Aynen aynen bendede aynisi oldu acik ya tupler karinin doluo gayet normal benimde tas gibi olmustu gecio sonra dinlen bayaCsnim bende muthis karin agrisi badladi hsg den 5 saat sonra filan krnim sis gibi kesinlikle dokunamiyorum iki buklum yuruyorum karnim kaskati kesildi degisik bi agri var yururken aci cekiyorum nefes alirken aci cekiyorum kipirdayamiyorjm normal mi sende olmus muydu
Icimi rahatalttin inan bisey oldu diye korktum ben de. Dinlenebilsem keske, calisiyorum öğretmenimA
Aynen aynen bendede aynisi oldu acik ya tupler karinin doluo gayet normal benimde tas gibi olmustu gecio sonra dinlen baya
Şu yaram iyilessin kanamam bitsin baslayacagiz biz de Allahin izni ile :) bugun zaten 10. Gunum daha yumurtlamama da cok var hem biraz iyileseyim daha iyi olur diye dusunuyorum ayyy insaALLAH yaBen iğne falan vurulmamıştım ,benim de çok şiddetliydi ağrılarım canım ,3 gün sürdü kanama biz bir gün de ara verip ilişkiye başladık, o ay doktor tutma ihtimali var iyi değerlendirin dedi biz de iki güne bir ilişki oldu yumurtlama dönemi üç gün üst üste oldu, normalde yumurtlama dönemi geçince biz çok önem vermezdik o ay adete kadar devam etti bazı günler kaydı ertelendi misafirliğe yatıya gittiğimiz gün falan mesela onun dışında o ay bırakmadım sana tavsiye bu ay sıkı çalışın ihtimal yüksek :)
InsaALLAH canim benim vallahi böyle seyler duydukca cok umut oluyor bana. InsaALLAH bu ay mucizemiz gelir bizle olur AllahimBen hsg çekildiğim ay hamile kaldım, bir arkadaşım da,ki onda bir sürü sorun vardı tüplerden biri tıkanıktı,kist vardı, o da çekildiği ay hamile kaldı.
Antibiyotiğe ihtiyacın olmamıştır, herkese vermiyorlar bana da vermedi, neden verilmediğini sordum, sorun yok sende dedi, Sorun olanlara veriyorlar demek ki.
Allah gönlüne göre versin inşallah çabucak hamile kalırsın .
Amiin canım içini ferah tut olur inş :)InsaALLAH canim benim vallahi böyle seyler duydukca cok umut oluyor bana. InsaALLAH bu ay mucizemiz gelir bizle olur Allahim
Kiz tabiki cok şükür onlarla vakit geciriyorum ama suan rahatsizliktan dolayi gozumde buyudu. Dogru duzgun oturamiyorum bile karin agrisindan yururken seklim semalim degisiyo :) meslegim icabi hareket etmem de cok gerekli anasinifi ogretmeniyim:) o yuzden dedim su gunler gecsin yoksa gerisi kolay insaALLAH. ALLAHim senin de gonlune versin InsaALLAH canim benumYa oyle deme bende calissam diye sabahin korunde ders calisiom adliyede ins katiplik icin bu sene ilk defa gircm universitede yeni bitti valla kiymetini bil aksama kadar evde olsan kafayi yersin en azindn kafani dagition cocuklarla
Amin insaALLAH canim benim cok sagolasinAmiin canım içini ferah tut olur inş :)
Sen de sağol canım ,sıkı çalışın tamam mıAmin insaALLAH canim benim cok sagolasin
Ay İNSAALLAH iyilesir iyilesmez baslariz herhalde :)Sen de sağol canım ,sıkı çalışın tamam mı
asla seni korkutmak istemem ama kimi hic aci duymuyo kimi cok aci duyuyo. Ben cok aci duydum çünkü benim çat giriş darmış ondan zorlandim. Sadece 2 en fazla 3 dakika sürü. Cok aci cektim alet takilirken sivi verildiginde hissetmedim ama o alet takilirken zorlandim cunku girişim darmış ondan. Cok sukur tupler açık cikti bin şükür. Suan dusunuyorum anestezi alir miyim bidaha olsam diye, almazdim cunku o aci sadece 2 dakila cekiyosun. Vucudunu uyusturmaya gerek yok diye dusunuyorum kisa surelik islem icin. Oncesinde agri kesici igne yapiyolar biraz kanamam oldu hatta ilk gun adet gibi kanamam oldu ilk gun karin agrim da cok oldu hsg cekildikten 5 saat sonra filan. Bugun 2. Gunum kanama yok leke geliyo ara ara. Agrim da azaldi şükür. Cektir kurtul Rabbime siginiyorum sonu guzel olsun diye. Bebislerimiz icin degerBende cuma günü çektiricem kızlarrrr korkuyorummm
asla seni korkutmak istemem ama kimi hic aci duymuyo kimi cok aci duyuyo. Ben cok aci duydum çünkü benim çat giriş darmış ondan zorlandim. Sadece 2 en fazla 3 dakika sürü. Cok aci cektim alet takilirken sivi verildiginde hissetmedim ama o alet takilirken zorlandim cunku girişim darmış ondan. Cok sukur tupler açık cikti bin şükür. Suan dusunuyorum anestezi alir miyim bidaha olsam diye, almazdim cunku o aci sadece 2 dakila cekiyosun. Vucudunu uyusturmaya gerek yok diye dusunuyorum kisa surelik islem icin. Oncesinde agri kesici igne yapiyolar biraz kanamam oldu hatta ilk gun adet gibi kanamam oldu ilk gun karin agrim da cok oldu hsg cekildikten 5 saat sonra filan. Bugun 2. Gunum kanama yok leke geliyo ara ara. Agrim da azaldi şükür. Cektir kurtul Rabbime siginiyorum sonu guzel olsun diye. Bebislerimiz icin degerBende cuma günü çektiricem kızlarrrr korkuyorummm
asla seni korkutmak istemem ama kimi hic aci duymuyo kimi cok aci duyuyo. Ben cok aci duydum çünkü benim çat giriş darmış ondan zorlandim. Sadece 2 en fazla 3 dakika sürdü. Cok aci cektim alet takilirken sivi verildiginde hissetmedim ama o alet takilirken zorlandim cunku girişim darmış ondan. Cok sukur tupler açık cikti bin şükür. Suan dusunuyorum anestezi alir miyim bidaha olsam diye, almazdim cunku o aci sadece 2 dakila cekiyosun. Vucudunu uyusturmaya gerek yok diye dusunuyorum kisa surelik islem icin. Oncesinde agri kesici igne yapiyolar biraz kanamam oldu hatta ilk gun adet gibi kanamam oldu ilk gun karin agrim da cok oldu hsg cekildikten 5 saat sonra filan. Bugun 2. Gunum kanama yok leke geliyo ara ara. Agrim da azaldi şükür. Cektir kurtul Rabbime siginiyorum sonu guzel olsun diye. Bebislerimiz icin degerMerhaba kızlar bende cuma günü çekilicem anestezisiz yaptırayım dedim eşimde anestezili olsun canın falan yanar dedi 1 sene önce kürtaj oldum tekrar kalamadim doktorum rahim filmi istedi inşallah temiz çıkar sonuç rabbim bekleyen herkesin kucağını doldurur inşallah
Bende cektrcem canim bend eoyle bisey duymustum iNŞALLAH gerçektir saglikli hamisliklermiz olur ben anestezili yaptrcam canim cunku zor gecende varmis
Pazartesi günü rahim içi film çektireceğim. Bu filmi çektirenlerin hamile kalma olasiliklarinin daha cok arttigini duydum, okudum. Rahim ici film cekildikten hemen sonra bikac ay icinde hamile kalanlar var mi? Bir de ağrılı oluyor mu bu film? Tecrubeli arkadaslarim anlatirsaniz cok mutlu olacağım
Dun cektirdim canim cekim sirasinda alet takilirken cok aci duydum cunku girişim darmış. Ondan zor oldu. Yoksa ilac verildiginde pek bisey duymadim. InsaALLAH en kisa zamanda biz de bebislerimize kavusuruzBi ay olmuştur çektireli anesteziyi tercih ettim özelde yaptırdım
Üç gün süren hafif bi kanama, adet sancısı oldu üç gün içinde bitti cnim hiç korkma ertelemene değmez ne var ne yok çıkıyor hep
Bende tüplerde yapışıklık varmış film sırasında açılmış dr tedavilik bi durumun yok dedi şükür
Ilk ay adet oldum bakalım bu ay nolucak..
Canım ben dediğim gibi anestezi istemedim ama eşim ısrarla anestezili olsun dedi ve açıkçası bende biraz utanıyorum o yüzden öyle olmasını tercih ettim amin inşallah bebisler gelirde maddi manevi yaptıklarimiza değerasla seni korkutmak istemem ama kimi hic aci duymuyo kimi cok aci duyuyo. Ben cok aci duydum çünkü benim çat giriş darmış ondan zorlandim. Sadece 2 en fazla 3 dakika sürdü. Cok aci cektim alet takilirken sivi verildiginde hissetmedim ama o alet takilirken zorlandim cunku girişim darmış ondan. Cok sukur tupler açık cikti bin şükür. Suan dusunuyorum anestezi alir miyim bidaha olsam diye, almazdim cunku o aci sadece 2 dakila cekiyosun. Vucudunu uyusturmaya gerek yok diye dusunuyorum kisa surelik islem icin. Oncesinde agri kesici igne yapiyolar biraz kanamam oldu hatta ilk gun adet gibi kanamam oldu ilk gun karin agrim da cok oldu hsg cekildikten 5 saat sonra filan. Bugun 2. Gunum kanama yok leke geliyo ara ara. Agrim da azaldi şükür. Cektir kurtul Rabbime siginiyorum sonu guzel olsun diye. Bebislerimiz icin deger
Ya gene de haklisin ya anestezili de rahat olur kasmazsin aci duymazsin Rabbim hayirlisimi versin vallahiCanım ben dediğim gibi anestezi istemedim ama eşim ısrarla anestezili olsun dedi ve açıkçası bende biraz utanıyorum o yüzden öyle olmasını tercih ettim amin inşallah bebisler gelirde maddi manevi yaptıklarimiza değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?