Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

kızlae 2 gün önce çektirdim sakın korkmayın sakın..benim rahimin ters ve saga yatık ayrıca vajinamda dar buna ragmen hiç cnm yanmadı herkeste olay farklıdır tabi ama bence ne anesteziye ne bişeye gerek yok çok acısız agrısız bi işlem ayaga kalktıgımda hafif bi karın agrım vardı adet agrısı gibi oda 1 saat sonra kalmadı korkmayın sakın..

bıze dr korunun falan demedı.evet dedıgın gıbı hatta ılk ay hamıle kalma sansı yuksekmıs.ınsallaah hepımızın basına

Nerede çektirdin.Benim bu ay çektirmem gerekiyor ama nerede çektirebilirim nerede acısız sorunsuz olur bilemiyorum.
Nerede yaptırdın ne kadar ödedin bilgi verirsen çok mutlu olurum.
İnşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun.Sevgilerimle...

slm rahım fılmı cektırdım ve iki tüpünde kapalı olduğunu soyledıler haftaya amelıyat olucam sız nerde cektırdınız bana bılgı verebılirmısınız eger yapılabılirse bende amelıyat olmam ne olursunuz yardım edınnnnnnnnnnnnnnnn:uhm::uhm:..............

merhaba kızlar 2 gün önce çektirdim çok korkuyordum hem okuduklarımdan çok kötü olaileceğini düşünmüştüm hemde sonuç kötü çıkarsa diye ama korkulan olmadı
girmem çıkmam 10 dk gibi sürdü. adet ağrısından daha hafif bir ağrı ve sonrasında yarım saat kadar sancı gibi birşeydi korkulacak hiçbirşey

canım hiç korkma korkulacak birşey değil inan bende hamile kalamıyorum tüpler filan açık çıktı ama tetkiklere devam
sakın korkma canım inşallah hepimiz en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Merhaba arkadaşlar ben de bugün, Fındıkzade'deki "radyomar görüntüleme merkezi"nde rahim filmi çektirdim. Filmin çekilceği odaya girmem ve çıkmam 15 dak..bile sürmemiştir. yani düşünün hazırlanmam, yatmam, kalkmam giyinmem vs..hepsi..Kadınlar kulübünden duymuştum bu merkezi..tecrübe eden arkadşlarla da özelde görüştüm ve orda çektirmeye karar verdim..düşünüp kafamda büyütmeme değmemiş..çok basit ve gerçekten ağrısız bir işlem. Normal vajinal muayene olan herkes çook rahat bu filmi de çektirebilir. Çok da yardımcı oluyorlar, moral veriyorlar vs..Kendim çok korktuğum ve neticede ne kadar basit bir işlem olduğunu tecrübe ettiğim için sizlerle paylaşmak istedim..Hiç tereddütünüz olmasın..Bu muymuş korktuğum?? diyeceksiniz.. yeter ki tüplerde problem olmasın.yoksa filmi çektirmek gerçekten çok basit..ama dediğim yerde bu işi bilenlerin elinde..Aynı merkezin bakırköy, taksim ve birkaç yerde daha şubesi varmışş

canım sana kesınlıkle katılıyorum, ıyıkı radyomarda cekilmişim hem cok yakından ılgılendırdıler hemde en ufacık bır acı hıssetmedım sadece ılacı verırken cok cok az sancı gıbı bısey ama o da sanıyelık bır olay yanı ıyıkı radyomarı bulmusum, kesınlıkle ve kesnlıkle korkmayın arkadaslar belkı cok abarttgımızı dusune ceksınız ama gıdıp yaptırdıktan sonra sızde abartmadıgımızı anlıcaksınız....

kıslar benimde çektirmem gerekiyormuş ama izmirde nerde çektirebilirim tabi fiyatı da önemli ilgi alaka da yardımcı olurmusunuz

kızlar hiçbirinizde rahim filmi çekiminde rahimağzınızın kapalı olduğu ve açtıklarını söledilermi benim öle olduda sonrasında ne oluyo merak ediyorum bu yüzden aranızda hiç hamile kalamayan varmı

nerede çektirdin canım..
yasadıgınız tecbüleri paylaştıgınız için teşekkür ederim..

selam kıslarr
aranıza katılıwerdım
bende cektırdım 9 ay once rahım fılımı rehım seklınde bı bozukluk wardı dedı doktorum
bızde yaptırdık
su an hamıleyım
ama ınanın o zaman cok canım yanmıstı
adet sancısına benzıyor ama onun daha sıddetlısı
aglamıstım

meraba arkadaşlar bende yaklaşık 1 yıl önce çektirdim. ama korklacak bişey değil ben çok korkarak girdim ama dayanılmayacak kadar ağrı olmuyor. ben çalıştığım hastanede çektirdim ve sonrasında tekrar işime devam ettim. korkulacak bir şey yok emin olun :teselli: sonunda bebişimiz olacak ben her türlü acıya razıyım

Malesef bir tecrübem oldu.Çok canım yanmasına rağmen filmi çekinemedim.Doktorum anestezili film çektirmemi söyledi.Bursada anestezili rahim filmi çeken merkezleri araştırıyoum.Bilgisi olan var mı?

Benimki çok sancılı oldu.Çok kötüydü.Ama yine de çekinemedim.Aneestezi ile çektirmem gerekiyormuş.Ama hala nerede yaptıracağımı bilmiyorum

Bende geçen sene çektirdim... fakat benimkisi çok ağrılı oldu...

Eve zor getirdi eşim benii.. ağrıdan 1 gün yattım.. malesefff..

Hiç bir faydasınıda göremedim.. ve dr büyük bir ihtimalle sol tüpümün kapalı olduğunu söyledi..

Gerçi her bünyeye göre değişiyor kimisinki ağrılı oluyor kimisinde olmuyor..

demet2

Papatya
Meslek: Eğitimci
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lisans
Yaşadığınız Yer: Bursa
Kan Grubunuz: AB Rh+
Giriş tarihi: Jun 2009

Mesaj Linki
Malesef bir tecrübem oldu.Çok canım yanmasına rağmen filmi çekinemedim.Doktorum anestezili film çektirmemi söyledi.Bursada anestezili rahim filmi çeken merkezleri araştırıyoum.Bilgisi olan var mı?

Cnm bende gelecek cuma rahim filmi çektireceğim burada okuduklarımdan bu filmin çok ağrılı olduğunu öğrendiğim için doktoruma ne yapabiliriz diye sordum o da anestezi yapalım dedi ben anestezi ile olacağım be$ikta$ Jinemed'de..

ben bugün rahim filmi çektirdim..ilk başta çok rahattım ama ilacı verdikten sonra bayılmışım..bazıları hiç acı çekmiyormuş ama benimki çok zordu doktorum bile korktu ..2. defa çekinmek zorunda kalırsam anestezisiz olmam çok zordu.:gitme:

rahim filmi çekilirken bayılan var mı yoksa sadece ben mi bayıldım..neden bayıldım bilmiyorum çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…