Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

Kızlar bende önümüzdeki ay adet olduktan ve bittikten sonra Rahim flimi çektiricem .Daha dr görüşmedim bakalım ama benı kararımdan dr bile caydıramaz.Çokk korkuyorum kesınlıkle aneztezisiz çektiremem herhalde.Yanlız ben anestezi almaktan bile korkuyorum o derece.Başka bir sitede okudum birisi yazmış narkozdan ayılmak 1 saati bulmuş.Ama ben başka bir yerde okumuştuım 15 dk.da narkozun etkisinden ayılmışş.Arkadaşlar aneztezili çektirenler varsa yardımcı olurmuuu çok merak ediyorum aklımdan çıkmaz oldu kabusum rahim flimi..Narkoz verilirken bayılma esnasıznda ve ayılma esnası nasıl oluyor o derece kokuyom

canım sen nerde yaptırdın ve fiyatı neydi soylermısın? bende herkes gibi çok korkuyorum. ben pendik tarafında oturuyorum ama hala yaptırabilecek bir yer bulamadım kendime. normalde jinekologum nenehatun hastanesinde ama ordada hsg makinası bozulmuş ve bir seneye yakında yapılmıyor:eek:klava:

yaa kusura bakma uzun suredır bakmadım sayfaya ben fındıkzade radyomar da cekılddım 250 ytl ama cok rahat gectı bende cok korkuyordum...

korkulcak hıcbırsey yoook radyomarda cekıldım bukadar ısınde uzman bır ekıp gormedım gayet basarılılar bu alanda arkadaslar

hiç stres yapmayın...benim önceki msj larımı okuyan varsa görmüştür ne kadar stres yaptğımı...dedikleri gibi hafif bir adet sancısı gibi...karnınızda bir ağırlık hissi oluyor o kadar...soyunmam daha uzun sürdü, işlem çok basit ve kısa...sevgiler ve iyi bayramlar...

bende çektirdim benim çok canım yandı karnım rahmim patlıcak sandım masadan ağlayarak kalktım ama biliyorsunuz ki bu röntgen yapışmalar falan varsa onlarıda temizliyor ben çektirdiğim ay hamile kaldım şu an oğlum 3.5 yaşında allah hepimize hayırlısını versin korkmanın ecele faydası yok sabırlı olun...

merhaba arkadaşlar balsurat bu arada rahim filmi çektireceğim demişsin daha önce herhangi bir uygulama yapıldımı yoksa direk filimimi çektiriyorsun bende çektirecem ama doktorum iki ay çatlatma denicek olmazsa çekecek filmi

arkadaslar bende çok stres yapmıştım. oraya gıdene kadar cektıgım sıkıntı orada cektiğimden çok daha buyuktu. tereddüt edip aklınızda buyutmeyın. adet sancısı cekenlerin yabancı olmadığı bır agrı yasıyorsunuz sadece. oda uzun süreli değil. giderken eger agrı kesıcı ıgne yapmıyorlarsa sız agrı kesıcı kas gevsetıcı ılaclarınızı için gidin. eger uzun süredir olmadıysa aklınızdaki sorulardan kurtulmak adına bir an evvel yaptırın. ben çok gecıktırdım hep korktugumdan. sonucta sol tüpüm tamamen sağ tupüm kısmen tıkalı cıktı. zoruma giden sadece 15 16 ay boşuna uğrasmak boşuna dr lara gidip stres olmak oldu.

Kızlar bende önümüzdeki ay adet olduktan ve bittikten sonra Rahim flimi çektiricem .Daha dr görüşmedim bakalım ama benı kararımdan dr bile caydıramaz.Çokk korkuyorum kesınlıkle aneztezisiz çektiremem herhalde.Yanlız ben anestezi almaktan bile korkuyorum o derece.Başka bir sitede okudum birisi yazmış narkozdan ayılmak 1 saati bulmuş.Ama ben başka bir yerde okumuştuım 15 dk.da narkozun etkisinden ayılmışş.Arkadaşlar aneztezili çektirenler varsa yardımcı olurmuuu çok merak ediyorum aklımdan çıkmaz oldu kabusum rahim flimi..Narkoz verilirken bayılma esnasıznda ve ayılma esnası nasıl oluyor o derece kokuyom [/QU

evet canım ayynen sana katılıyorum bu ay bende çektircem ve zor da olsa dr u ikna ettim anestezi konusunda.. ama ben şimdi anestezi den de korkuyorumm napicam bilmiom:1no2: adetime 2 gün varr heyecan doruktakafamçokkarıştı

evet canım ayynen sana katılıyorum bu ay bende çektircem ve zor da olsa dr u ikna ettim anestezi konusunda.. ama ben şimdi anestezi den de korkuyorumm napicam bilmiom:1no2: adetime 2 gün varr heyecan doruktakafamçokkarıştı

canım seni çok iyi anlıyorum aynı heyecan ve korkuyorum ben yaşıyorum suanda kaçışş yokk ne yapalımm mecbur cektırıceezz.Bende bır an once olsamdaa bıtsede flımı cektırsemde aklımdan cıkmıs olsaa.Canım dualarım seninlee rabbım sabır versınn ınsallah kolay sekılde flımı cekılıpp güzel haberlerini paylaşırsın burdaa hihoyyyt

Benimde bu ay çakilecek....Adet tarihimi bekliyorum umarım hepimizin kolay ve acısız olur :bbo:

merhaba
benimde çekilecek rahim filmim ama doktorum önce çatlatma iğnesini denicek iki ay olmazsa çekecek anestezi uygulayarak çünkü herkesten duyduğum kadarıyla çok ağrılı oluyomuş ve hareket edersek tekrarlamak gerekebiliyormuş aynı şeyi bikaçkere yaşamaktansa bikerede hissetmeden yapılması daha mantıklı bence sizede çatlatma yapıldıktan sonramı karar verildi fişme acaba merak ediyorum söylerseniz çok sevinirim yoksa benim için bi zaman kaybımı olur bu hepimiz için hayırlısı bu arada

Selam kızlar ben çekindim hiç korkulacak ve anesteziye kesinlikle ihtiyaç duyulacak birşey yok adet sancısı çekiyorsanız aynı onun gibi ve 2 dakka sürüyor ben bittimi dedim ve ben iğneden bile korkarım inanın iğneye tercih ederim bende ist şafak hastanesinde ali bey çekti filmimi gitmeden hiçbir ilaçta almadım ağrı kesici veya kas gevşeltici zaten bittikten sonra evdede ağrın oluyor bana ağrı kesici alabilirsin dedi ama ben almadım çünkü dayınılmayacak bir ağrıda değil 2 defa ilacı verdi ikisindede karına doğru bir ağrı giriyor taktığı aletlerden bile korkmayın inanın çoğunlukla kadınların abartmaları cidden benim görümcen çekinmişti ve o iyi bir yerde çekildiğine rağmen öyle bir anlattı ki inanın korkarsınız yok rahimi dışarı çıkarıyorlarmış yok öyle birşey rahat sakin olun desemde olamıyacaksınız ama siz çok korkuyorsanız ağrı kesici kas gevşeltici alın inanın ihçbirşey anlamıyacaksınız

canım ya cok rahatlattın sağol.bende yarın cekınıcem inşallah dua edın bana cok ıhtıyacım var.korkularımı bıraz yendım sayılır ama yınede var bıraz.bakalım yarın benı neler beklıyor.hadı hayırlısı

bugün gittiğim doktorum da önümüzdeki ay hsg çekeceğini söyledi.... daha duyduğumda mideme kramp girdi :bbo: eve gelir gelmez siteye girip bu topiği açıp okudum yorumları... anlamadığım şey kimi öldüm bayıldım kanamam oldu falan demiş.. kimiyse nasıl olup bittiğini bile anlamadım demiş.. bu nasıl şey ya :uhm: hakkaten çok enteresan... tüm yorum yazan arkadaşların yaşadıklarına saygı duyuyorum ve gönülden inanıyorum... ama bununla birlikte kafam acayip karışmış durumda :uhm: bu yorum farklılılarında kendini kasma ve psikolojinin ayrıca ağrı eşiğinin etkisi var diye düşünüyorum... ama onun dışında acaba vajinal ve rahim çatısının dar olması da etken olabilir mi (ağrısı çok olanlar için diyorum) ??? mesela ben normal doktor muayenelerinde çok rahatımdır... çok rahat derken yani göbek atarak gitmiyorum tabii -tatlicadiarzu- kimse için çok zevkli bir durum olamaz herhalde ama en azından olabildiğince rahatım ve büyütmüyorum yani... normal muayene ok... hadi vajinal ultrasonografi falan da tamamdır.. ama o spekulum denen aleti takınca bile bana sıkıntı basıyor... sanki kasıklarıma ve iç organlarıma basınç uygulanıyor... benim bölge yapım biraz dar onun için sanırım.. yaaaaaaaa işte o nedenle çoookkk tırsıyorum bu hsg'den arkadaşlar :bbo: doktorum da anestezinin lafını bile ettirtmedi :bbo:

Merhaba kızlar kanama her kişinin oluyor oda az birşey spekulum denen aletle ben ilk defa tanıştım oda rahim filminde 2 defa ıkındırdı doktor sonra tamam dedi sonrada 2 defa sıvı verdi sancı girince filmi çektiler zaten arkadaşlar beni tanısanız dersiniz bu çekinmiş biz kesin çekiliriz çünkü ben herşeyden çok korkan biriyim ve ben film çekinmeye gitmemiştim izin almıştım işyerinden sadece hormon testini göstermek için gittim hazır izinliyken istersen çekelim dedi doktor eninde sonunda çekinicem bitsin gitsin dedim eşim bile yoktu yanımda kolidorda tur atıyorum hemşirelere falan soruyorum deli oldum ama hiç öyle anlattıkları gibi gelmedi bana diyorum ya adet sancısı biliyorsanız o başka can yakıcı birşey yok

canım ya cok rahatlattın sağol.bende yarın cekınıcem inşallah dua edın bana cok ıhtıyacım var.korkularımı bıraz yendım sayılır ama yınede var bıraz.bakalım yarın benı neler beklıyor.hadı hayırlısı

cnm merhaba ben yeniyim aranızda merak ettim geçmiş olsun sanada çektirince bizi mutlaka haberdar et nasıl olduğunu acil şifalar

Selam kızlar ben çekindim hiç korkulacak ve anesteziye kesinlikle ihtiyaç duyulacak birşey yok adet sancısı çekiyorsanız aynı onun gibi ve 2 dakka sürüyor ben bittimi dedim ve ben iğneden bile korkarım inanın iğneye tercih ederim bende ist şafak hastanesinde ali bey çekti filmimi gitmeden hiçbir ilaçta almadım ağrı kesici veya kas gevşeltici zaten bittikten sonra evdede ağrın oluyor bana ağrı kesici alabilirsin dedi ama ben almadım çünkü dayınılmayacak bir ağrıda değil 2 defa ilacı verdi ikisindede karına doğru bir ağrı giriyor taktığı aletlerden bile korkmayın inanın çoğunlukla kadınların abartmaları cidden benim görümcen çekinmişti ve o iyi bir yerde çekildiğine rağmen öyle bir anlattı ki inanın korkarsınız yok rahimi dışarı çıkarıyorlarmış yok öyle birşey rahat sakin olun desemde olamıyacaksınız ama siz çok korkuyorsanız ağrı kesici kas gevşeltici alın inanın ihçbirşey anlamıyacaksınız

cnm içimi rahatlattın desem yeri olur anestezi daha çok korkutuyo çünkü belki bende hiç bişey yapmadan çektiririm bikere dayanacaz dimi sonucta olsun bitsin sonu güzel olur inşallah

Amin sonuçlarınız iyi çıksın benim açıktı 2. Ayım daha tık yok :) bakalım kısmet artık karube bugün çekilecekti bakalım onun nasıl geçmiş sonuçları iyidir umarım karube haberlerini bekliyoruz....

kızlaaaarrr.yarına kaldı benım hsg.bugun patolojı sonuclarımı aldım yarın yapacaklarmıs.of ya yogun streslı bır gece daha allahım sen dayanma gucu ver bana ve tum arkadaslarıma :a015:senağlama

ya kızlar bıde bısey sorcam.doktor bana 2 şişe serum ve uyusturucu iğneler aldırdı bunlar ne için bilenınız varmı ya da kendısıne bu sekılde hsg uygulanan varmı acele cevapppp lutfenn

X