ayyy ne güzel umutlu darısı bizim başımıza bende çekildim ama her iki tüpümde tıkalıymış dr belki rahim kasılmasından tıkanmıştır diyerekten beni araştırma hastenesine yönlendirdi gerçi anesteziyle oldum dedim ama bazen kasılma yapabiliyormuş bakalım bu ay bekliyorum eğer kalamassam hamile araştırmaya gideceğim eğer gerçekten tıkalıysa laparoskopiyle ameliyat oluğ tıkalı yerleri açacaklar hadi hayırlısı bakalım....
ne güzel herşeyin hayırlısıhayırlısı canım bugün dr gittim 5 buçuk haftalıkmış 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için kontrole çağırdı darısı tüm isteyenlerin başına inş:dance:
sevgi dolu daha önce gebe kalıpta düşük yapan ama doktora gittiğinde hsg çektiren tanıdığım var. yani düşük yapanlarda bu filmi terar çektirebiliyor olmalı.
kızlar benimde sorum var bu konuda tecrübesi olanlardan yardım istiyorum benimde hsg çektirmem gerekiyor yalnız bende rahim küçüklüğü var ve esneme payım çok az acaba anestezi olmadan dayanabilirmiyim ve bu hsg işlemi esnasında spekulum kullanılıyormu ne tür aletler kullanılıyor bi yardımcı olurmusunuz?
kızlar dr bendende rahim filmi istedi.İzmirde çektiren arkadaşlar nerde çektirdiklerini ve ne kadar ödediklerini yazabilirler mi? araştırma yapıyorum su aşamada.yardımlarınıza ihtiyacım var.opuyorumnanaktan