Tamam canım, hayırlı haberlerini de duyarız inşş :)Ay İNSAALLAH iyilesir iyilesmez baslariz herhalde :)
İNSAALLAH canim benim ya :)Tamam canım, hayırlı haberlerini de duyarız inşş :)
Dun cektirdim canim cekim sirasinda alet takilirken cok aci duydum cunku girişim darmış. Ondan zor oldu. Yoksa ilac verildiginde pek bisey duymadim. InsaALLAH en kisa zamanda biz de bebislerimize kavusuruz
Amin inşallah rabbim hepimize hayırlısını versinYa gene de haklisin ya anestezili de rahat olur kasmazsin aci duymazsin Rabbim hayirlisimi versin vallahi
Canim pazartesi cektirdim ben. Özelde cektirdim. Alet benim canimi cok yakti giris yerim darmış ondan canim cok yanmis tupler acik dedi doktor cekim aninda. Ama film sonucunu alinca yanima gel dedi. Yarin sabah sonucu gostercem insaALLAH hayirlisi ile kavusuruz bizler deBen çektirdim devlet hastanesinde metal aparatlarla çok canım yandı, özellerde plastik aparatlarla yapıyorlarmış diye duydum.
Bir de ağrı kişiden kişiye göre değişiyor anladığım kadarıyla. Rahim girişinin boyutu vs... hamile kalma olasılığı artıyor diye duydum. Ufak tefek yapışıklıkları açma ihtimali car. Benim ciddi tıkanıklık be rahim anomalisi çıktı laparoskopiyle ameliyat olduktan sonra hamile kalabildim. Gerçi onlar da düştü
Kısacası hsg nin acısı, ardından hamile kalma şansı tamamen kişiyle alakalı. Umarım ağrı duymadan geçer gider de hemen hamile kalırsın canım
Canim bende pazartesi gunu cektrcem ama korku basladi ya benimde darlik var ins kotu gecmez sisli echomardan randevu aldim herkes orayi oneriyo c kollu rontgen cihazi kullaniyorlarmis agrisiz cekim diyorlar ins benimde oyle olurCanim pazartesi cektirdim ben. Özelde cektirdim. Alet benim canimi cok yakti giris yerim darmış ondan canim cok yanmis tupler acik dedi doktor cekim aninda. Ama film sonucunu alinca yanima gel dedi. Yarin sabah sonucu gostercem insaALLAH hayirlisi ile kavusuruz bizler de
Ne mutlu tüplerin açıkmş canım, can yanar... geçer... bu yolculuk uzun, çok zamanlar canımız yanıyor, boşver... takma kafana daha büyük problemler olmasın da... küçük sorunlar küçük zamanlarda aşılır...Canim pazartesi cektirdim ben. Özelde cektirdim. Alet benim canimi cok yakti giris yerim darmış ondan canim cok yanmis tupler acik dedi doktor cekim aninda. Ama film sonucunu alinca yanima gel dedi. Yarin sabah sonucu gostercem insaALLAH hayirlisi ile kavusuruz bizler de
Bebegimi kaybettim canim neyazikki 3 hafta önce oğlum olcakmis nasip olmadi düşük sonucu kaybettim acimin tarifi yokCnim sen hamile değil miydin sanki takvimini görmüştüm ben
Bebegimi kaybettim canim neyazikki 3 hafta önce oğlum olcakmis nasip olmadi düşük sonucu kaybettim acimin tarifi yokALLAHIM kimsenin basina vermesin
Ben varım,rahim filmi ile sağ tüpüm açıldı ve 2-3 ay sonra hamile kaldım hem de 2 kez:))Pazartesi günü rahim içi film çektireceğim. Bu filmi çektirenlerin hamile kalma olasiliklarinin daha cok arttigini duydum, okudum. Rahim ici film cekildikten hemen sonra bikac ay icinde hamile kalanlar var mi? Bir de ağrılı oluyor mu bu film? Tecrubeli arkadaslarim anlatirsaniz cok mutlu olacağım
Iki kez derken anlayamadim :) ay insaALLAH ben de kalirim yaaa cok aminnnnBen varım,rahim filmi ile sağ tüpüm açıldı ve 2-3 ay sonra hamile kaldım hem de 2 kez:))
InsaALLAH sen de ben de hamis kaliriz isteyen herkes canim benim amin yafnd_50 canimmm iNŞALLAH hamis kalirsin sagliklica yavruna kavusursun ❤
Nee guzel canim benim lutfen dua et bizler de kalalim hamile bebislerimiz olsun insaALLAH hayirlsii ve sagliklisi ileBen ikinci aya hamile kaldim hemde ilk ay adet olunca umudumu kaybettim kafamdan atmıştım artik olmaz diye ama bi baktim ikinci ay hamile kalmışım ustelik bana bir tup kapali ameliyat edelim demislerdi uyuzlarr para icin herseyi yapacaklar allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten cok okumustum 6. Aya kadar bile hamile kalan varmış
InsaALLAH hayirlisi ve sagliklisi ile bebislerimiz olur bizim deBende pazartesi çektirdim. Ben muayene olurken iliskide falan kendimi cok kasiyorum. Aci cekiyorum. Doktor anestezili yapalim oyleyse dedi. Uyandigimda odadaydim 1 saat yattim cikip okula gittim. Bende anasinifi ogrrtmeniyim. Agrim hafif oldu ara ara sanci seklinde. Yarin sonucu alcam ama doktor tuplerden biri yok dedi. Yumurtalik kanserinden dolayi yumurtalogimm alinmisti o zaman tuplerden biride alinmis. Amh ta dusuk cikti. 0.64. Bize tup bebek merkezi yolu gorundu sanirim.
İlkini düşürdüm ikinciye hamileyim demek istedim,ama çok iyi bir yerde çektirmen gerekir işin ehli olsun ki tıkanıklık varsa açmış olsun,2 defa farklı yerde çektirdim ilkinde açamadılar 2.sinde açabildilerIki kez derken anlayamadim :) ay insaALLAH ben de kalirim yaaa cok aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?