• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çektirenler lütfen bir bakar mısınız

Kızlar rahin filmi cektirdikten sonra yumurtlamaniz gecikti mi. Yarin 20. Gunum ovu testi kullaniyorum. Poztifi henuz goremedim de normal mi acaba filmden sonra? Bu demek oluyo ki en az 35 gunde adet olcam gebelik olmazsa
Ben gecen ay çektirdim bir değişiklik olmadi canim gününde. Bu 2. ay 17.gun oldu ama hsg ye baglamiyorum bence onla ilgisi yoktur.

Sagol canim biraz korku varda sormak istedim
Agri esigin yuksekse yani agriya dayanikliysan hic problem yok canim. Adet sancinin yuksek olduğunu düşün. Agri kesici icecek seviyede yüksek halini düşün. O ağrı maksimum 10~15 saniye sürüyor. Onun dışında sırf bu ağrı için anestezi almaya değmez. Ama cok hassasim ben agriya hic gelemiyorum diyorsan tabiki senin kararin ozaman yaptirabilirsin. Ama bence degmez. Ha o ağrı 10 sn degilde 10dk surseydi bende kesinlikle anestezili yaptir derdim ama bukadar kisa bir sey icin o ilaci alip uyuduguna değmez.

Bn cok memnun kaldim anestezili cektrdim ve o ay hamile kaldim kesinlikle tavsiye ederm hic korkmayn 5 dakikalik bsey zaten uyuyorsnz birsey hissetmiyorsnz .rahim filmi BASKA PROBLEM YOKSA Gebelik sansini yuzde 15 arttiriyor.

Bn cok memnun kaldim anestezili cektrdim ve o ay hamile kaldim kesinlikle tavsiye ederm hic korkmayn 5 dakikalik bsey zaten uyuyorsnz birsey hissetmiyorsnz .rahim filmi BASKA PROBLEM YOKSA Gebelik sansini yuzde 15 arttiriyor.

merhaba bende pazartesi günü HSG çekimi yapıldı. bişi sorucam kızlar hsg çekiminden en az kaç gün sonra ilişki olabiliyor ?

merhaba bende pazartesi günü HSG çekimi yapıldı. bişi sorucam kızlar hsg çekiminden en az kaç gün sonra ilişki olabiliyor ?
Canım senin tahrişine bagli. Nekadsr sürede iyilesirse. Ben 6 gun beklemistim doktorum bisey dememisti sormayi da unutmustum. Hadi İNSALALAH bu ay yuzumuz guler:dua:

Bugun 26. Günum. Rahim filminden beri ovulasyon testi yapiyorum. Ve bugun pozitifi gorebildim :( yani bu ay 40 gunde adet olcam eger hamilr kalamazsam. Lütfen dua edin kizlar bu ay mucizeme kavusayim:dua:

Bugun 26. Günum. Rahim filminden beri ovulasyon testi yapiyorum. Ve bugun pozitifi gorebildim :KK43: yani bu ay 40 gunde adet olcam eger hamilr kalamazsam. Lütfen dua edin kizlar bu ay mucizeme kavusayim:dua:
Canm benm yumurtlama günüm geç olsa bile adet tarihi değişmiyor. Yani yum.dan 14gün sonra olayi pek geçerli degil galiba.

Canm benm yumurtlama günüm geç olsa bile adet tarihi değişmiyor. Yani yum.dan 14gün sonra olayi pek geçerli degil galiba.
Canim benim hep oyle oldu dogru cikti yani. Ovulasyon testinde poztifi gordukten 14 gun sonra gercekten adet oluyorum

Eşinin degerleri normalse tutmasi yüksek ihtimal canm insaallah. Bizim hizimiz düşük bu 2.ayim sanirim bizde ise yaramiycak :KK43:
Esimin degerleri de iyi cikti aslinda. Bu sy keciboynuzu pekmezi de icirdim sen de icir ise yariyo diyolar. InsaALLAH mucizemize kavusuruz :(

Esimin degerleri de iyi cikti aslinda. Bu sy keciboynuzu pekmezi de icirdim sen de icir ise yariyo diyolar. InsaALLAH mucizemize kavusuruz :KK43:
Iciyor canim. Bitane de hap verdi doktor bitkisel takviye. Ama enaz 2 3 ay kullanmadan sperm degerleri pek degismiyormus. Ikinciye baktirmadik bakalm duzenli kullansin tekrar olcturucez.

Back