canım valla ben hıcbısey almadım agrıkesıcı bıle almadım hatta gerek yok dendı nıye bu kadar sey aldırdı anlamadım hanı uyusturucu ıgnelık bısey degılkı bu
bende agrı kesici falan almadım bence büyütme inşallah kolay atlatırsın....
escaper naptın canım çok merak edıyorum bu arada bende dr aradım araya bayram gırdığı için bayramdan sonra gonapen tedavısı yapacakmış
rufeyde serracım bursalısın galıba,orda hangi doktora gidiyosun.benım doktorumda ordada
Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
bursalıyım arkadaşım zübeydehanım dogumevi doktoru sühendan benderli'ye gidiyorum.
karubecım hadı gozun aydın kurtuldun sende pekı bısey kıtımı tuplerde falan
bu arada bede bayrama gıdınce suhendan hanıma muayene oldum benımde dr um sayılır
ewwwet.sonunda kurtuldum.çektırdım hsg yı kızlar.bekledıgımden cok kolaydı.ağrı olmadı diyemem ama vajınal ultrasonu bılenler bu acıya pekte yabancı degıllerdır.oh be şükürler olsun.darısı cektıreceklerın basına inşallah :lepi: :teytey:
sagolasın canım benım.hıcbıseycıkler cıkmadı sukurler olsun.bu arada suhendan hanımın ozel hastasıyım onun tavsıyesı uzerıne cektırdım bu fılmı.doktorum dıye soylemıyorum ama gercekten mukemmel bırısı.teshıs ve tedavılerı yerlı yerındedır herzaman a.s.