Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

canım bende 2 ay önce çektirdim ama benimki anesteziyle yapıldı. aslında bu doktorumun tercihiydi ben acıya fazla dayanıklı değilim çünkü.. ama sen korkma sakın 10-15 dk bi işlem kendini sıkma ve rahat ol canım

Bende yarın öğlen çektireceğim nasipse.Ama çok stresliyim çünkü geçen gün otobüsde muhabbet eden iki bayana istemeden kulak misafiri oldum içlerinden biri de bu filmi çektirmiş sordum nasıl acı vericimi diye bana evet ben 2 gün kendime gelemedim dedi.Gerçi Burda yazanları okuyunca biraz rahatladım. Normal doğum yapanlar acaba acı yönünden dahamı avantajlı bu konuda merak ediyorum.
Neyse artık ertelemnin bir anlamı yok yarın nasıl geçtiğini paylaşırım sizlerle.Dua edin.

arkadaşlar korkmayın ben sabah çektirdim burada herkese ve özelliklede kendime moral vermeye çalışıyordum ama içimi tabi kimse bilemez bugün korkudan titredim bildiğim tü duaları okudum ve doktor hanım tamam bitti deyince nasıl yani dedim günlerdir ben boşuna mı stres yapmışım bu kadarlık bir şey miydi diye hayıflandım a.s.

merhabalar herkese. ben yeni üye oldum ve nasıl cevap yazabileceğimi bile bilmiyorum ama denemek istedim.doktorumda bana rahim filmi dedi ve bende birçok arkadaş gibi çok korkuyorum burayı okuduktan sonra dahada fazla kafam karıştı ne yapacağımı bilemiyorum vazgeçmek üzereyim

vicdancım hiç korkma sadece rahat ol ilacı verince anlık ağrı oluyor sonra hemen geçiyor bende anesteziyle olcaktım ama son anda aksilik oldu moralim bozuk girdim ama anesteziye gerek olmadığını gördüm neyseki sonuç süper umarım seninde öyle olur.

hiç kabus olmasın bence bende geçen cuma çektirdim hiç acı ağrı olmadı tabii ki bu bünyeylede alakalı benim normaldede adetlerim ağrısız olurdu bünyemde çok narin değil çok rahat oldu tabii sonuç ii olunca insan herşeye razı oluyo.

Selam arkadaşlar bende geçen sene rahim filmini çektirdim.benimki aşırı derecede ağrılı geçti çok bağırdığımı hatırlıyorum.Ama bende yapışıklık oldugu için canım çok yanmıştı

Selam arkadaşlar bende geçen sene rahim filmini çektirdim.benimki aşırı derecede ağrılı geçti çok bağırdığımı hatırlıyorum.Ama bende yapışıklık oldugu için canım çok yanmıştı

peki bi sonuç alabildinmi geçen sene çektirdim demişsin bende yeni çektirdim benimkinde bi problem çıkmadı ama merak ettim

Benim iki tüpümde açıktı, yapışıklık vardı onu açtılar rahim filmimde aşırı ağrılı geçmişti. hiç bi doktor bana bi daha rahim filmini çektirtemez.Bi senedir tedavi görüyorum,hamile kalamıyorum bi türlü

slm dr banada rahim filmi çekmemi istedi ben daha çekmedim ya kötü sonuç alırsam diye korkuyom inş iyi çıkar bi an önce bi bebişim olur ve olmayan herkesede allah versin

canım ben dün çektirdim, korka korka girdim gülerek çıktım.hele sonuc iyi olunca her şeye değer diyorsun. biraz ağrı oluyor ama her ay yaşadığımız adet sancısı gibi. ilacı enjekte ettiklerinde oluyor sadece sonra hemen filim çekiliyor ve bitiyor. sonrasında çok az kanama oluyor yanında ped götür. sakın korkma. bu işlemi bebeğine kavuşacağın ilk adım olarak gör. geçmiş olsun

slm dr banada rahim filmi çekmemi istedi ben daha çekmedim ya kötü sonuç alırsam diye korkuyom inş iyi çıkar bi an önce bi bebişim olur ve olmayan herkesede allah versin

amiiiiiiiiiin.korkma ben de çektirdim.adet oluyormuşsun gibi bir sancı 5 dk sürüyor çok basit zaten tıkanıklık varsa tüplerde ve açılmazsa laparoskopi ile çözümü var.

ayyyyyyyyyy kızlar ya bu rahim filmine nasıl kolay diyonuz benmi anormalim yoksa.. ya ben 25 gün önce çektirdim felaketim oldu. okadar çok bağırmışımki dişardakiler ölüyorum sanmışlar..okadar acı çektim ama ilaç içime bile giremedi. yani rahim ağzım çok darmış. bu yüzden çocuğum olmuyomuş. allah hepimize kolaylık versin. istiyen herkese istedii kadar bebişler versin.İNŞALLAH..

merhaba ben yeni üyeyim 7 yıllık evliyim çocuk istiyorum....
cumartesi bende rahim filmi çektiricem ve çççooookkk korkuyorum

merhaba aranıza yeni katıldım bende önümüzdeki hafta rahim filmi çektricem ama çok endişeleniyorum ve galiba korkuyorum.ayzum sen sen çektirdinmi nasıldı biraz anlatırmısın.

Canım arkadaşım benim ne duygular içinde olduğunu tahmin edebiliyorum. Bende Aralık ayında dış gebelik geçirdim ve bebeğim alındı, dr. 4 ay sonra rahim filmi çekeceğini söyledi ve inan bende rahim filmi hakkında okadar çok şey duydumki, masada bayılanlarmı ararsın ne ararsan vardı beni korkutmaya dair benimde kabusum olmuştu anlayacağın bende dr. ne kadar ikna etmeye çalıştıysamda anestezili rahim filmi çektirmeye yanaşmadı ve en sonunda o kötü gün geldi bana göre ama dr. film çekilmeden önce ağrı kesici ve kas gevşeltici iğne vurdu daha sonra ağlaya ağlaya röntgen çekilmek için o masaya yatırıldım ama inan ondan sonrası o kadar kolaydıki inan çok az bir acı duydum (bu arada benim acı eşiğim çok düşüktür, vajinal muayene olurken bile ağlayan biriyimdir dayanıklı biri değilim bu konudu) sadece aleti yerleştirirken biraz acıyor oda normal muayene olurken duyduğun acı gibi ondan fazlası değil, birde sıvı enjekte ederken adet ağrısı gibi ince bir sızı oluyor ve zaten kaşla göz arasında biten bir film canım hiç korkma ve inan dr. bile dedi bana orada anestezi alacak kadar bişey değilmiş dedi ve ben evet gerçekten anestezi alınarak yapılacak bişey değil, tatlım unutma biz ne acılar yaşıyoruz yani bu acı onların yanında hiçbir şey sakın stres yapma hiç korkulacak bişey değil.Sende filmi çekindikten sonra aynı şeyi düşüneceksin

peki arkadaşlar bişi sorucam bu rahim filmini çektimek için bir gün varmı yoksa adet günlerin dışında herhangi bir gün çektirebiliyormuyuz

peki arkadaşlar bişi sorucam bu rahim filmini çektimek için bir gün varmı yoksa adet günlerin dışında herhangi bir gün çektirebiliyormuyuz

canım geçmiş olsun bende 2 ay önce çektirdim.adet bitiminden sonraki gün hemen çektiler.ben anestezisiz çektirdim.çokta gerek yok bence dayanılmicak bir ağrı değil.yoğun bir adet sancısı gibi ama çok çabuk bitiyor.sonrasında 2 gün kanamam oldu dr. normal olduğunu söyledi.acil şifalar dilerim.

canım geçmiş olsun bende 2 ay önce çektirdim.adet bitiminden sonraki gün hemen çektiler.ben anestezisiz çektirdim.çokta gerek yok bence dayanılmicak bir ağrı değil.yoğun bir adet sancısı gibi ama çok çabuk bitiyor.sonrasında 2 gün kanamam oldu dr. normal olduğunu söyledi.acil şifalar dilerim.

teşekkür ederim canım çok sağol ya acısından korkmuyorum aslında ama merak ediyorum acaba nasıl çıkıcak diye aslında eşimle bende sorun herşeyimiz çok normal birtek rahim filmi çektirmedin onun içinde doktora gidicem bakalım oyüzden sordum hani ona göre gideyim diye

evet sana katılıyorum tuğbaekinci bencede korkulacak bişi yoktur sanıyorum ama çoğu kişi gerçektende rahim filminden sonra senin gibi hamile kalıyormuş demekki kanalları film çekerkende açıyolar bişi sorucam canım sen nezamandır bebek istiyorsun? ama negüzel hiç ummadığın anda gelmiş meleğin

X