Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

yok canım tamamen mi bunu duymamıştım sen özelde mi çektireceksin

bende yeni duydum canım ameliyat önlüğü giydiriyolarmış galiba.evet özelde çektiricem kendi doktorum çekicek anestezili olucak benimki ama yinede korkuyorumsenağlama

bende özel hastanede çektirecegim fakat bana 8 ytl diyorlar benim abesime gitti ssk lıyız sen ne kadara çektireceksin

canım ne yapalım bebiş için bunada katlanacagız kaçış yok gibi gözüküyor allah kolaylık versin

bende yeni duydum canım ameliyat önlüğü giydiriyolarmış galiba.evet özelde çektiricem kendi doktorum çekicek anestezili olucak benimki ama yinede korkuyorumsenağlama
anestezili oldugu içindir belki ya hemen hamile kalabilirsin diyorlar ama bir hafta cinsel ilişki yasak diye duydum senin bigin var mı

kızlar 2 hafta önce çektirdim evet önlük giydiriyorlar ama o bildiğin yeşil ameliyat önlüğü değil korkmayın yani ayrıca tamamen soyunmuyorsunuzki mesela benim üst tarafım kalsınmı dedim kalabilir alt tarafta ama iç çamaşırı falan kalmıyor belinize kadar çıplak olmanız gerekiyor umarım anlatabilmişimdir mavişş sen hiç korkma hemde hiiççç anestezili olacaksın normal yatağa yatar gibi yatıp kalktığında herşey bitmiş olacak arkadaşlar zaten hazırlıklar dışında işlem inanın bana 5 dakka sürüyor sancı ise adet sancısının biraz fazlası oda 1-1,5 dakka o kadar acıya dayanıklıysanız kesinlikle anestezi almayın hiçç gerek yok karar sizin

canım nerede cektıreceksın?anestezılımı cektıreceksın

canım bu gün çektirdi özel bir hastanede valla doktora söyledim anestezili olsun diye dr olmaz dedi lokal yapcam zaten dedi arkadaşlarında söyledigi gibi beş dakikada çekiliyor ama seni korkutmak istemem ama ben bagırdıgımı hatırlıyorum eşim dışardan sesimi duymuş ama şimdi iyiyim az kanamam oldu

canım bu gün çektirdi özel bir hastanede valla doktora söyledim anestezili olsun diye dr olmaz dedi lokal yapcam zaten dedi arkadaşlarında söyledigi gibi beş dakikada çekiliyor ama seni korkutmak istemem ama ben bagırdıgımı hatırlıyorum eşim dışardan sesimi duymuş ama şimdi iyiyim az kanamam oldu
canım doktorun kim hangı özle hastane buradan verebılıyrosun adını bende cektırecegımd ekararsızım... lokal yapmalarınba hissettınmı yaa

bu arada gecmıs olsun atlattın ne güzel darısı benım gibilerin basına

bu arada gecmıs olsun atlattın ne güzel darısı benım gibilerin basına
sagol canım attattım mı bilmiyorum dr film sonuçlarına bakamadı ben özel selçuklu hastanesinde hikmet karabacak a çektirdim ssk lı isen baya uygun

nisasum tatlım sen yinede korkma kanallarda sorun yoksa fazla acımıyormuş benimkinde sorun var galiba moralim baya bozuldu bundan sınra ne olacak bilmiyorum

kızlaaaaaaaaaaaaar filmi çektirdim anestezili olarak.çok heyecanlıydım anestezili olmasına rağmen çok korkuyordum doktorum anesteziye gerek yok dedi ama ben kendime güvenemedim çok memnun kaldım iiiyiki anestezili olmuşum.hiç bişiy hissetmedim şimdi hafif bi lekelenme tarzında kanamam var ve birazda karnımın alt kısmında hafif bi hassasiyet var o kadar.

sonuçlarımda iiii çıktı tüplerim açıkmış ohhhh öyle rahatladımki anlatamam şimdi artık doktorum tedavimi yönlendirecek yumurtalarımı büyütecek yani tek sorunum yumurtlamaymış

kızlar bende biraz önce çektirdim lokal anestezi uyguladılar ben uyuyacagımı zannedıyodum uyumadım herseyı hıssettim hıc acımıyomus valla bosuna anestezi parası vermısım sizi uyuttularmı anestezide

arkadaşlar sonuçlarınızın iyi çıkmasına sevindim allah kolaylık versin

kızlar bende biraz önce çektirdim lokal anestezi uyguladılar ben uyuyacagımı zannedıyodum uyumadım herseyı hıssettim hıc acımıyomus valla bosuna anestezi parası vermısım sizi uyuttularmı anestezide
canım bende bu gün çektirdim baya acıdı dr bu kadar acıdıysa kanallarda sorun olabilir dedi ama filme bakamadı çok yogunmuş ptesi bakacak bende filmden pek bi şey anlamadım

X