Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

canım valla ben hıcbısey almadım agrıkesıcı bıle almadım hatta gerek yok dendı nıye bu kadar sey aldırdı anlamadım hanı uyusturucu ıgnelık bısey degılkı bu

canım valla ben hıcbısey almadım agrıkesıcı bıle almadım hatta gerek yok dendı nıye bu kadar sey aldırdı anlamadım hanı uyusturucu ıgnelık bısey degılkı bu

ya bende oyle bılıyodum.serumları gorunce korkularım dahada arttı.çünkü kımseye aldırılmamış boyle seyler.ben unıversıte hastanesınde cekınecem.acaba onunla bır alakası varmıdırkı???? :1no2:

rufeyde serracım bursalısın galıba,orda hangi doktora gidiyosun.benım doktorumda ordada

escaper naptın canım çok merak edıyorum bu arada bende dr aradım araya bayram gırdığı için bayramdan sonra gonapen tedavısı yapacakmış

bihtercim
aglaya aglaya gittim merkeze
eşim gitmeyelim istersen bu kadar aglayarak korkarak olmaz v.s
ama hem agladım hem gitim
hicbir acıklama yapmadan yatırdılar rontgen masasına
dr geldı ben tıtrek aglak halde
yok bısey acıma falan olmayacak dedı osırada basıncla kıvrandım resmen
ama hepsı 1-2 dk suruyomus
evet cok canım yandı ama
cok sukur sonuc temız cıktı
kendi drmuz sasırdı bu kız neden hamıle kalamıyor dıye
serophen basladı
hayırlısı bakalım
sen neler yaptın bu arada gecmıs bayramınızda kutlu olsun
hsg cektırcek arkadaslar korkmasın evet cok agrıyor am 1-2 dk suruyo

mehaba bende rahim filmi çektireceğim sizi okumadan önce içimde bi korku vardı ama şimdi biraz olsun içim rahatladı

Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.

benide çok korkuttular bende genel anesteziyle çektirdim.

ewwwet.sonunda kurtuldum.çektırdım hsg yı kızlar.bekledıgımden cok kolaydı.ağrı olmadı diyemem ama vajınal ultrasonu bılenler bu acıya pekte yabancı degıllerdır.oh be şükürler olsun.darısı cektıreceklerın basına inşallah :lepi: :teytey:

ha bıde soylemeyı unuttum.sonuclarım gayet iyi.patolojı sonucum ve hormon testlerı hepsı supermış öööle dedı doktor sositososito

karubecım hadı gozun aydın kurtuldun sende pekı bısey kıtımı tuplerde falan
bu arada bede bayrama gıdınce suhendan hanıma muayene oldum benımde dr um sayılır

karubecım hadı gozun aydın kurtuldun sende pekı bısey kıtımı tuplerde falan
bu arada bede bayrama gıdınce suhendan hanıma muayene oldum benımde dr um sayılır

sagolasın canım benım.hıcbıseycıkler cıkmadı sukurler olsun.bu arada suhendan hanımın ozel hastasıyım onun tavsıyesı uzerıne cektırdım bu fılmı.doktorum dıye soylemıyorum ama gercekten mukemmel bırısı.teshıs ve tedavılerı yerlı yerındedır herzaman a.s.

ewwwet.sonunda kurtuldum.çektırdım hsg yı kızlar.bekledıgımden cok kolaydı.ağrı olmadı diyemem ama vajınal ultrasonu bılenler bu acıya pekte yabancı degıllerdır.oh be şükürler olsun.darısı cektıreceklerın basına inşallah :lepi: :teytey:

hadi geçmişler olsun canım.. darısı başımıza... bi atlatsam ben de çok sevineceğim :bbo: karubecim sen işlemden önce hiç ağrı kesici falan aldın mı??

sagolasın canım benım.hıcbıseycıkler cıkmadı sukurler olsun.bu arada suhendan hanımın ozel hastasıyım onun tavsıyesı uzerıne cektırdım bu fılmı.doktorum dıye soylemıyorum ama gercekten mukemmel bırısı.teshıs ve tedavılerı yerlı yerındedır herzaman a.s.

tekrar gozun aydın canım ıns hemencecık hamıle kalırsın
suhendan hanım oyledır ayın altısında bende gıttım kendısıne sagolsun ısının ehlı bırı ctesı gunu 7 ye kadar muayenehanesınde calıstı bayram oncesı

karube gecmiş olsun
sonuclarda guzel cıkmış
gozun aydın
nasıl bir tedavi onerdi doktorun?

Gözün aydın karube çok sevindim bak kortuğun kadar değilmiş tüplerinde açık inşallah en kısa zamanda allah kucağına almayı nasip eder bebeğini sağlıkla

kimse yokmu kıslarrr :KK43:(

yarın öğleden sonra rahim filmi çektireceğimm. bende doktorumu ikna edemedimm anestezisiz olcakkk :KK43:(( dijitalmiş aletleri öyle dedii. nolur tecrübesi olanlar bana anlatsınn bide 300 ytll. sizi kaça çektirdiniss?

X