Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

Aman Allahım kızlar ne diyosunuz .İlaçlı rahim filmi çektirmek demi problem.Benim rahimimde bölme var onu görmeleri için histerosalpinografi çektirmeliymişim.lohusalığım bitince çektircektim.Sonrada rahimimdeki bölme için ameliyat olcaktım .Ben ameliyat için tasa çekerken demek rahim filmide çektirmek zormuş.Kadın olmak ne zor ya.

arkadaşlar echomarın makinası bozukmuş dün aradım ne zaman düzelecek belli değil o sebeple randevü veremiyoruz dediler bende radyotom-radyomarı aradım fındıkzadedeymiş yerleri orada ağrısız çekiyomuş yeni usul cihazlarla radyomar tecrübesi olan varmı iyi biyermi

öncelikle geçmiş olsun gerçekten zor zanaat kadın olmak çek,çektir bitmiyo valla..bahsettiğin histerosalpinografi zaten rahim filmi kısaca hsg rahimde bölünme olduğunda gebelik olmuyor deniliyor sanırım sen istisnasın...

herkese merhabalar buraya daha şimdi üye oldum.benide aranıza alırsanız sevinirim. ve bende rahi filmi çektirdim ve sizinle paylaşmak istedim. doktorum rahim filmi çektimremi söylediğinde çok korktum yaklaşık 3 ay hem yaptıranlardan hemde internetteki araştırmalardan çok zor olduğunu anladım ve hiç çektirmek istemedim.ama elim mahkum başka aresi yk cocuk için. gittim masaya uzandım doktora dedimki çok araştırdım ve korkuyorum oda kormakma dedi. ve inanamicam şekilde toplam işlem 5 dakka acı ise 1 dakka felan sürdü. ve doktor yanıma gelip o kadarda zormuymuş dedi:) ne kanamam oldu nede baka bişi hiç bişi hissetmedim.bunu okuduktan sonra başka şeyler okuyup kafanızı karıştırmayın arkadaşlar nasıl olsa yaprıracaksınız. benim gibi çok fazla araştırıpta kolay bişiyi ertelemeyin. sağlıcakla kalın

vicdan merhaba! Ben rahim filmini 2 ay önce çektirdim neler neler okudum nette tabii ürktümde seni o yüzden çok iyi anlıyorum ama korkulacak bişi yok emin ol.Kısa sürüyo zaten bide kalçadan yapılan ağrı kesici ve kas gevşeticiler sayesinde ağrı hissetmiyosun.benim kanallarım açık çıktı fakat bir polipim var aldırmam gereken:) umarım sende sorun çıkmaz :))

arkadaşım gerçekten korkulcak bişey yok ki benim kadar kimsenin canı tatlı olmasın 10 dk bi işlem normal muayene oluyomuşsun gibi yatırıyolar 10 dk sonra bitti diyolar sadece yapman gereken yatman sakın kendini sıkma ben 2 kere çektirdim eğer çevredeki olumsuz şeyleri kulak arkası yapmasaydım kimse çektirtemezdi bana sakın korkma gerçekten korkulcak hiçbişey yok

ya aynı şey bendede çıktı kanallar açık rahim girişinde polip var dedi ama aldırmana gerek yok dedi seni etkilemz dedi aldırılmasımı gerekiyomuş :1shok:

Arkadaşlar bende 3 gün önce çektirdim. Doktora az adet şikayetiyle sadece muayne olmaya gitmiştim tek başımaydım doktor rahim filmi çektirelim dedi ve birden gelişti herşey tek başımaydım ve başıma bişey gelmesinden çok korktum doktorum kendisi yaptı işlemi ve bu bana ayrıca bi cesaret verdi ve 10 dk sürdü ilk başta biraz acıdı ama sonrasında hiç bişey hissetmedim tüplerim açık çıktı çok az bi yapışıklık varmış ama bi sorun olmayacağını söyledi doktorum 1 günlükte kanamam oldu rahim ağzı kapanmıştı onu açmış oldukları için kan boşaldı . Ramazandan sonra allah kısmet ederse hamile kalmayı düşünüyorum :) hepimiz için hayırlısını diliyorum

arkladaslar cuma gunu bende cektırcem rahımfılmı korkuyorum cunku ılışkıye gırerken bıle acıo tam olmuyo.tam anlmıyla ılışkıye gırmeıyorum anlıycagınız anestesi dıyousnuz toptanmı bayıltıyolar nasıl oluyo

arkadaşlar cumartesi günü radyomarda çektireceğim bakalım nasılmış bu yeni usul cihaz bilgi veririm cektireceklere.

merhaba ben 2 gün önce hsg çektirdim kendi doktorum çekti ama hastanede yaptı 250tl aldı. anestezi istedim ama gerek yok dedi.benim hsg çok zor geçti dr.um çekerken bu kadar acıdığına göre sonuç iyi değil dedi ve öylede oldu.iki tüpümde tıkalı çıktı.ameliyatla zaman kaybetme direk tüp bebek yaptır dedi. Dünyam yıkıldı tüp bebek yaptıracak durumumuzda yok ne yapacağımı bilemiyorum Allaha sığındım Bu arada yaşım 38 hergeçen gün benim için kayıp. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın

arkadaşlar bu gün hsg çektirdim radyotom-radyomarda gerçekten çok ilgili ve deneyimli bi ekip işlemi yaptı sıfır derecede ağrı sadece ilacı hissediyosunuz adet ağrısından daha hafif sadece karnınızda bir yanma benzeri bişey hissediyosunuz allaha şükür sonuçta yüz güldürücü...hiç korktuğum gibi değildi hsg çektireceklere radyotom - radyomar görüntüleme merkezini tavsiye ederim

arkadaşim durumuna gerçekten çok üzldüm ama umudunu kaybetme allah bir yerden genişlik verecektir.pozitif ol
Ksrlk infertilite Tp Bebek Tedavi Yntemleri ve Tp Bebek Merkezleri Hakknda Bilgi Alabileceginiz Tek Adres sitesinde 38 yaş ve üstü hanımlar ilaçlar dahil 3500tl ye tedavi görebilecekler diye bi yazı var istersen bi araştır belki işine yarar diye düşündüm

arkadaşlar hamile kalmayı planladıktan sonraki kaçıncı ayda rahim filmi çektirdiniz?yada doktorlar bunu kaçıncı ayda istiyor acaba???bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.....

arkadaşlar bene 2 ay sonra çektireceğim
tüm yazılanları okuyamadım herkes özelde çektirmiş galiba
aranızda devlet hastanesinde çektiren varmı:?
çokta korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok
mecbur çektireceğim çektirenlere geçmiş olsun
benim gibi çektirecek olanlarında Allah yar ve yardımcısı olsun inş..

ben ilk olarak zeynep kamil hastanesinde çektirdim devlet hastanesi dedim güvendim bide cahillik tabi 3sene oluyo nerdeyse ama o çektirdiğim anı ömrümce unutamam ölümden döndüm diyebilirim nefes dahi alamadım bir anda görme duyma duyularm durdu ve radyolog çekmiyorum kalk diye beni tersledi bağırta bağırta çekti 2 gün kanamam oldu bi süre kendime gelemedim ona ramen yinede doğru dürüst çekmemiş net görünmüyo acelemi etti korktu bişey olacak diye hemenmi bitirdi bilmiyorum
ama bugün çektirdim radyotom ratyomarda süper bir ilgi var hiç acı yok sadece çok hafif karnnda yanma hissediyosun ilacın gezdiğini anlıyosun üstelik mönitorden işlemi kendinde görerek takip ediyosun ben şaşırdım ilacın tüplerimi karnımı gezdiğini görünce.alman hastanesinde tedavi görüyorum doktorum önerdi hiç canın yanmayacak biyer dedi güvendim ve gittim memnun kaldım asıl 350 lira gibi bişey biz hastane yönlendirdiği için 240liraya çektirdik ama diğer çektirdiğim filmi ve acısını düşünürsem helal olsun verdiğim para tavsiye ederim

bugün bende rahim filmi çektirdim çok az acı hissettim sağ tarafımda hafif tıkanıklık varmış ilacı verince açıldı ameliyata gerek kalmadıhihoyyyt yani 300 tl ödedik

mrb. arkadaşlar ben 5 yılık evliyim ama çocuk sahibi olamadım daha çok istiyorum ama olmuyor haziriranda rahim filimi çekdirdimde bu filimden sonra benim ikinci ayım gecen ay adet geç oldu bu ayda 10 gün önce oldum acaba hamile olacagımamı işretdiye umutlanıyorumda lütfen bana yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…