- 30 Nisan 2008
- 1.587
- 1
- 39
slm kızlar ben de bugün çektirdim rahim filmimi. Son anda anesteziden vazgeçtim. Kızlar normal muayne olurken rahim darlığından şikayet etmiyorsanız bence anestezi yaptırmayın. Işlemin son anlarında çok az acım oldu ama sonrasındaki 15 dk adet sancısı gibi arttı. Hemen agrıkesici içtim inanın agrım toplam 15dk sürdü.yalnız dr sol açık ama sağ şüpeli dedi sonucu ve raporu 2 gün sonra alırsın dedi. Benim bildiğim film çekildikten sonra açık ya da kapalı belli olmuyor mu?? Eger biri kapalıysa nasıl açılacak? Beni bilgilendirirseniz sevinirim kızlar. Allah hayırlısıyla bebişlerimizi verir inşş
kızlar rahim filmi normal cıkanların raporda ne yazıyor bana yazarmısınız dr yarın gosterecem bişey anlamadım rapordan
canim senin raporunda ne yaziyor yazarmisin belki ona göre yorum yapabiliriz.
canim sen filmi çektirirken kadin doğumcu yaninda yokmuydu o tüplerin açik olup olmadiğini hemen anlayip söylüyor zaten. Benim tüplerim açik çikti fakat şöylede bişey oldu rahimde polipe benzeyen bişey çikmiş doktor dediki ilişkiden sonra kanama oluyormu dedi bende hayir olmuyor dedim o zaman polip değildir hava yada gaz olabilir dedi benimde işte bunu anlamadilar kesin gazmi yada polipmi diye anlamalari gerekmezmiydi diye düşünüyorum
kızlar bende ayın 21 inde rahim filmi çekildim ama 3 gün sonra kalp çarpıntılarım oldu rahim filminden sonra vücudunda değişiklik yaşanlar varmı
lütfen yardımcı olun
biraz uzun ama yazıyorum servikal kanal aracılıgıyla retrograd yoldan opak madde verılırken çekilen skopik tetkıkte endometrial kavite jafif sola deviyedir Endometrıyal KAVİTE DÜZEYINDE leteral duvarda dolum defekti izlenmektedir.ayrıca solda endometrial kavitenin üst kesiminde havaya ait olabilecek radyolusen alan izlenmektedir.Ayrıca sol uterin tüpün ostium düzeyinde kuşkulu radyolusen alan izlenmiştir ( hava polip) Olgunun tanımlanan görünümler yönünden histeroskopik bulgular eslıgınde degerlendirilmesi önerilir.HER İKİ UTERİN TÜP PATENT GÖRÜNÜMDE OLUP KONTRAST MADDENİN PERİTONA GEÇİŞİ SERBESTTİR. PELVİSİ OLUSTURAN KEMİK YAPILARDA BELİRGİN RADYOPATOLAJİK BULGU SAPTANMAMISTIR. kafamçokkarıştı arkadaslar yanında raporu olan varsa lutfen bir baksın nedemek ıstıyor burda ıyımı kötümü anlamadımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kızlar bende geçen ay çekildim rahim filmi tüplerim açık çıktı herşeyim normal dedi doktor yanlız rahimde hava veya gaz denilen bişi gördü doktor bunun ne olduğunu kesin anlayalım diyede benden bu ay yani pazartesine falan sanırım sis filmi denilen bi film istedi onlada baktıralım büyük ihtimalle gazdır ama genede kafamızda şüphe kalmasın dedi. arkadaşlar sizdede böyle bişi çıktımı yani gaz veya hava dedikleri şey acaba bu gaz hamileliği engelliyomudurki ha bilginiz varmı?
aum canım bu çok iyi bir haber yani bu durumda gebe kalma şansında eskisine oranla artmış oluyor hadi hayırlısı demekki o yüzden acı çekmişsin neyse değmiş en azından