- 27 Eylül 2008
- 1.143
- 12
yokmu yenı hsg cektıren arkadaslar.nasıldı korktugunuz kadar varmıymış.duygu ve dusuncelerınızı alalım
walla benimki muhtemelen aralığın son haftası... bilahare yazıcam düşüncelerimi fisfisfis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yokmu yenı hsg cektıren arkadaslar.nasıldı korktugunuz kadar varmıymış.duygu ve dusuncelerınızı alalım
arkadaslar tupunun bırı kapalı olanlar tedavınız hakkında bılgı verırmısınız neler yapmayı dsunuyorsunuz dr unuzun tavsıyelerı nelerdır
kızlar bende perşembe günü çektiricem ama korkuyorum yazıları okudum korkuacak birşey yok deniyor ama yinede korkuyorum....nasıl gidicem ya perşembe günü....((((
ipekcim hsg çektirdin mi sen??? hsg'den sonra tüplerin genelde açıldığını söylüyorlar
cektırdım canım benım bırı tıkalı acılmadı malesef ondan sormustum kapalı olanar ne yapmayı dusunuyosunuz dıye
kızlar bişey sorcam
hsg den sonra dr ılac verdı uc ay ıcınde hamıle kalmassam tup bebek yapcakmısız
benım durumumda olan varmı
bu ay adet donemım yaklastıkca kendımı kotu hıssedıyorum
evlendıgımıden berı her ay hamıle hıssetmıstım kendımı
gene aynı seylerı yasamak ıstemıyorum rahat olmaya calısıyorum nasılsa hamıle degılımdır dıye
ama bı taraftanda ya hamıleysem dıyorum
hsgden sonra hemen hamıle kalan varmı aramızda:çok üzgünüm:
kızlar bişey sorcam
hsg den sonra dr ılac verdı uc ay ıcınde hamıle kalmassam tup bebek yapcakmısız
benım durumumda olan varmı
bu ay adet donemım yaklastıkca kendımı kotu hıssedıyorum
evlendıgımıden berı her ay hamıle hıssetmıstım kendımı
gene aynı seylerı yasamak ıstemıyorum rahat olmaya calısıyorum nasılsa hamıle degılımdır dıye
ama bı taraftanda ya hamıleysem dıyorum
hsgden sonra hemen hamıle kalan varmı aramızda:çok üzgünüm:
Özelde çektirdim.125-YTL ödeedim. Anestesi isterseniz + 80 ytl daha ödüyorsunuz. SSK anlaşmalı fiyatı. Çok uygun oldu. SSK anlaşması olmayan başka bir yerden fiyat almıştım 566ytl+200 ytl anestezi ücreti istiyorlar.