Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

bukonuda yardıma ihtiyacım var

filmden sonra adet düzeni bozulabiliyormuş..
bunun için endişelenme..
ama hamile olabilirmiyim diye aklında sorup durursan stres yaparsın.
işin daha da zorlaşır..
doktorlar şansın arttığını söylüyorlar tabi ama vakti gelmeyince ne olsa boş..
hakkınızda hayırlısı olsun..
inş çok geçmeden hamile olduğun haberini alırsın..

selam kızlar ben ağustosun 20 sinde hsg çektirdim 13 ağustosta da adet olmuştum dün koyu kıvamlı mukusu benzeyen kanamam oldu adet oldum sandım fakat sabah baktığımda çok az kahverengi akıntım geldi ve başka bir şey gelmedi sizce neden olmuş olabilir hsg etkilermiki

ben bugün rahim filimi cektirdim ark hiiiiiiiiiiiic acımadı beni cok korkutular ama inanın cok rahatı benbakırköy devlet hastanesinde yaptım hem cok temizdi hemde cok iyi davranıyorlardı korkmayın sakın bbende cok korkuyordum deymesmişşşşşşşşş

kızlar merhaba, ben salı günü 2. kez çektirdim, ilkinde hiç canım yanmadı diyemem ama ikinicisinde gercekten aman aman bir agrım olmadı, çünkü kendimi hiç kasıp sıkmadım ne kadar gergin olunursa o kadar cok agrı oluyor, herkese cok gecmiş olsun, inşallah sonuclarınız temiz cıkar da cektiginiz sıkıntıya deger...

ark cok temiz ve cok iyi davranıyorlar bir hafta icinde gün verdiler hemtemiz hem ücretsizi
hemde acımadıııı:dance::teytey:

pzt günü çektirdim ama genel anestezi ile çektirdim bişey hissetmedim diğer türlü zor olabilirdi korktum sonradan da sancım olmadı iki gün kanamam oldu çok hafif kesildi sonuçlarımda temiz çıktı sadece bir tüpte hafif içe dönüklük varmış o da sorun değilmiş uyarıcı bile vermedi çünkü mesele eşimde çıktı kilitlendim artık gitmiyrum doktora eşim ilaç kullanıyor bence anestezi daha iyi benim doktorumda ilk başta istemedi gerek yok dedi ama izin vermeyince mecbur kaldı sadece 120 lira farkı oldu 450 de fiilm için istediler biraz masraflı bi iş ama mutlaka yapılması gerekiyormuş valla ben biraz huysuzum canım tatlı anestezi almadan da rahatlıkla yapabilenler varmış herkese kolay gelsin

bende cok korkuyorum anesteziyle istiyorum esimde niye anestezi alackasın ki diyo ne yapacagımı sasırdım adet bitiminde gitmek gerekiyor demi

açıkcası ben 2 kez cektirmiş biri olarak anestezi tavsiye etmiyorum, doktoruma ilk cektirecegim zaman anestezi isteyince gülmüştü, su var ki kızlar rahim filmi sonrası gebelik oranı cok yüksek, çok ufak bir acı için o kadar anestezi almak bebek için de cok sakıncalı, gercekten rahat olursanız hafif bir adet agrısından öteye gitmiyor sancı

cok agrılı die korkutuyolar bide 3 ay önce dıs gebelikten ame oldum tek tüpüm alındı biraz da onun endisesi var korkuyorum herkez de cok agrıyor diyor ne bileyim

cok agrılı die korkutuyolar bide 3 ay önce dıs gebelikten ame oldum tek tüpüm alındı biraz da onun endisesi var korkuyorum herkez de cok agrıyor diyor ne bileyim

peki o acı kac dk sürüyor

bak canım daha önce de yazdım da buraya yine söyleyim, ilk cekildigimde kendmi bacaklarımı o kadar kasmıstım ki, hani spordan sonra hamlarsın ya öyle agrılarım oldu günlerce. fakat 2.sinde hep ekrana bakıp doktoruma sordum var mı tıkanıklık, yapısıklık, o görünen ne diye... konusa konusa, yani durumunuz varsa özelde yaptırın derim. o kasık agrısı da anlık, yani işlem bitince agrı falan kalmıyo, yani yalan olmasında adet baslangıcındaki kadar hafif hafif sızlama, az biraz da kan geliyo azcık ama, yani 5 dakika anca sürüyodur, lütfen burda cok agrılı falan diyerek cekilecekleri korkuytmayalım kızlar, bana tecrübe oldu, burda okuduklarımla gittim ve cok korkuyorum o kadar korkulacak bişey deil. buna dayanamayan kuzularımız geldiğinde dogum sancısını nasıl çekecekklava:

kızlar hiç korkmayın
geçen sene bende çektirmiştim 1 hafta öldüm öldüm dirildim uykularım kaçtı
burda yazılanları falan okudum korkum daha da arttı
ama dedim sonuçta bebek istiyorsam herşeye katlanmalıyım
sonra kas gevşetici aldım çektirmeden 1 saat önce
yarım saat önce de ağrı kesici vurdu doktorum
veeeee hiç o kadar korkulacak birşey değilmi
topu topu 2-3 dk. hazırlanman çekilmesi ve kalkıp çıkman toplam 12-13 dk. sürüyor zaten
kendinizi hiç sıkmayın ne kadar rahat bırakırsanız o kadar az hissediyorsunuz
inanın ben ahh bile demedim
zaten doktorum demişti ağrı adet ağrısının 1 kademe fazlası, acı ise jinekolojik muayene gibi aşağı yukarı
ve sonuç bu filmi çektirdiğim ay hamile kaldım
çok şükür şimdi dünyalar tatlısı bir kızım var
allahım her isteyene versin inş.

ay maşallah selence allah bağışlasın, ben de tam aynını diyordum,söylediklerin tuz biber oldu valla, gözünüz aydın, darısı isteyen herkesin başınakaydirigubbakcemile5

bnm de 8 ay olmadı sonrada dıs gebelik oldu tek tüpüm alındı bnm aslında korkum bıraz da ötekindede sorun olursa cocugum olmazsada ne bileyim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…