Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bence sonucun güzel bendede hava gibi bişey çıkmıştı doktorada sorduktan sonra haber ver bize
evet canım aynısı bendede oldu bütün herşey normal tüplerim açık fakat doktor polipe benzeyen bişiy var dedi ilişkide kanama oluyormu diye sordu ki bende öyle bişey olmuyor o zaman hava yada gazdır dedi banada. bu hamileliği engellemiyormuş ama eğer polipse engeller diye duydum sende kanama oluyormu ilişki sonrasında
canım ya benim sonucuma da bi yorum yap ne olur.
Endoservikal kanaldan verilen opak madde sonrasi uterin kavitede opaklaşma homojendir. Uterus sağa deviedir. Sag tubadan opak madde geçişi sola oranla gecikmiş olmakla beraber bilateral fallopian tüplerden opak madde geçişi homojendir. Opak maddenin sol tarafta opak maddenin periton dağilimi inceleme süresinde gerçekleşmemekle birlikte inceleme limitlerinde obstrüktif patoloji saptanmadi. Görüntü alanina giren kemik yapiya ait patoloji saptanmamiştir.
Kızlar sanırım sağ tüpe giden yolda darlık var ve sorun şu ki sol tarafım açık ama solda pco var ve yumurtlama olmuyor solda. Sağda yumurtlamam oluyor fakat darlık var. Aşılama düşünüyorduk ama sanırım darlık yüzünden aşılamanın tutma şansı da düşüyorr. Benim durumuma benzer bi durumda olan birileri varsa beni bilgilendirebilir mi??
yok güzelim ya bende kanama falan olmuyo ilşki sırasında çok şükür dr.banada dedi büyük ihtimalle gaz ama genede şüphemiz kalmasın aklımızda dedi sis diye bi film çektricem valla bakalım ne olucak:sm_confused:
KANAMA OLMUYOSA SENİNDE GAZDIR CANIM. AMA BENDEN SİS FİLMİ FALAN İSTEMEDİ ACABA BENDE TAM EMİN OLMAK İÇİN ÇEKTİRSEMMİ NASIL ÇEKİLİYO ACABA:uhm:
canım benım cok sevındım sonucuna.... bend ecektırdım.şükür temız cıktı..canım:içelim:kızlar sonuçlarım iyi çıktı dr yapışıklık varmış ama açılmış dedi o yüzsen çok acı çekmişim şimdi ayın altısında progesteron tahlili yaptıracagım nisasum tatlım sana ulşamıyorum nerelerdesin hala dr arıyor musun
kızlar bende bu ay çektircem rahim filmi korkuyorum herkez farklı şeyler yazıyor
kurnaz bende iki sefer çektirdim ilkinde bilmediğim için anestezisiz oldu biraz ağrım oldu tabi ama 2.anestezi ile çektirdim 5 dk ama en azından hissetmiyosun snr ağrım olmadı rahattı yani ama korkulacak bişey değil ben normalde iğnedende korktuğum için baya bi zorlandım onun için
canım bende iğneden korktuğum için çok fena tırsıyorum yani bilmem napcaz çektirebilirim inşallah yada gerek kalmadan bu ayhamiş kalabilsem :CüvCüv::CüvCüv:
canım inşallah gerek kalmaz kendiliğinden hamiş kalırsınız olmasada napalım bebişlerimize kavuşmak için katlancaz üzme kendini yinede herşeyin hayırlısı olsun tatlımkaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar,
selvinazcığım merak etme korkulacak bir şey değil. ben 40 yaşındayım ikinci bebişim için tedavi görüyorum. allahın izni ile hepimiz yakın zamanda bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız. ben ilk laparoskopi oldum sol tuba tıkalı imiş sonra klofimen tedavisi gördüm 3 ay ama gebelik elde edemedik .ilk doğumumu istanbulda gerçekleştirdim mesleğim gereği samsundayım buradaki doktorum filme gerek görmedi ama ben onu dinlemedim ve başka bir dr ile filmi çektirdim. ilacı verdikleri anda bir ağrı oluyor ama 3-5 saniyelik bir şey . operasyon hazırlanma ile hepsi 5 dk. falan sürüyor . sadece rahat olman yeterli anlattıkları gibi çok ağrılı bir işlem değilmiş . filme giderken yarım saat öncesinden bir ağrı kesici alabilirsin.merak etme rahat ol . adetimi bu ayın 13 ünde bekliyorum inşallah bu ay olumlu olur
sevgiyle kalın