Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

birşey değil cnm ne demek hepimiz aynı yolda ilerlemiyormuyuz? inş hakkımızda hayırlısı olur.

kızlar sonunda bugün çektirdim 12 gibiydi aman allahım ne zordu anlatamam 3 defa ilaç verildi tansiyonum düştü midem bulandı sapsarı kaldım ama kalkınca açık havaya çıktım bi rahatladım sonra olmamış gibi geldi geçti şükürler olsun ve asıl önemli olan PIRIL PIRIL hiç sorunum yokmuş rahmimden allahıma şükür hakkımızda hayırlısı kızlar hemen geçiyor hç korkmayın derim...

ozeldemı cekıldın sıgortadamı ne kadara cektırdınnnn?doktorunmu ıstedı senmı ıcın rahat olsun dıe cektırdınnnn? hade hayırlısı olsun canım senın ıcın

özelde canım burda bi arkadaş önerdi orayı esenler AVıCENNA hastanesinde 250.0tl ye bana uygun geldi bu arkadaş önermese 400e çektiricektim..
neyse oldu bitti çok şükür atlattım darısı sizlere..
dr istedi canım benim

saka saka bende cektırcemde sıgorta hastanesınde cekılıomu dıe ogrenmek ıstedım kımse cvp vermedı sagolsunlar

ben bilmediğimden cevap veremiyorum canım kusura bakma iyi dileklerin için teşekkür ederim..

iklim çok sevindim senin açından. ama benimki kötü çıktı tüp tıkalıymış. yapılacak tekşey tüp bebek dedi. ben 225e çektirdim. pazartesi günü yasin bey çekti. sabah 10 da çekindim 12 gibi sonucunu verdi. çok üzgünüm. allah hakkımızda hayırlısını versin.

olsun canım üzülme benim temizde noluyor ki ne adet ne bebek geliyo kaç yıldır sıkma canını bunu stres yapma
bende yasin beye çektirdim çok memnun kaldım drdan ama çok canım yandı o ayrı..
bende 12de girdim 2 de aldım sonucumu

benimde cnm yandı ama çok fazla değil tıkalı olduğu için yayılma yapmadı ondan herhalde demekki aynı anda hastanedeymişiz tanışmak isterdim neyse inş ilerde.

ben canımı yanacağını bildiğim için anestezili çekildim
en ufak bi kasılmada tüpler tıkalı çıkabiliyor
en iyisi anestezili çekilmek

benimde cnm yandı ama çok fazla değil tıkalı olduğu için yayılma yapmadı ondan herhalde demekki aynı anda hastanedeymişiz tanışmak isterdim neyse inş ilerde.

belki gördük bile birbirimizi :) ben çıktığımda direk soldaki sandalyeye yığıldım kaldım yanımda 2 bayan bide eşim vardı kaynanamla gelinleri ..
ben içerde işlem görürken dr diğer yerde eşime göstermiş ekranda yapılanı etlerimi görmüş :)
neyse oldu bitti atlattık şükür allah hayırlısını nasip etsin canım..
eşimin yengesi oturuyor hastaneye çok yakın sen hastanenin adını söyleyinde direk yengemi aradım iyi yer gelin dedi sen vesile oldun çok teşekkür ederim canım

ne demek birşey değil iklimcim. ben aşğıda değil yukarıda doktorun katında bekliyordum sonuçları almaya aşağı eşim indi.ben inemedim zaten doktor aşağıdaymış eşim görüşmüş. zaten ben çok kötü olunca bir daha aşağı indirmedi. benim tıkalı olabileceğini biliyorduk aslında çünkü bir kere dış gebelik geçirdim ve sağ tüp alındı. ama insan duyunca kötü oluyor genede.

korkulcak bir şey yok bende çocuk tedavisi için 2 kere çektirip hemen hamile kaldım.anestesiye gerek yok normal muayanedeki aleti takıp,içinden sadece sıvı geçiyo kapalıysa kanallar ağrı olur açıksa adet sancısı gibi anlık gelip geçiçi,korkulcak bir şey yok benim kanallarım 2 sindede açık çıktı çocuk tedavisi görenlere önce filimi öneririm sonra tedavi profosör söylemişti bana

Selam arkadaşlar,
uzun zamandır buraya yazılanları okuyordum hatta rahim filmini çektirmeden önce okudum neyle karşılaşacağımı bilmek için,
Ctesi günün Radyotom da rahim filmi çektirdim, çok rahattı acısız değildi ama dayanılmayacak gibi de değil çok hafif bir sancı oldu o kadar ben ki 4 senedir erteliyordum rahim filmi çektirmeyi sadece acısından korktuğum için.
Şiddetle tavsiye ederim Radyotom'u Cevat bey yaptı işlemimi acayip rahatlattı beni işleme başlamadan önce işlem sırasında da devamlı konuştu daha da rahatladım.
Ben de polip çıktığı için işlem 3dk dan fazla sürdü incelemek için bir kaç film daha çektiler. toplasm 5 dk bile sürmedi ama işlemim.
hiç korkmayın stres yapmayın
herkese şimdiden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…