bende dün hsg cektırdım ama cok agrım oldu cok fazla hemde masadan kalkarkende bayıldım 1 saat falan kendıme gelemedım...cok ızdırap cektım allah bırdaha cektırmesın...
Canım keşke öncesinde güçlü bi ağrı kesici içseydin, ben onun çok faydasını gördüm. Çok geçmiş olsun, inşallah bu ay hamiş kalırız.
Ben de 6 gun sonra Radyomar'da cektirecegim randevu aldım; oldukca heyecanlıyım, ben de deneyimlerimi sizinle paylaşırım yaptırdıktan sonra :)
Bu arada eger ilac ya da kontrast madde alerjiniz varsa uyarmanız gerekiyormus doktorları.. ben daha önce tomografi çektirirken bu verdikleri boyar kontrast maddeye alerjim oluşmuştu acil uygulama ile bilincim gelmisti.. şimdide bunu belirttim ve öncesinde premedikasyon yapacaklarmış yani antihistaminik iğne vs. sanırım; onları da gidince öğrenirim ama BU ÇOK ÖNEMLİ İLAÇ ALERJİNİZ VARSA MUTLAKA BELİRTİNİZ arkadaslar
bende 2 defa çekindim ama abartılacak bi agrı deil
arkadaşlar merhaba ben ayşe hftaya rahim filmim çekilecek bendende 200 lira aldılar sağlık güvencesi olmadığı için.biraz tırsıyorum ama ağrı falan umrumda deil bebişş için herşey değer.allahım hepimize sabır versin.