Rahim filmi çektirenler lütfen bir bakar mısınız

A
Aynen aynen bendede aynisi oldu acik ya tupler karinin doluo gayet normal benimde tas gibi olmustu gecio sonra dinlen baya

A

Aynen aynen bendede aynisi oldu acik ya tupler karinin doluo gayet normal benimde tas gibi olmustu gecio sonra dinlen baya
Icimi rahatalttin inan bisey oldu diye korktum ben de. Dinlenebilsem keske, calisiyorum öğretmenim

Şu yaram iyilessin kanamam bitsin baslayacagiz biz de Allahin izni ile :) bugun zaten 10. Gunum daha yumurtlamama da cok var hem biraz iyileseyim daha iyi olur diye dusunuyorum ayyy insaALLAH ya

Ya oyle deme bende calissam diye sabahin korunde ders calisiom adliyede ins katiplik icin bu sene ilk defa gircm universitede yeni bitti valla kiymetini bil aksama kadar evde olsan kafayi yersin en azindn kafani dagition cocuklarla

InsaALLAH canim benim vallahi böyle seyler duydukca cok umut oluyor bana. InsaALLAH bu ay mucizemiz gelir bizle olur Allahim

Ya oyle deme bende calissam diye sabahin korunde ders calisiom adliyede ins katiplik icin bu sene ilk defa gircm universitede yeni bitti valla kiymetini bil aksama kadar evde olsan kafayi yersin en azindn kafani dagition cocuklarla
Kiz tabiki cok şükür onlarla vakit geciriyorum ama suan rahatsizliktan dolayi gozumde buyudu. Dogru duzgun oturamiyorum bile karin agrisindan yururken seklim semalim degisiyo :) meslegim icabi hareket etmem de cok gerekli anasinifi ogretmeniyim:) o yuzden dedim su gunler gecsin yoksa gerisi kolay insaALLAH. ALLAHim senin de gonlune versin InsaALLAH canim benum

Merhaba kızlar bende cuma günü çekilicem anestezisiz yaptırayım dedim eşimde anestezili olsun canın falan yanar dedi 1 sene önce kürtaj oldum tekrar kalamadim doktorum rahim filmi istedi inşallah temiz çıkar sonuç rabbim bekleyen herkesin kucağını doldurur inşallah

Bende cuma günü çektiricem kızlarrrr korkuyorummm

asla seni korkutmak istemem ama kimi hic aci duymuyo kimi cok aci duyuyo. Ben cok aci duydum çünkü benim çat giriş darmış ondan zorlandim. Sadece 2 en fazla 3 dakika sürü. Cok aci cektim alet takilirken sivi verildiginde hissetmedim ama o alet takilirken zorlandim cunku girişim darmış ondan. Cok sukur tupler açık cikti bin şükür. Suan dusunuyorum anestezi alir miyim bidaha olsam diye, almazdim cunku o aci sadece 2 dakila cekiyosun. Vucudunu uyusturmaya gerek yok diye dusunuyorum kisa surelik islem icin. Oncesinde agri kesici igne yapiyolar biraz kanamam oldu hatta ilk gun adet gibi kanamam oldu ilk gun karin agrim da cok oldu hsg cekildikten 5 saat sonra filan. Bugun 2. Gunum kanama yok leke geliyo ara ara. Agrim da azaldi şükür. Cektir kurtul Rabbime siginiyorum sonu guzel olsun diye. Bebislerimiz icin deger

asla seni korkutmak istemem ama kimi hic aci duymuyo kimi cok aci duyuyo. Ben cok aci duydum çünkü benim çat giriş darmış ondan zorlandim. Sadece 2 en fazla 3 dakika sürü. Cok aci cektim alet takilirken sivi verildiginde hissetmedim ama o alet takilirken zorlandim cunku girişim darmış ondan. Cok sukur tupler açık cikti bin şükür. Suan dusunuyorum anestezi alir miyim bidaha olsam diye, almazdim cunku o aci sadece 2 dakila cekiyosun. Vucudunu uyusturmaya gerek yok diye dusunuyorum kisa surelik islem icin. Oncesinde agri kesici igne yapiyolar biraz kanamam oldu hatta ilk gun adet gibi kanamam oldu ilk gun karin agrim da cok oldu hsg cekildikten 5 saat sonra filan. Bugun 2. Gunum kanama yok leke geliyo ara ara. Agrim da azaldi şükür. Cektir kurtul Rabbime siginiyorum sonu guzel olsun diye. Bebislerimiz icin deger

asla seni korkutmak istemem ama kimi hic aci duymuyo kimi cok aci duyuyo. Ben cok aci duydum çünkü benim çat giriş darmış ondan zorlandim. Sadece 2 en fazla 3 dakika sürdü. Cok aci cektim alet takilirken sivi verildiginde hissetmedim ama o alet takilirken zorlandim cunku girişim darmış ondan. Cok sukur tupler açık cikti bin şükür. Suan dusunuyorum anestezi alir miyim bidaha olsam diye, almazdim cunku o aci sadece 2 dakila cekiyosun. Vucudunu uyusturmaya gerek yok diye dusunuyorum kisa surelik islem icin. Oncesinde agri kesici igne yapiyolar biraz kanamam oldu hatta ilk gun adet gibi kanamam oldu ilk gun karin agrim da cok oldu hsg cekildikten 5 saat sonra filan. Bugun 2. Gunum kanama yok leke geliyo ara ara. Agrim da azaldi şükür. Cektir kurtul Rabbime siginiyorum sonu guzel olsun diye. Bebislerimiz icin deger

Bende cektrcem canim bend eoyle bisey duymustum iNŞALLAH gerçektir saglikli hamisliklermiz olur ben anestezili yaptrcam canim cunku zor gecende varmis

Cnim sen hamile değil miydin sanki takvimini görmüştüm ben

Bi ay olmuştur çektireli anesteziyi tercih ettim özelde yaptırdım
Üç gün süren hafif bi kanama, adet sancısı oldu üç gün içinde bitti cnim hiç korkma ertelemene değmez ne var ne yok çıkıyor hep
Bende tüplerde yapışıklık varmış film sırasında açılmış dr tedavilik bi durumun yok dedi şükür
Ilk ay adet oldum bakalım bu ay nolucak..

Dun cektirdim canim cekim sirasinda alet takilirken cok aci duydum cunku girişim darmış. Ondan zor oldu. Yoksa ilac verildiginde pek bisey duymadim. InsaALLAH en kisa zamanda biz de bebislerimize kavusuruz

Canım ben dediğim gibi anestezi istemedim ama eşim ısrarla anestezili olsun dedi ve açıkçası bende biraz utanıyorum o yüzden öyle olmasını tercih ettim amin inşallah bebisler gelirde maddi manevi yaptıklarimiza değer

Ya gene de haklisin ya anestezili de rahat olur kasmazsin aci duymazsin Rabbim hayirlisimi versin vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…