mrb. arkadaşlar ben 5 yılık evliyim ama çocuk sahibi olamadım daha çok istiyorum ama olmuyor haziriranda rahim filimi çekdirdimde bu filimden sonra benim ikinci ayım gecen ay adet geç oldu bu ayda 10 gün önce oldum acaba hamile olacagımamı işretdiye umutlanıyorumda lütfen bana yardımcı olun
mrb. arkadaşlar ben 5 yılık evliyim ama çocuk sahibi olamadım daha çok istiyorum ama olmuyor haziriranda rahim filimi çekdirdimde bu filimden sonra benim ikinci ayım gecen ay adet geç oldu bu ayda 10 gün önce oldum acaba hamile olacagımamı işretdiye umutlanıyorumda lütfen bana yardımcı olun
benimde cocuğum olduğu halde 2 sene korunmuyom cocum olmuyo2 cisi bendende istediler ve cok korkuyommmmmmmmm
cok agrılı die korkutuyolar bide 3 ay önce dıs gebelikten ame oldum tek tüpüm alındı biraz da onun endisesi var korkuyorum herkez de cok agrıyor diyor ne bileyim
peki o acı kac dk sürüyor
kızlar hiç korkmayın
geçen sene bende çektirmiştim 1 hafta öldüm öldüm dirildim uykularım kaçtı
burda yazılanları falan okudum korkum daha da arttı
ama dedim sonuçta bebek istiyorsam herşeye katlanmalıyım
sonra kas gevşetici aldım çektirmeden 1 saat önce
yarım saat önce de ağrı kesici vurdu doktorum
veeeee hiç o kadar korkulacak birşey değilmi
topu topu 2-3 dk. hazırlanman çekilmesi ve kalkıp çıkman toplam 12-13 dk. sürüyor zaten
kendinizi hiç sıkmayın ne kadar rahat bırakırsanız o kadar az hissediyorsunuz
inanın ben ahh bile demedim
zaten doktorum demişti ağrı adet ağrısının 1 kademe fazlası, acı ise jinekolojik muayene gibi aşağı yukarı
ve sonuç bu filmi çektirdiğim ay hamile kaldım
çok şükür şimdi dünyalar tatlısı bir kızım var
allahım her isteyene versin inş.
bana soruyorsan canım ben bebek istiyordum ama herşey normal olduğu halde olmuyordusiz neden flim cektirmistiniz