canım sen nerde yaptırdın ve fiyatı neydi soylermısın? bende herkes gibi çok korkuyorum. ben pendik tarafında oturuyorum ama hala yaptırabilecek bir yer bulamadım kendime. normalde jinekologum nenehatun hastanesinde ama ordada hsg makinası bozulmuş ve bir seneye yakında yapılmıyorklava:
Kızlar bende önümüzdeki ay adet olduktan ve bittikten sonra Rahim flimi çektiricem .Daha dr görüşmedim bakalım ama benı kararımdan dr bile caydıramaz.Çokk korkuyorum kesınlıkle aneztezisiz çektiremem herhalde.Yanlız ben anestezi almaktan bile korkuyorum o derece.Başka bir sitede okudum birisi yazmış narkozdan ayılmak 1 saati bulmuş.Ama ben başka bir yerde okumuştuım 15 dk.da narkozun etkisinden ayılmışş.Arkadaşlar aneztezili çektirenler varsa yardımcı olurmuuu çok merak ediyorum aklımdan çıkmaz oldu kabusum rahim flimi..Narkoz verilirken bayılma esnasıznda ve ayılma esnası nasıl oluyor o derece kokuyom [/QU
evet canım ayynen sana katılıyorum bu ay bende çektircem ve zor da olsa dr u ikna ettim anestezi konusunda.. ama ben şimdi anestezi den de korkuyorumm napicam bilmiom:1no2: adetime 2 gün varr heyecan doruktakafamçokkarıştı
evet canım ayynen sana katılıyorum bu ay bende çektircem ve zor da olsa dr u ikna ettim anestezi konusunda.. ama ben şimdi anestezi den de korkuyorumm napicam bilmiom:1no2: adetime 2 gün varr heyecan doruktakafamçokkarıştı
canım ya cok rahatlattın sağol.bende yarın cekınıcem inşallah dua edın bana cok ıhtıyacım var.korkularımı bıraz yendım sayılır ama yınede var bıraz.bakalım yarın benı neler beklıyor.hadı hayırlısı
Selam kızlar ben çekindim hiç korkulacak ve anesteziye kesinlikle ihtiyaç duyulacak birşey yok adet sancısı çekiyorsanız aynı onun gibi ve 2 dakka sürüyor ben bittimi dedim ve ben iğneden bile korkarım inanın iğneye tercih ederim bende ist şafak hastanesinde ali bey çekti filmimi gitmeden hiçbir ilaçta almadım ağrı kesici veya kas gevşeltici zaten bittikten sonra evdede ağrın oluyor bana ağrı kesici alabilirsin dedi ama ben almadım çünkü dayınılmayacak bir ağrıda değil 2 defa ilacı verdi ikisindede karına doğru bir ağrı giriyor taktığı aletlerden bile korkmayın inanın çoğunlukla kadınların abartmaları cidden benim görümcen çekinmişti ve o iyi bir yerde çekildiğine rağmen öyle bir anlattı ki inanın korkarsınız yok rahimi dışarı çıkarıyorlarmış yok öyle birşey rahat sakin olun desemde olamıyacaksınız ama siz çok korkuyorsanız ağrı kesici kas gevşeltici alın inanın ihçbirşey anlamıyacaksınız