verdaam merhaba
bende echomar da cektirdim hic korkmana gerek yok gercekten eli cok hafif hic anlamiyorsun ben cok memnun kaldim ki ben aciya pek dayanan bir insan degilken...
öncelikle geçmiş olsun gerçekten zor zanaat kadın olmak çek,çektir bitmiyo valla..bahsettiğin histerosalpinografi zaten rahim filmi kısaca hsg rahimde bölünme olduğunda gebelik olmuyor deniliyor sanırım sen istisnasın...Aman Allahım kızlar ne diyosunuz .İlaçlı rahim filmi çektirmek demi problem.Benim rahimimde bölme var onu görmeleri için histerosalpinografi çektirmeliymişim.lohusalığım bitince çektircektim.Sonrada rahimimdeki bölme için ameliyat olcaktım .Ben ameliyat için tasa çekerken demek rahim filmide çektirmek zormuş.Kadın olmak ne zor ya.
vicdan merhaba! Ben rahim filmini 2 ay önce çektirdim neler neler okudum nette tabii ürktümde seni o yüzden çok iyi anlıyorum ama korkulacak bişi yok emin ol.Kısa sürüyo zaten bide kalçadan yapılan ağrı kesici ve kas gevşeticiler sayesinde ağrı hissetmiyosun.benim kanallarım açık çıktı fakat bir polipim var aldırmam gereken:) umarım sende sorun çıkmaz :))
merhaba ben 2 gün önce hsg çektirdim kendi doktorum çekti ama hastanede yaptı 250tl aldı. anestezi istedim ama gerek yok dedi.benim hsg çok zor geçti dr.um çekerken bu kadar acıdığına göre sonuç iyi değil dedi ve öylede oldu.iki tüpümde tıkalı çıktı.ameliyatla zaman kaybetme direk tüp bebek yaptır dedi. Dünyam yıkıldı tüp bebek yaptıracak durumumuzda yok ne yapacağımı bilemiyorum Allaha sığındım Bu arada yaşım 38 hergeçen gün benim için kayıp. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın
arkadaşlar bene 2 ay sonra çektireceğim
tüm yazılanları okuyamadım herkes özelde çektirmiş galiba
aranızda devlet hastanesinde çektiren varmı:?
çokta korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok
mecbur çektireceğim çektirenlere geçmiş olsun
benim gibi çektirecek olanlarında Allah yar ve yardımcısı olsun inş..