Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

mrhb canım bende çektirttim sadece 10 dak sürüyo çok hafif agrı oluyo yalnız şunu unutma çekilirken hiç kımıldama yoksa film tam çıkmıyo sonra aynı şeyleri tekrar yaşarsın dr dedigini iyi dinle geçmiş olsun inş temiz çıkar sonuçların benim temiz çıktı ama hala bebişim yok

mrhb bende 2. kez hsg çektireceğim daha önceki temiz çıktı doktor değiştirdim bide o istedi fakat ilk çektirdiğimde tansiyonum 0 oldu bağırta bağırta çektiler nefes bile alamadım onlar dahi korktular o sebeple şimdi daha ağrısız nerde çektirebilirim genel anestezi almayı düşünüyorum hem uygun hem güvenilir bi görüntüleme merkezi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

slm verdaamm ben özel ülkü çengelköy hastanesinde olmuştum anestezili hiç ağrım olmadı,kanamamda olmadı sadece 1-*2 damla kdar 350 ytl vermiştim ben ssk karşılamıyormuş bir diyim dedim yinede sen bilirsin..

ya sanırım bu ağrı çektirilen yere göre değişiyor bazıları çok ağrı oluyo diyo..bende anestezi ile düşünmeye başladım adetimi bekliorum bitince hemen çektircem,ama nerde yapıcağımı şaşırmış durumdayım

merhaba hiç korkmana gerek yok ben de birkaç gün önce çektirdim ve gözümde çok büyütmüşüm.Ama mutlaka iyi bir yerde ve doktoruna çektir bu çok önemli hiç korkmana gerek yok

kızlar slm herkese günaydın,
bu mübarek günde Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin. Hasretle beklediğimiz bebişlerimizi kucağımıza versin inşallah hayırlı bi şekilde.

kızlar ben dün hsg çektirdim. gitmeden yarım saat önce ağrı kesici içtim. kadın doğum uzmanı yaptı işlemi. baştan anlatayım ben size hazırlıklı olun. ilk acıyı rahim ağzını açmak için olan alet takılırken hissediyosun ama dayanılmayacak bişey değil. jinekolojik muayeneye giden herkes dayanır. sonra kanül denilen ince borucuk :) takılıyor. sonra dr söylüyor zaten ilacın ilkini gönderiyorum nefes al ver tut deyince tut diye. ilacı verince biraz sancı hissedeceksin dedi. sonra nefesini tutunca gidip röntgeni çekiyor. 2. ilacı verince biraz daha sancı hissediliyor. ama bütün bunlar 10 dk ya sürüyor ya sürmüyor. ve adet sancısı çeken her kadın dayanır bos yere anestezi almayın. sonra az bişey kanamayla birlikte ilaç geri geliyor son aşamda 10 dk dinlendikten sonra ilaçsız normal bir röntgen daha çekiliyor. ve bitiyor.herkese geçmiş olsun.
benim sonucum iyi çıktı. tüpler açık.darısı başınıza. sevgiler.a.s.

bende aylar önce çektirdim anestezili, tüpler açıksa hiç problem yaşanmıyormuş ama eğer tüpler tıkalıysa daha fazla ağrı ve sancı hissediliyormuş. benimki açık çıkmıştı..

bende anestezili yaptırdım 1 ay önce 2 tüpümde tıkalı bakalım ne olcak laparoskopi ameliyatı oalcam şimdide..

_baby_ çok geçmiş olsun canım
bende hsg yaptırdım çok zordu ölümden döndüm diyebilirim ağrı yaşadığım ağrıların 10 katıydı doğum yapsam böyle acı yaşamazdım herhalde nefes dahi alamadım masadan kalkıpta yürüyemedim banada tam aksine sevinki ağrı çekiyosun tüplernde sorun olsaydı ağrısız geçirirdin dedi dr. zaten ilaç yumurtalıklara ulaştığında ağrı çekiyosun benim de temiz çıktı ama dr. değiştirdim tekrar istediler bakalım adetimi bekliyorum echomarda düşünüyorum arkadaşlar tecrübelerini anlatınca orda karar kıldım.

selam arkadaslar
bende hsg yaptrdim hicde korkulacak birsey degilmis hatta doktora gittigimde ani gun icersinde bana hsg cektirmemi soyledi direk randevu alip gittik biraz rahim agzina alet takilirken biraz acima yapiyor kendinizi hic sikmayin rahat olun hatta hsg cekildikten sonra eve gidip yatmayi dahi dusunuyordum ama tahmin ettigim kadar da kotu gecmedigi icin esimle alisverise dahi gittim bu arada hic bir sorun cikmadi tupler acik allah herkezin dilegini kabul etsin.

kızlar bende buay çektirmeyi düşünüyorum çünkü tahliller temiz doktorum bu ayda hamlile kalamazsan benneyaptımkiyumurta takibi yaparız dedi bende kısa yoldan hsg istiyom dedim

malatya bende aynı senin gibiyim..ama hala adet olmadım korkudanmı acaba

adet bittikten sonra çekilmesi gerekio günlerimdeyim,cesaret edebilirsem anestezi almadan yaptırırım bende

kızlar bende bu ay hsg çekilecem de adet bittikten kaç gün sonra çekilmesi gerek acaba
bide ilişkiye girmemek gerekmiş galiba öylemi
beni aydınlatırsanız sevinirim

gece güzeli hsg adetin bitiminden sonra çekilir adetinin başladığı tarihi 1.gün olarak sayarsın ve 10 gün içinde çekilir ilişkiye girmemek lası bir gebeliği riske atmamak içim lazımdır. adetinin 1. günü çektireceğin görüntüleme merkezinden randevü almayı unutma....

merhaba arkadaşlar.ben bugün hsg çektirdim.canım çok tatlıdır,iğne acısına bile zor dayanırım ama emin olunki hafif bir adet sancısından farksızdı.üstelik işlem 2 kez yapıldı.tüplerden biri tıkalı çıktı.çektirecek arkadaşlar lütfen korkmayın.

buhar nerde çektirdin hsg yi ben acıya dayanıklıyım ama bu acı çok farklı ya bikere tecrübe ettim 2,yi istediler echomar a yönlendirdiler bizi ...

verdaam merhaba
bende echomar da cektirdim hic korkmana gerek yok gercekten eli cok hafif hic anlamiyorsun ben cok memnun kaldim ki ben aciya pek dayanan bir insan degilken...

Selam,
5 saat önce rahim filmi çektirdim, inanın o kadar korkulacak bir şey yok, hiçbir şey hissetmemek tabiki mümkün değil ama gerçekten anesteziye gerek yok. Anestezi yaptırıp fazladan para ödemeyin. Rahim filmi çekilirken hissettiğim şey: Hani kalçadan iğne yaptırırız, onu vajinaya yapıldığını düşünün. 3'e kadar sayın, BİTTİ! Sadece üç saniyelik bir ağrı, yani dayanılmayacak bir şey değil... Sonrasında biraz kanama oldu, adet döneminin son zamanları gibi... Yarım saat kadar yatırdılar, kanama az mı çok mu diye, sonrasında kalktım hiçbir şey olmamış gibi...

arkadaşlar kocaelin de tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı lütfen yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…