- 19 Mayıs 2008
- 219
- 0
bıze dr korunun falan demedı.evet dedıgın gıbı hatta ılk ay hamıle kalma sansı yuksekmıs.ınsallaah hepımızın basına
merhaba
10 ay bebek ıcın ugrastıktan sonra druma gıttım ve ıncelemeler basladı..tedavıye baslamadan drum rahım fılmı ıstedı..ılk fılm cektırdıgımde ıkı tupumde kapalı cıktı..drum rahım fılmı ıle acabılecegını soyledı..ve toplam her ay 1 kez olmak uzere 3 defa cektırdım..hıcbırınde anestezı almadım..drum onermedı..dayanılmayacak bısey degıl, bosuna vucuduna anestezı uygulanmasın dedı..ve cok sukur 3. fılmde tamamen acılmıs oldugunu gorduk..
hıc ıhmal etmeden hıc korkmadan cektırebılırsınız..
agrı durumu kısıye gore degısıyor..
ya arkadaşlar benim doktorumda istedi rahim filmi ama benim tüplere bakmak için değil. çünkü kapalı olsa hamile kalamazdım herhalde ben hamile kalıyorum ama bebekler yaşamiyorama hepiniz tüplerden bahsetmişsiniz. ben çok korkuyorum yaaa
Benden neden istediki doktorum lütfen fikri olan yardım etsin. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Merhaba arkadaşlar ben de bugün, Fındıkzade'deki "radyomar görüntüleme merkezi"nde rahim filmi çektirdim. Filmin çekilceği odaya girmem ve çıkmam 15 dak..bile sürmemiştir. yani düşünün hazırlanmam, yatmam, kalkmam giyinmem vs..hepsi..Kadınlar kulübünden duymuştum bu merkezi..tecrübe eden arkadşlarla da özelde görüştüm ve orda çektirmeye karar verdim..düşünüp kafamda büyütmeme değmemiş..çok basit ve gerçekten ağrısız bir işlem. Normal vajinal muayene olan herkes çook rahat bu filmi de çektirebilir. Çok da yardımcı oluyorlar, moral veriyorlar vs..Kendim çok korktuğum ve neticede ne kadar basit bir işlem olduğunu tecrübe ettiğim için sizlerle paylaşmak istedim..Hiç tereddütünüz olmasın..Bu muymuş korktuğum?? diyeceksiniz.. yeter ki tüplerde problem olmasın.yoksa filmi çektirmek gerçekten çok basit..ama dediğim yerde bu işi bilenlerin elinde..Aynı merkezin bakırköy, taksim ve birkaç yerde daha şubesi varmışş
merhaba kızlar 2 gün önce çektirdim çok korkuyordum hem okuduklarımdan çok kötü olaileceğini düşünmüştüm hemde sonuç kötü çıkarsa diye ama korkulan olmadı
girmem çıkmam 10 dk gibi sürdü. adet ağrısından daha hafif bir ağrı ve sonrasında yarım saat kadar sancı gibi birşeydi korkulacak hiçbirşey