Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse yokmu kıslarrr (
yarın öğleden sonra rahim filmi çektireceğimm. bende doktorumu ikna edemedimm anestezisiz olcakkk (( dijitalmiş aletleri öyle dedii. nolur tecrübesi olanlar bana anlatsınn bide 300 ytll. sizi kaça çektirdiniss?
Gözün aydın karube çok sevindim bak kortuğun kadar değilmiş tüplerinde açık inşallah en kısa zamanda allah kucağına almayı nasip eder bebeğini sağlıkla
hadi geçmişler olsun canım.. darısı başımıza... bi atlatsam ben de çok sevineceğim :bbo: karubecim sen işlemden önce hiç ağrı kesici falan aldın mı??
karube gecmiş olsun
sonuclarda guzel cıkmış
gozun aydın
nasıl bir tedavi onerdi doktorun?
yok guzelım hıc bısey almadım zaten gerekte yokmus.2 dakıkalık bısey sonucta ve dayanılmayacal bısey degıl.seninde hayırlısyla atlatacagından hıc şüphem yok.iyi haberlerını beklıyoruz tatlım
Escaber selam
benden hormon testi ve rahim filmi eşimindende sperm testi istedi doktor herşey iyi sadece prolaktim yüksek çıktı 37,90'dı sanırım onun için 1. Ay dostinex verdi 2. Ay da klomen verdi hastalığımın 5. Günü 5 ad kullandırdı artık bilmiyorum bekliyoruz bu ayda olmazsa 3. Ayda ne gibi tedavi uygular bana 6 ay müddet tanıdı olmazsa aşılama yapacakmış
canım ya benım doktorum bursada ben simdı memleketteyım.tedavı zaten oluyodum.eşim askere gıdınce ara vermek zorunda kaldık.yanı soylekı esım gelınce tedavıye ve calışmalara tam gaz devam süprizzzzz
evet zaten hormon sonuçlarını doktora göstermeye gittiğim gün çekildim
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/231501-en-erken-hamilelik-belirtileri-282.html
buketcim buraya gelseneeee bii
karubecim diyorlarki hsgden sonraki 3 ay hamile kalma sansı cok yuksekmis
keske esinin gelmesine yakın yaptırsaydın
allah gonlune gore versin ya her isteyenin bebişi olsun inşallah
esımın gelmesıne 25 gun var inşallah.olacagı varsa olur tabıde.allahım hayırlısını versın herseyın:teytey:
aaa bende suhendan hanımın hastasıyım.tabı ben suan ara vermış durumdayım esım askerde oldugundan memleketteyım.doner donmez kaldıgımız yerden devam ınsallah:1hug:
ha bıde soylemeyı unuttum.sonuclarım gayet iyi.patolojı sonucum ve hormon testlerı hepsı supermış öööle dedı doktor sositososito