircem peki adetten hemen sonramı çekiyorlarr nasıl oluyor bılgı verırmısınızzz

selam arkadaşlar ben de ayın 13 ünde çektirdim adet bitiminde çekiliyor şimdi burda okuyunca tuhaf geldi çünkü bende ilaç verildiği sırada inanılmaz bir ağrı oldu ve dayanamayıp bağırdım. ağrıdan kendimden geçtim resmen belki bu sadece bana özel bi durumdu. sonuç inin o ağrılara değer tabiki allaha şükür sonuç iyi çıktı.

bu arada arkadaşlar ben afyonda telek tüp bebek merkezinde çektirdim 200 lira verdim.belki ihtiyacı olanlar olabilir bu bilgiye

bu arada arkadaşlar ben afyonda telek tüp bebek merkezinde çektirdim 200 lira verdim.belki ihtiyacı olanlar olabilir bu bilgiye

meraba geçmiş olsun güzelim aynı ağrıları bende yaşadım 2 hafta olucak ama kasıklarım sızlıyor hala ve benimde sonucum çok güzeldi bakalım hayırlısı bundan sonra hakkımızda

merhaba rahim filmini ben de bugün çektirdim çektirmeden önce çok araştırdım ve buradan yazıları takip ettim.korkmayın allaha emanet ben de yazılanlardan çok etkilendim 3 gece uyumadım denebilir ama inanın abartılacak bişey yok,çok şükür hiç acımadı ve hiç ağrım olmadı,inş da olmaz daha taze çünkü işlem 5 dakika sürüyor ben rahim filmini kocaeli araştırmda çektirdim,herkese tavsiye ederim çocuk için herşeye değer.allah herkesin gönlüne göre versin

meraba geçmiş olsun güzelim aynı ağrıları bende yaşadım 2 hafta olucak ama kasıklarım sızlıyor hala ve benimde sonucum çok güzeldi bakalım hayırlısı bundan sonra hakkımızda

saol iklim senin için de inş hayırlısı olsun hayırlı haberler al inş.

arkadaşlar şimdi sırada hormon testi varmış adetimin ikinci günü gel dedi bu kolay bi işlem midir kan alınarak mı yapılacak yeniyim bu işlerde bilgilerinize tecrübelerinize ihtiyacım olacak bana aşamaları anlatabilirmisinz acaba teşekkürler sevgiler

canım bugün benimde adetimin 3. günüydü kan verdim bir tüp aldılar yarın sonuçları alıcam sanada aynını yapıcaklar hormonlarında sorun varsa yada yoksa o belli olucak umarım temiz çıkar peki eşini dr göndermedilermi oda gitmeli dra

iklim çok saol cevabın için. eşim sperm testine girmişti daha önce gayet iyi dedi onun dışında bişey istemedi henüz. ben de adet olmayı bekliyorum bakalım işin aslı korkmaya başladım okudukça öğreniyorum ama aynı zamanda korkuyorum çünkü karından yapılan iğneler olduğunu okudum. rahim filmi de çok zor olunca telaşlanmaya başladım. bilinmeyen şeyler insanı korkutuyor herhalde
inş sonuçların çok güzel çıkar ne kadar zamandır uğraşıyorsun bilmiyorum ama en kısa zamanda netice alırsın inş.haberlerini burdan almaya devam edicem.

ben bu aşamaları yavaş yavaş aşıyorum yeni başlayan birisine yardım etmeyi çok istiyorum çünkü bende öyleydim 3.5 senedir istiyoruz cnm ama son 2 yıldır diyim telaşı içindeyiz işte..
iğneli ilaç derken anladım dediğini eğer yumurtlaman olmuyorsa ve haplada yumurtlamıyorsan o zaman iğnelere başlanıyor ben menogon iğnesini olmuştum kalçadandı ama tutmadı kısmet ..
hakkımızda hayırlısı umarım çok zaman kaybetmeyiz :Saruboceq::ecrin_bebek:

inş iklim saol allah beklemenizin sabrınızın karşılığını en güzel en hayırlı şekilde versin inş opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar bende 2 seneye yakın bebek için uğraşıyordum kaç tane doktor dolaştım içim hiç rahat etmedi 3 ay klomen kullandım boşyere pko olduğunu söylediler zaten yumurtam oluyordu klomende kullanınca kiste dönüşüyordu bir sürü doktor hep aynı şeyi söylediler bu arad o diyabet hastalrının kullandığı ilacı kullanmaya devam ediyordum hepsi kullan diyodu çünkü en son bi ark.tavsiyesiyle bir doktora gittim özel muayenesine gene umutsuz bi şekilde muayene olduk sende pko kesinlikle yok için tertemiz hiç bişey yok dedi sana nasıl böle bişey söylerler anlamdım dedi yumurtlamam adetlerim düzenliydi bütün ilaçları bıraktırdı bana sadece eşimle ikimize folik asit verdi neyse korktuğum şeyi söyledi rahim filmi tek görmemiz gereken o dedi çok korkuyorum çektiremem dedim ben çekicem ve hiç acı çekmiceksin dedi eğer canın acırsa filmin parasını ödemezsin dedi güdük neyse sizin gibi kaç gece uykusuz geçti bilmiyorum gittik doktorumla birlikte ve ben sadece sıvıyı içime verirken adet sancısına benzer saniyelik bi ağrı hissettim okadar yaptığı herşeyi anlattı bana ve 5 dk sonra kalkabilirsin bitti dedi inanın benim kadr korkan yoktur ne olur kimsenin sözüne bakmayın ve gözünüzde büyütmeyin 11.ayda çektirdim 3ay oldu ve ben 5 haftalık hamileyim rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin inş.

meraba hg
drlar böyle işte benimde bir buçuk senem boşa geçti oysaki guatrdan olmuyormuş çocuğum şimdi hormonlarım normal bide filmini görelim dedi oda temiz şükür allahım ne zaman isterse o zaman gelicek.
hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına demekki hafif yapışıklık vardı hsg ile dahada temiz oldu ve bebeğin geldi ne mutlu sana sağlıkla kucağınada al cnm.darısı bizlere

çok saol canım darısı sizlere hep dua ediyorum tez zamanda gelsin bebekleriniz. ben bide buay 500 yasin okuttum kendim bilmiyorum ama sağolsun söylediğim herkez okudu 500 kişiden dua almış oldum bitimi kandil gecesine geldi ve duası o gece yaptık rabbim kırmadı bizi inşallah sizleride enkısa zamanda sevindirir.bol bol dua edin herşey allahtan:Saruboceq::Saruboceq:

allah kabul etmiş çok şükür ne mutlu canım darısı tüm isteyenlere
allah razı olsun dauların için amin rabbim kabul etsin çok çok saol canım

ne kadar güzel tebrik ederim allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin sanki kendim gibi mutlu oldum aslında böyle güzel haberler duymak çok güzel insana umut oluyor..alkisalkisalkis

meraba canım bende yeni girdim bu siteye yazını okuyunca dayanamadım cevap yazmak geldi içimden böle mutlu hamilelik haberleri duymak inan bize moral oluo tebrik ederim çok sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım. bende 2.5 yıllık evliyim ve bu güne kadar doktorlar hep beklememi acele etmemi sölediler 1 sene geçti en sonunda özel bi hastaneye gittim doktorum ilk önce kanımafalan baktı daha sonra rahim içi filmi çekti ilk başta çok korkmuştum çok büyük stres yaptım kurdum durdum kafamda ama umduğum gibi olmadı çok şükür sadece ilacı verirken doktorum adet sancısı gibi bi ağrı ve basınç oldu yumurtalığımda sanki çok şükür tüplerim açık çıktı 1. ayda çektirmiştim daha iki ay oldu şu an hamile değilim yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi yaptı doktorum bu ay sonucumu çok merak ediyorum inşallah allahım bu ay bişicikler olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…