Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

artık düşünmemeye çalışıyorum... insan düşünüp kafasında kurdukça detayıyla büyütüyor da büyütüyor.. sonuçta çektirmek zorundaysak öyle ya da böyle çetireceğiz... o yüzden kafamdan uzaklaştırmaya çalışıyorum şimdilik a.s

hiç kokma iki kere çektirdim şidetli adet sancısı gibi inanki bak çektir korkma hem haydarpaşa gatada çektirdim hemde farabi (katü tıp fakultesi hastanesi) çok ağrı hissetmedim ben kim demişse yalan demiş ilk çektirdiğim tarih 2001 son çektirdiğim tarih ise 2004 korkma hamilesin haberini duymak istiyorsan ve dünyalar güzeli bir kızın yada yakışıklı bir oğlu için herşeye değer inan kiii

arkadaşar paylaşımlarınız ve verdiğiniz motivasyon için çok saolun a.s. ben de inşallah çektirdikten sonra buraya gelip sizin gibi çektirmekten korkan arkadaşlara "walla hiç korkmayın korkulacak bişi yokmuş" diyeceğim .. hepinize kucak dolusu sevgiler kaydirigubbakcemile5

escaper merhaba canım bende izmit dışındaydım dun akşam geldım bu hafta doktora gıdıcem hastalandım malesef gonaphen tedavısıne baslıcak doktorum sanıırım:KK43:

kızlar bende perşembe günü çektiricem ama korkuyorum yazıları okudum korkuacak birşey yok deniyor ama yinede korkuyorum....nasıl gidicem ya perşembe günü....:KK43:((((

arkadaslar tupunun bırı kapalı olanlar tedavınız hakkında bılgı verırmısınız neler yapmayı dsunuyorsunuz dr unuzun tavsıyelerı nelerdır

arkadaslar tupunun bırı kapalı olanlar tedavınız hakkında bılgı verırmısınız neler yapmayı dsunuyorsunuz dr unuzun tavsıyelerı nelerdır

ipekcim hsg çektirdin mi sen??? hsg'den sonra tüplerin genelde açıldığını söylüyorlar

kızlar bende perşembe günü çektiricem ama korkuyorum yazıları okudum korkuacak birşey yok deniyor ama yinede korkuyorum....nasıl gidicem ya perşembe günü....:KK43:((((

guzelım sımdı sana ne kadar korkma desekte korkacaksın.cunku bende oyleydım dort gun once.kım ne derse desın sen kafandakı kadar dusunuyosun ve korkularını abartı boyutuna getırmeyı becerıyosun bu nasıl oluyo bende anlamadım.ama gercekten korkacak bısey yok.helede benım gıbı doktordan asırı korkan bırı bunu soyluyosa gercekten ınanmalısın.sadece basıt bır agrı spekulumu takarken duydugun acıya cok benzıyo.belkı azıcık fazlasıdır işte hepsı bu ve kendını gevsetmeye calış ne kadar kasarsan o kadar zor oluyo.hadı hayırlısı bakalım.iyi haberlerını beklıyoruz:sm_cool: :lepi:

ipekcim hsg çektirdin mi sen??? hsg'den sonra tüplerin genelde açıldığını söylüyorlar

cektırdım canım benım bırı tıkalı acılmadı malesef ondan sormustum kapalı olanar ne yapmayı dusunuyosunuz dıye

cektırdım canım benım bırı tıkalı acılmadı malesef ondan sormustum kapalı olanar ne yapmayı dusunuyosunuz dıye

hımmm.... o zaman laparoskopik bi müdahale gerekebilir.. doktorun bi yorum yapmadı mı bu duruma??

hsg zor agrılı ancak cok gereklı
ve agrıda 1dk bıle surmuyor
korkma demek gereksız ve anlamsız
sadece allah yardımcın olsun
cektırdıkten sonra bumuymus bıttı gıttı cok sukur dıyceksın
inşallah guzel haberler alırsın
kaydirigubbakcemile5

kızlar bişey sorcam
hsg den sonra dr ılac verdı uc ay ıcınde hamıle kalmassam tup bebek yapcakmısız
benım durumumda olan varmı
bu ay adet donemım yaklastıkca kendımı kotu hıssedıyorum
evlendıgımıden berı her ay hamıle hıssetmıstım kendımı
gene aynı seylerı yasamak ıstemıyorum rahat olmaya calısıyorum nasılsa hamıle degılımdır dıye
ama bı taraftanda ya hamıleysem dıyorum
hsgden sonra hemen hamıle kalan varmı aramızda:KK70::çok üzgünüm:

:
kızlar bişey sorcam
gene aynı seylerı yasamak ıstemıyorum rahat olmaya calısıyorum nasılsa hamıle degılımdır dıye

kac yıllık evlısınız kı tup bebek onerıldı sıze :uhm:

kızlar bişey sorcam

geçmiş olsun tatlım ben de hsg çektirmiştim bana ilaç vermedi ilaç iltihap oluşmaması içinmi ne için birde sorun çıktımı hsg de niye 3 ay sonra tüp bebeğe gönderiyorhsg den sonra hamiş olmak kolaylaşıyormuş ama ben martta çektirmiştim hala tık yok bakalım sağlık olsun canımkaydirigubbakcemile5 sositososito

merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim.bende 5 gün sonra rahim filimmim var ama cok korkuyorum.ama doktorum anestesi uygulayacak ve ben yinede korkuyorum rahim filiminin cok acıı verdiyini söylüyolar bende sitres yaptımm üff ya şunu bi atlatsam arkadaşlar:KK43:((

bende perşembe günü çektirecegim:Saruboceq:çok korkuyorum.cesaretveren de oldu korkutan da.ne yapacagım bilmiyorum.anestezi isteyecegim başka çaresi yok.ama b,r yandan da diyolar doktorlar bayıltmak istemiyolarmış nedense.ama başka türlü dayanacagımı sanmıyorum.rahim filmi çektiren bir arkadasım rahimi dışarı çekip sıvı veriyolar dedi nasıl olcak ki yaa.o kadar esnek mi bu rahim:bbo:

rahim filmi çektiren ve istanbullu arkadaslarım.hangi hastaneyi öneriyorsunuz acaba?çok korkuyorum lütfen yardımcı olun.iyi biryer olsun istiyorum ama çok da fiyatlı olacak o şekilde bide anestezili istedigim için fiyat katlanacak.anestezi olmassa ne kadara maal olur?ve de nerede yaptırayım sizce?

Özelde çektirdim.125-YTL ödeedim. Anestesi isterseniz + 80 ytl daha ödüyorsunuz. SSK anlaşmalı fiyatı. Çok uygun oldu. SSK anlaşması olmayan başka bir yerden fiyat almıştım 566ytl+200 ytl anestezi ücreti istiyorlar.

cnm istanbulda nerde çektirdin acaba ve çok acıdı mı:çok üzgünüm:

X