Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

ndk
korkmana gerek yok desemde korkacaksın
ama anesteziye hıc gerek yok
toplamda2dk surmuyor bıle
agrıyo ama acımıyo:)
basınc hıssedıyorsun sadece
hayırlı haber alıncada zaten cektıklerını unutuverıyorsun

gunaydın ndk hsg için anestezıye gercekten gerek yok.eger oncekı yazdıklarımı okuduysan ne kadar korktugumu gormussundur.ama korkulacak hıcbısey yokmus gercekten.zaten toplam 10dk bıle surmuyor hemde hazırlanmayla beraber.yumurtalıklarında ve rahımde bıraz agrı oluyo okadar.ve ben unıversıte hastanesınde cektırdım ucret alınmadı senın kı ozel galıba ondan baya yuksekmiş fiyatı.şimdiden cok gecmış olsun canım allah kolaylıklar vaersın inşallah a.s.:1hug:

Gözün aydın karube çok sevindim bak kortuğun kadar değilmiş tüplerinde açık inşallah en kısa zamanda allah kucağına almayı nasip eder bebeğini sağlıkla

canım cok sagol guzel dileklerın için.rabbım bebek isteyen kımselerı umıtsız bırakmasın a.s.

hadi geçmişler olsun canım.. darısı başımıza... bi atlatsam ben de çok sevineceğim :bbo: karubecim sen işlemden önce hiç ağrı kesici falan aldın mı??

yok guzelım hıc bısey almadım zaten gerekte yokmus.2 dakıkalık bısey sonucta ve dayanılmayacal bısey degıl.seninde hayırlısyla atlatacagından hıc şüphem yok.iyi haberlerını beklıyoruz tatlım

karube gecmiş olsun
sonuclarda guzel cıkmış
gozun aydın
nasıl bir tedavi onerdi doktorun?

canım ya benım doktorum bursada ben simdı memleketteyım.tedavı zaten oluyodum.eşim askere gıdınce ara vermek zorunda kaldık.yanı soylekı esım gelınce tedavıye ve calışmalara tam gaz devam süprizzzzz

canlarım çok teşekkür ederiimm, bebeğime kavuşmaya bir adım olacaksa her acıyı çekmeye razıyımmm. ama yinede çok korkuyorumm :) ben en erken hamilelik topicindeyim hep orda kızlarda yardımcı oldu allah razı olsunn. işlemden sonra hamile kalan varmı aramızda?

inşallah valla hepimizin tüm çektiklerini unutturacak sağlıklı birer bebişimiz olur en kısa zamanda

Escaber selam
benden hormon testi ve rahim filmi eşimindende sperm testi istedi doktor herşey iyi sadece prolaktim yüksek çıktı 37,90'dı sanırım onun için 1. Ay dostinex verdi 2. Ay da klomen verdi hastalığımın 5. Günü 5 ad kullandırdı artık bilmiyorum bekliyoruz bu ayda olmazsa 3. Ayda ne gibi tedavi uygular bana 6 ay müddet tanıdı olmazsa aşılama yapacakmış

rahim filmi çektirdinmi canım?

canım ya benım doktorum bursada ben simdı memleketteyım.tedavı zaten oluyodum.eşim askere gıdınce ara vermek zorunda kaldık.yanı soylekı esım gelınce tedavıye ve calışmalara tam gaz devam süprizzzzz

karubecim diyorlarki hsgden sonraki 3 ay hamile kalma sansı cok yuksekmis
keske esinin gelmesine yakın yaptırsaydın
allah gonlune gore versin ya her isteyenin bebişi olsun inşallah

ndk
Lilyum

Meslek: Yönetici Asistanı
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Ön Lisans
Yaşadığınız Yer: İstanbul
Kan Grubunuz: A Rh+

Giriş tarihi: Oct 2008
Ruh Halim:
Teşekkürler: 134
164 Mesaj için 211 Teşekkür edilmiş

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

rahim filmi topicine burayı tavsiye ettim, birazdan dökülürler :))

tebrik ediyorum arkadasım
ne kadar guzel uslup kullanmıssın
bu ınsanlar bir sekilde birbirine destek olmaya calısıyor
ama senin gibi rant peşinde kosan insanlarda her kesimde var
insanların zayıf an ve yonlerını bulup ya ustlerınden para kazanıyor sen gıbıler
yada senın yaptıgın gıbı alay konusu edıyorlar
dokulmedık gordugun gibi
DOKUNTU degiliz:enbuyukkk:

karubecim diyorlarki hsgden sonraki 3 ay hamile kalma sansı cok yuksekmis
keske esinin gelmesine yakın yaptırsaydın
allah gonlune gore versin ya her isteyenin bebişi olsun inşallah

esımın gelmesıne 25 gun var inşallah.olacagı varsa olur tabıde.allahım hayırlısını versın herseyın:teytey:

esımın gelmesıne 25 gun var inşallah.olacagı varsa olur tabıde.allahım hayırlısını versın herseyın:teytey:

sagsalım gelsın kavusun ınsallah asker beklemek cok zor bilirim:)
ondan sonrada istediginz kadar nurtopunuz olsun oynayın beraber:CüvCüv:
zamanlaman harıkaymıs

aaa bende suhendan hanımın hastasıyım.tabı ben suan ara vermış durumdayım esım askerde oldugundan memleketteyım.doner donmez kaldıgımız yerden devam ınsallah:1hug:

bende şimdi ara vermiş durumdayım hsg çekildi 15 kasımda açıkmış kanallar çok şükür birkaç ay bekleyelim dedi dr.m bakalım şimdilik beklemedeyiz bizde....
Hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar.....

yokmu yenı hsg cektıren arkadaslar.nasıldı korktugunuz kadar varmıymış.duygu ve dusuncelerınızı alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…