meleğim 2 ay kaldı bende kalbi durdu.iki senedir tedavi görüyorum..rahim filmi tıkanıklık olmasa bile tüm kanalları açıyor ve hamile kalmak daha çok kolaylaşıyor..haziranda gitcem tekrar gonal f e başlıycaz..
Adetin başladığı günü ilk gün kabul ediyoruz ve adet bitiminden sonraki 2-3 gün içerisinde genellikle 8. gün çekiliyor. a.s hiç internette araştırıp yada birilerine nasıl çekiliyor diye sorup kafa karıştırmayın inanın korkulacak bişey değil
teşekkür ederim canım çok sağol ya acısından korkmuyorum aslında ama merak ediyorum acaba nasıl çıkıcak diye aslında eşimle bende sorun herşeyimiz çok normal birtek rahim filmi çektirmedin onun içinde doktora gidicem bakalım oyüzden sordum hani ona göre gideyim diye
Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
kıslar film çekerken kimler oluyo yanınızda doktor mu sadece yoksa röntgen çeken kişi de oluyo mu ben sadece doktorum olsun isterim bi de hemşire olabilir yoksa o kadar kişinin içinde nasıl soyunup yatarım ufff