Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

sizinki nasıl kanallar açık renkle mi valla meraktan çatlıcam ne olur yardımcı olun

kızlar bende biraz önce çektirdim lokal anestezi uyguladılar ben uyuyacagımı zannedıyodum uyumadım herseyı hıssettim hıc acımıyomus valla bosuna anestezi parası vermısım sizi uyuttularmı anestezide

tatlım ben anastezi istedim ama dr olmaz dedi lokal yaptı kasıklarm ve karnım baya agrıdıÇok üzgünüm çoook

aum sonuncunu hamıle kalmak ısteyenler topıgıne bı gondersene bak sana cvp yazdık yardımcı olmaya calısırız belkı

nisasum tatlım sen yinede korkma kanallarda sorun yoksa fazla acımıyormuş benimkinde sorun var galiba moralim baya bozuldu bundan sınra ne olacak bilmiyorum
canım nerden cıkarıyorsun sonucun olumsuz olabılecegını böyle düşüncelerı at kafandan hem şimdi herseyin çaresi var.. tıkanıklık olursa coka cı verıyormus ama sen pek acı cekmedın sanırım

çok özüe dilerim canım... okumamısım usttekı yazıyı.bu arada doktor anında görmüyormu? cekılme esnasında sıvını gıdıp gıtmeıdgı belli olmuyormuki canım

valla kızlar ben lokalın ne işe yaradıgını anlamadım birazcık basım döndü herseyi hissettim

çok özüe dilerim canım... okumamısım usttekı yazıyı.bu arada doktor anında görmüyormu? cekılme esnasında sıvını gıdıp gıtmeıdgı belli olmuyormuki canım
canım dr çok acele etti sanırım görmüyor galiba ben acıyor deyınce tıkanıklık var herhalde ptesi bakayım dedi:sm_confused:

valla kızlar ben lokalın ne işe yaradıgını anlamadım birazcık basım döndü herseyi hissettim

valla banada dr lokal yapcam dedi ama dedgin gibi her şeyi hissettim belkide benim sakinleşmem için öyle demiştir

canım dr çok acele etti sanırım görmüyor galiba ben acıyor deyınce tıkanıklık var herhalde ptesi bakayım dedi:sm_confused:
sanırım doktor tekrar cekecek ozaman.ğazartesı bakayım nedemek ki?

valla kızlar ben normal anestezili olarak çektirdim uyudum.zaten 15 dk falan uyutuyolar kalktığımda herşey bitmişti hiç bişey hissetmedim çok memnun kaldım

rahim filminin iki turlusu var biri ekranda o an goruyor her seyi ikincisi de sadece film cekiyor film sonucunda goruyor.seninki muhtemelen eski yontem o yuzden filmi iyi inceleyecek doktorun.
ama hic uzme kendini bazen kadinlarda tuplerindeki hafif yapisikliklar nediyle basit tikaniklar olabilirmis ki bu hamileligi zorlastirir. ama varsa da tuplerin coktannnnnn o ilac sayesinde acilmistir. inanmayacaksin ama ben istedimki hafif tikali desinlerde, ilacla acilsin ben de hemen hamile kalayim artik!!!!!!!!! ama benimkiler tamamen acikti.
demek istedigim o ki, bosuna kendini uzuyorsun eger tamammen fizyolojik bir nedenden tikali olsaydi cok cok agrin olurdu, doktorun da o an anlayip ilaci acilsin diye daha kuvevvetli verirdi. bence hatta normal bile cikacak sonucun, hepimizin ilac sirasinda basinc gb kuvevvetli sizisi oldu. gonlunu ferah tut, gor bak sorun falan cikmayacak, vardiysa da coktan cozuldu:))

bu arada aum genelde bu formda cikan sonuc suydu bu eski yontemle cektirenler daha fazla acidan hatta dayanilmaz acilardan bahsediyordu, yeni teknolojiyle yaptiranlar ise cok kolaydi dedi. belki de agrin bu yuzdendi!

bu arada aum genelde bu formda cikan sonuc suydu bu eski yontemle cektirenler daha fazla acidan hatta dayanilmaz acilardan bahsediyordu, yeni teknolojiyle yaptiranlar ise cok kolaydi dedi. belki de agrin bu yuzdendi!

canım saol valla beni çok rahatlattın inş senin dedigin gibi olur allah hepimizin yardımcısı olsun

canım benim insaalahçdoktor oyle bırsey derse ona cektırme canım. sonucunu merak edıyorum mutlaka yaz. ınsaalah olumludur canım

ınsalaha doktorun öyle birsey demez demek sıtedım ..of...canım bend ecektırecegım...ve cok kokruyorum

kızlar size bişi sormak istiyorum ben rahim filmi çektireli 4gün oldu kanamam lekelenmem filan yok ama kasıklarımda sürekli bi sızı belimde aynı şekilde gece sanki ordan bişi akıp gidiyuo ama içimdem bişi söküyo gibi oldu bu neden olabilir cvp verirseniz sevinirim:sm_confused::sm_confused::bbo:

canım telaşlanma bende cumartesi günü çektirdim bel ağrım var kasıklarımdada ağrı vardı hatta gülerken ve öksürürken epey bi canım yanmıştı. hatta oturamıyordum ki meğer doktor tampon koymuş sonra onu çıkardım biraz rahtladım fakat bel ağrısı bendede hala var

cnm ben msj göremiyorum bende tam tekrar yazacaktımki senınkini okudum eger banaysa saol cnm geçmiş olsun sanada bende acaba enfeksiyon filanmı kaptım diye endişelnyordum demekki normal :dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…