Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

ben bursada tomomarda haziranın 8 inde rahim filmi çekildim anestezi ücreti verdim sadece 100 lira ssk karşıladı iyiki çektirmişim çok mutluyum 5 haftalık hamileyimm

ayyy ne güzel umutlu darısı bizim başımıza bende çekildim ama her iki tüpümde tıkalıymış dr belki rahim kasılmasından tıkanmıştır diyerekten beni araştırma hastenesine yönlendirdi gerçi anesteziyle oldum dedim ama bazen kasılma yapabiliyormuş bakalım bu ay bekliyorum eğer kalamassam hamile araştırmaya gideceğim eğer gerçekten tıkalıysa laparoskopiyle ameliyat oluğ tıkalı yerleri açacaklar hadi hayırlısı bakalım....

ayyy ne güzel umutlu darısı bizim başımıza bende çekildim ama her iki tüpümde tıkalıymış dr belki rahim kasılmasından tıkanmıştır diyerekten beni araştırma hastenesine yönlendirdi gerçi anesteziyle oldum dedim ama bazen kasılma yapabiliyormuş bakalım bu ay bekliyorum eğer kalamassam hamile araştırmaya gideceğim eğer gerçekten tıkalıysa laparoskopiyle ameliyat oluğ tıkalı yerleri açacaklar hadi hayırlısı bakalım....

hayırlısı canım bugün dr gittim 5 buçuk haftalıkmış 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için kontrole çağırdı darısı tüm isteyenlerin başına inş:dance:

merhaba kızlar bende allah izin verirse yarın rahim filmi çekineceğim. çok korkuyorum inşallah kolay geçer.

ben kasım ayında çektirdim hsg ve hiç korkulacak bişey değil ilacı bendendi ve 220tl verdim ben ama malesefki hamile kalamdım inşallah isteyen herkes hamiş kalır

kızlar benimde sorum var bu konuda tecrübesi olanlardan yardım istiyorum benimde hsg çektirmem gerekiyor yalnız bende rahim küçüklüğü var ve esneme payım çok az acaba anestezi olmadan dayanabilirmiyim ve bu hsg işlemi esnasında spekulum kullanılıyormu ne tür aletler kullanılıyor bi yardımcı olurmusunuz?

kızlar dr bendende rahim filmi istedi.ızmirde çektiren arkadaşlar nerde çektirdiklerini ve ne kadar ödediklerini yazabilirler mi? araştırma yapıyorum su aşamada.yardımlarınıza ihtiyacım var.opuyorumnanaktan

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ama uzun zamandır forumun takipçisiyim
haftaya rahim filmi çektircem ama merak ettiğim geçen sene ben bi hamilelik yaşadım 3 aylıkken aldırmak zorunda kaldık anormalliklerden dolayı,
şimdi rahim filmi daha önce gebe kalanlarada çekilebiliyomu yani buna rağmen tüplerde sorun olabilirmi??

merhaba arkadaşlar _baby_ senin adına sevindim. allah eksikliğini kimseye göstermesin. ben dün hsg çektirdim inanınki korktuğum kadar değilmiş. tabiiki biraz ağrı oluyor ama dayanılmayacak kadar değil.bir gün öncesinden tetradox adlı ilcınıza başlamanız gerek çünkü arkadaşın biri içmemiş filimdeki sancıları ve filimden sonraki sancıları çok fazla oldu. zaten doktorunuz sizi uyarır. inşallah rahat bir şekilde ve iyi bir sonuçla kurtulursunuz.

sevgi dolu daha önce gebe kalıpta düşük yapan ama doktora gittiğinde hsg çektiren tanıdığım var. yani düşük yapanlarda bu filmi terar çektirebiliyor olmalı.

ben şubatta çektirdim...hiç ilaç almadım filmden önce yada sonra...ve hiç sancım olmadı....korktuğum kadar değilmiş...tabi bunda tecrübeli ellerinde yardımı var....paranıza kıyın iyi biyerde çektirin...
benim filmde rahim ağzına speulum takıldı ve iğne ile ilaç içime verildi çok şükür temiz çıktı....çok rahat geçti..istanbuldaysanız radyotom-radyomarı öneririm

sevgi dolu daha önce gebe kalıpta düşük yapan ama doktora gittiğinde hsg çektiren tanıdığım var. yani düşük yapanlarda bu filmi terar çektirebiliyor olmalı.

çünkü düşük ve kürtajdan sonra tüplerde tıkanıklık olabiliyo..

hımm arkadaşlar ben filimden sonra dışarda yemeğimide yedim, küçük bir alışverişimi bile yaptım delikafadulden yani korkulacak bişey yok rahat olun :sm_cool:

teşekkürler sasibuo
dün adet oldum ve 2 gün gecikmişti bende umutlanmıştım , buay progestan kullanmıştım , oda 3-4 gün geciktirebiliyormuş :çok üzgünüm:
2 gündür korkuyordum ve sonunda adet oldum malesef
dr.umu aradım oda bu ay rahim filmi çektirelim ve 1 aydaha gonal f kullanıp, çatlatalım dedi
korkuyorum haftaya filmi çektircem , çok ağrılı oluyormuş??

benimde 1-2 hafta adetimin geciktiği çok oldu bende çok umutlanmıştım ama hayal kırıklığına uğradım. seni çok iyi anlıyorum hayırlısı arkadaşım. hiç korkma. bebek istiyorsak bazı şeylere katlanmamız gerek.

kızlar benimde sorum var bu konuda tecrübesi olanlardan yardım istiyorum benimde hsg çektirmem gerekiyor yalnız bende rahim küçüklüğü var ve esneme payım çok az acaba anestezi olmadan dayanabilirmiyim ve bu hsg işlemi esnasında spekulum kullanılıyormu ne tür aletler kullanılıyor bi yardımcı olurmusunuz?

canım rahim küçüklüğünden dolayı canın acırmı bilemiyorum..
sedyeye bacaklarını kıvırıp yatıyorsun.
spekulum ve rahmi sabitlemek için bir alet daha takıyorlar..
benim canım acımadı..
sonra ince bir kataterle ilacı veriyorlar..
ilacı verdiklerinde rahim genişlediği için baskı oluyor..
ilacı 3 kez verip filmi çekiyorlar..
adet ağrısında saniyelik kramp girer ya öyle bir ağrı oluyor..
işlemin hepsi bu 10 15 dk sürüyor hepsi..

kızlar dr bendende rahim filmi istedi.İzmirde çektiren arkadaşlar nerde çektirdiklerini ve ne kadar ödediklerini yazabilirler mi? araştırma yapıyorum su aşamada.yardımlarınıza ihtiyacım var.opuyorumnanaktan

canım ben ege doğumevinde çektirdim ücretsiz..
central hospitala sordum sgk ile 200 liraydı..
özel bir klinik 450 lira dedi..
eğer canın çok tatlı değilse ve adet ağrısı çekiyorsan özele gitmene gerek yok.
ege doğumda yaptırırsan adetin 3 ve 21. günü hormon testini yaptırıyorsun..
sonraki adetin 8 ile 11. günü filmi çekiyorlar..
sormak istediğin varsa profilden yazarsın canım..

X