Canım arkadaşım benim ne duygular içinde olduğunu tahmin edebiliyorum. Bende Aralık ayında dış gebelik geçirdim ve bebeğim alındı, dr. 4 ay sonra rahim filmi çekeceğini söyledi ve inan bende rahim filmi hakkında okadar çok şey duydumki, masada bayılanlarmı ararsın ne ararsan vardı beni korkutmaya dair benimde kabusum olmuştu anlayacağın bende dr. ne kadar ikna etmeye çalıştıysamda anestezili rahim filmi çektirmeye yanaşmadı ve en sonunda o kötü gün geldi bana göre ama dr. film çekilmeden önce ağrı kesici ve kas gevşeltici iğne vurdu daha sonra ağlaya ağlaya röntgen çekilmek için o masaya yatırıldım ama inan ondan sonrası o kadar kolaydıki inan çok az bir acı duydum (bu arada benim acı eşiğim çok düşüktür, vajinal muayene olurken bile ağlayan biriyimdir dayanıklı biri değilim bu konudu) sadece aleti yerleştirirken biraz acıyor oda normal muayene olurken duyduğun acı gibi ondan fazlası değil, birde sıvı enjekte ederken adet ağrısı gibi ince bir sızı oluyor ve zaten kaşla göz arasında biten bir film canım hiç korkma ve inan dr. bile dedi bana orada anestezi alacak kadar bişey değilmiş dedi ve ben evet gerçekten anestezi alınarak yapılacak bişey değil, tatlım unutma biz ne acılar yaşıyoruz yani bu acı onların yanında hiçbir şey sakın stres yapma hiç korkulacak bişey değil.Sende filmi çekindikten sonra aynı şeyi düşüneceksin