tüliny sağol canım.bende özel bir kliniğe sordum.320 dediler.ben anestesiyle yaptırmak istiyorum.çünkü çok korkuyorum.adetlerim sancılı olur ama.cesaret edemiyorum işte.dr la bu konuda hem fikir olmalıyım.anestezi olmazsa yaptırabileceğimi sanmıyorum çünkü.mafoldumbencanım rahim küçüklüğünden dolayı canın acırmı bilemiyorum..
sedyeye bacaklarını kıvırıp yatıyorsun.
spekulum ve rahmi sabitlemek için bir alet daha takıyorlar..
benim canım acımadı..
sonra ince bir kataterle ilacı veriyorlar..
ilacı verdiklerinde rahim genişlediği için baskı oluyor..
ilacı 3 kez verip filmi çekiyorlar..
adet ağrısında saniyelik kramp girer ya öyle bir ağrı oluyor..
işlemin hepsi bu 10 15 dk sürüyor hepsi..
canım ben ege doğumevinde çektirdim ücretsiz..
central hospitala sordum sgk ile 200 liraydı..
özel bir klinik 450 lira dedi..
eğer canın çok tatlı değilse ve adet ağrısı çekiyorsan özele gitmene gerek yok.
ege doğumda yaptırırsan adetin 3 ve 21. günü hormon testini yaptırıyorsun..
sonraki adetin 8 ile 11. günü filmi çekiyorlar..
sormak istediğin varsa profilden yazarsın canım..
tüliny sağol canım.bende özel bir kliniğe sordum.320 dediler.ben anestesiyle yaptırmak istiyorum.çünkü çok korkuyorum.adetlerim sancılı olur ama.cesaret edemiyorum işte.dr la bu konuda hem fikir olmalıyım.anestezi olmazsa yaptırabileceğimi sanmıyorum çünkü.mafoldumben
merhaba,bende rahim filmi çektiriken çok korkarak gitmiştim ama o kadar değilmiş aslında,şiddetli regl sancısı gibi bir ağrı hisssetim ben,böyle ağrı hisseden arkadaşlar oldumu ?
arkadaşlar bu rahim filmi rahme zarar verebilirmi?
rahim filminden sonraki gün benim ovulasyon günüm olma ihtimali var, yani ogün ilişki olsa bi zararı olurmu hadi döllenme oldu diyelim bebekte sakatlık falan yapabiliyo mu aklıma takılıyo , röntgenin ve ilacın zararı olmazmı yumurtalıklara?
haftaya film çektirmemi istedi dr.um