kızlar sonunda bugün çektirdim 12 gibiydi aman allahım ne zordu anlatamam 3 defa ilaç verildi tansiyonum düştü midem bulandı sapsarı kaldım ama kalkınca açık havaya çıktım bi rahatladım sonra olmamış gibi geldi geçti şükürler olsun ve asıl önemli olan PIRIL PIRIL hiç sorunum yokmuş rahmimden allahıma şükür hakkımızda hayırlısı kızlar hemen geçiyor hç korkmayın derim...
bn kızılay altıntepe tıp merkezinde çektiricem 100 tl
iklim çok sevindim senin açından. ama benimki kötü çıktı tüp tıkalıymış. yapılacak tekşey tüp bebek dedi. ben 225e çektirdim. pazartesi günü yasin bey çekti. sabah 10 da çekindim 12 gibi sonucunu verdi. çok üzgünüm. allah hakkımızda hayırlısını versin.
benimde cnm yandı ama çok fazla değil tıkalı olduğu için yayılma yapmadı ondan herhalde demekki aynı anda hastanedeymişiz tanışmak isterdim neyse inş ilerde.
ben canımı yanacağını bildiğim için anestezili çekildim
en ufak bi kasılmada tüpler tıkalı çıkabiliyor
en iyisi anestezili çekilmek
korkulcak bir şey yok bende çocuk tedavisi için 2 kere çektirip hemen hamile kaldım.anestesiye gerek yok normal muayanedeki aleti takıp,içinden sadece sıvı geçiyo kapalıysa kanallar ağrı olur açıksa adet sancısı gibi anlık gelip geçiçi,korkulcak bir şey yok benim kanallarım 2 sindede açık çıktı çocuk tedavisi görenlere önce filimi öneririm sonra tedavi profosör söylemişti banaArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.