Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

slm bitirici..rahim filmini samsundamı çektirdin?bende haftaya çekirmem gerekebilir sen nerde çektirdin samsunda?bana yazarsan sevinirim.

ninacım ben ilçedeyim samsunda çektirmedim.doktorun da beraber seninle olması gerekiyor çünki filmi o çekecek. kendisine bir sor istersen . sevgilerimle

Slm. Çok korktuğum rahim filmini sonunda çektirdim. Doktorun spekulumu takması , röntgen masasındaki hazırlıklar ,ilaç verilmesi, dinlenme sonrası son çekim toplam 20dk sürüyor. . Doktor ilacı verdiği an şiddetli ağrı hissettim. ama 10-15 saniye kadar. üç seferde verdi ilacı.ilk ikisinde şiddetli ağrım oldu ama sonuncusunda olmadı. yani kısaca 20 saniye kadar ağrı hissediyorsunuz o kadar.Benim Kanamamda oldu. Yanınıza ped almayı unutmayın. Sonuç Temiz çıktı çok sükür. Röntgen odasından çıktığımda herşey normaldi sonrasında hiç bir rahatsızlık yada ağrım olmadı. Alışveriş yapmaya bile gittim düşünün.

günaydın açelya,
filim sonrası herhangi bir sıkıntım olmadı ancak şu günlerde adetimi bekliyorum ve kasık bölgemde zaman zaman beni rahatsız edecek ağrılarım oluyor. acaba vücuda enjekte edilen ilacın etkisi olabilir mi herhangi bir akıntım yok çünkü günüm yakın olduğu için vajinal akıntım hafifçe artmaya başladı ne ped kirletecek nede çamaşır kirletecek kadar çok az bir akıntı aslında buna akıntı da denemez ya . sizdede böyle bir şeyler oldu mu
sevgiler

Arkadaşlar merhabalar. Ben aranıza yeni katılıyorum. Şunu çok merak ediyorum aslında okudum ama yinede çok tedirginim ve korkuyorum. Çarşamba günü rahim filmi çekilecek. Çok ağrı oluyormu bilmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler...

canım mrb.bu filmi biz çekıyoruz.anestezili mi olacak senin ki bilmiyorum ama biz eskı çalıstığım yerde anestezis yapardık...sadece adet sancısı gibi bir ağrı oluyor yanı bırde senin ağrı eşiğine göre değişir.onemlı olan kendını kasma ve doktorunun dediklerıne uy...
hoşçakal çok geçmiş olsun...

teşekkür ederim. maalesef anestesiz olacak. çünkü anesteziyi herkes yapmıyor. ama voltaren isimli iğne var biliyorsunuzdur ondan yapılacak. etkisi olur galiba değil mi?

günaydın açelya,
filim sonrası herhangi bir sıkıntım olmadı ancak şu günlerde adetimi bekliyorum ve kasık bölgemde zaman zaman beni rahatsız edecek ağrılarım oluyor. acaba vücuda enjekte edilen ilacın etkisi olabilir mi herhangi bir akıntım yok çünkü günüm yakın olduğu için vajinal akıntım hafifçe artmaya başladı ne ped kirletecek nede çamaşır kirletecek kadar çok az bir akıntı aslında buna akıntı da denemez ya . sizdede böyle bir şeyler oldu mu
sevgiler

selam. benim filmi çekindikten sonra hiç şuaana kadar ağrım olmadı ama ilk gün kanamam oldu. halen daha kahverengi akıntım oluyo hafif. 3 gün geçti. onun dışında bişey yok.

Arkadaşlar merhabalar. Ben aranıza yeni katılıyorum. Şunu çok merak ediyorum aslında okudum ama yinede çok tedirginim ve korkuyorum. Çarşamba günü rahim filmi çekilecek. Çok ağrı oluyormu bilmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler...

Slm Ağrı kişiye göre değişiyor. benim ağrılı oldu mesela ama sadece saniyeler sürüyor.öyle çok abartılacak dayanılmayacak bişey değil. Çok ama çok korkuyordum. çekildim ve kurtuldum. sende korkma. çekildikten sonra alışverişe gittim oturmadım doğru düzgün. hiç ağrım falan yoktu film çekildikten sonra.

Slm. Umarım benimde ağrısız bir şekilde olur ve biter. Maalesef başka çarede yok.Birşeylere sahip olmak istiyorsak zorluklara da katlanmak zorundayız. Yarın belli olacak artık. Yorumlarınız için teşekkürler...

kızlar günaydın ben de dün hsg çekildimmm çok abartılacak bişey değil sadece 1-2 dakkalık bir sancı onun dışında ne aletleri yerleştirirken ne de başka bi ağrı sadece ilaç verilirken adet sancısı gibi oluyor çok şükür tüplerim açık çıktı çektiğim acıya değdi... bence ihmal etmeyin çekilin bir an önce ne kadar uzarsa o kadar stres oluyor insan... çok zor bişey değil di yaniii biz kadınlar nelerin üstesinden gelemedik bi rahim filmimi gözümüzü korkutacak :)))

bende yarın doktorumla görüşeceğim ..benimde rahim filmi çektirmem gerekiyor.ve çok stres yapıyorum şimdiden.internetteki araştırmalardan sonra gözüm korktu baya.Böğle yazılar okuncada biraz olsun cesaretleniyorum.

Kızlar ben de bu ay film çektiricem inşallah. Yaklaşık kaça mal oluyor? Ben de çok korkuyorum:KK43:(

ben özelde çektirdim ama anlaşması vardı kurumla. 245 ytl idi

slm kızlar. ben yarın çektiriyorum hsg filmini. ama özel hastenede değil normal devlet hastanesi. eğer özelde çektirmek istiyorsanız güvenli ve hijnik olması çok önemli. çünkü rahimden ilaç verdikleri için iltihap alabilir. bunlara dikkat edin. yarın çektirdikten sonra neler yaşadığımı yazarım. eğer ben acı hissetmezsem emin olun kimse hissetmez...
:bbo:

Özelde çektirdim.125-YTL ödeedim. Anestesi isterseniz + 80 ytl daha ödüyorsunuz. SSK anlaşmalı fiyatı. Çok uygun oldu. SSK anlaşması olmayan başka bir yerden fiyat almıştım 566ytl+200 ytl anestezi ücreti istiyorlar.

slm kızlar. ben bugün rahim filmi çektirdim ve gayet güzel geçti.çok az bir acı hissettim.ama ben dayandıysam eminim herkes dayanır.çünkü benim ağrı eşiğim çok düşük. umarım herkesinde güzel geçer. sadece rahat olun yeter. kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar bende aranızda yeniyim.Hsg yi geçen hafta çektirdim. Bende korkuyla gitmiştim fakat dayanılmayacak gibi değil. ilaç verilince ağrı oluyor. fakat sonuç olarak hepimiz bir bebek sahibi olmak için çektiriyoruz. bence rahat olun.

rahim filmine giderken bi tane ağrı kesici içmekte işe yarıyo çok uzun bi işlem değil zaten 4-5 dakika sürüyor..ilaç verilirken regli ağrısı gibi bişey hissediyorsun o kadar...

Arkaşlar ben sonunda çektirdim ama keşke anestezi olsaydı. içeri girdim aletleri görünce zaten fenalaştım zaten bana ilacı verirken çok ağrımadı. O aletleri yerleştirirken çok canım yandı zaten aletler zor yerleşti sürekli çıktı falan. içeride pişman oldum ama başka çare yok çektireceğim dedim. İşlem bitttiğinde eşimi görünce ağlamaya başladım. Fakat ondan sonra hiç ağrım olmadı 2 saat sonra istanbula gitmek için yola çıktım. İşte böyle hepinize kolay gelsin arkadaşlar....

kızlar bende rahim filmimi çektirdim sonuç temiz tüplerim açık ağladığım korktuğum kadar değilmiş bana 4 sasat öncesinde rahimi gevşetmek için dil altı hapı verdi ağrı kesiciyide 2 saat kala içtim doktorumla konuşa konuşa filmim çekildi çok rahattı sadece ilacı verirken kasığımda adetlenicem gibi bir sızı oldu ve hemen geçti inanırmısınız boşuna günlerce ağlayıp kendimi kahretmişim bence çektirecek olanların kendilerini kasmamaları şart.

açelyacım yaa epey ucuya çektirmişsin filmi? nerde çektirdin bana bi özelden yazabilirmisin canım?

X