Anladim canim ozur dilerim uzduysem anlayamadim bi an aciklattim kendimi kotu hissettim.. ozel hastanede cektirdim nevsehirdeyim baris bey diye bi doktor iyi oldugunu soylediler. Tuplerimin acik oldugunu soyledi filme de baktigimda gosterdi bana da.İlkini düşürdüm ikinciye hamileyim demek istedim,ama çok iyi bir yerde çektirmen gerekir işin ehli olsun ki tıkanıklık varsa açmış olsun,2 defa farklı yerde çektirdim ilkinde açamadılar 2.sinde açabildiler
Önemli değil elbette,artık kafandan çıkar at bebek düşüncesini akışına bırak olCaktırAnladim canim ozur dilerim uzduysem anlayamadim bi an aciklattim kendimi kotu hissettim.. ozel hastanede cektirdim nevsehirdeyim baris bey diye bi doktor iyi oldugunu soylediler. Tuplerimin acik oldugunu soyledi filme de baktigimda gosterdi bana da.
Kandan bakiliyo evetInsaALLAH hayirlisi ve sagliklisi ile bebislerimiz olur bizim deamh degerine kandan mi bakiliyo canim nasil bakiliyo.
canım yazdıklarını okudum ve gerçeeten çok mutlu oldum Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin.benimde 1.sınıfa giden oğlum var onda zorlanmadım hamile kalmakta ama ikinciyi 2 yıldır istiyorum olmadı salı günü rahim filmi çekildim bende çift rahim vardı ilk gebeliğimde öğrenmiştim ama doğum yaptığım için bu engel değilmiş yine kalabilirmişim benimde doktorun söyledğine göre tüpler açık çıktı.bakalım ne olacak.hayırlısı olsun inşallah Rabbim tekrar tattırsın bu duyguyu tüm isteyenlere.sen ilişki durumunu gün aşırı mı yapmıştın rahim filminden sonra?Benim 8 yaşında bir kızım var..3-4 yıl olmuyordu ikinci bebek..Hiç bir sorunda bulamadı dr.lar...Son olarak rahim filmi önerdi..Rahim filminde açık çıktı tüpler.Ve acısız ve ağrızsız geçti işlem.. Rahim filminden 3 ay sonra hamile kaldım şükür..Açık görünse de hafif tıkanıklık vardı belki.. Okadar yıl olmayıp rahim filminden sonra olunca illa bir ilgisi var diye düşündüm..
Teşekkür ederim canım benim..Darısı sana olsun inşallah..canım yazdıklarını okudum ve gerçeeten çok mutlu oldum Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin.benimde 1.sınıfa giden oğlum var onda zorlanmadım hamile kalmakta ama ikinciyi 2 yıldır istiyorum olmadı salı günü rahim filmi çekildim bende çift rahim vardı ilk gebeliğimde öğrenmiştim ama doğum yaptığım için bu engel değilmiş yine kalabilirmişim benimde doktorun söyledğine göre tüpler açık çıktı.bakalım ne olacak.hayırlısı olsun inşallah Rabbim tekrar tattırsın bu duyguyu tüm isteyenlere.sen ilişki durumunu gün aşırı mı yapmıştın rahim filminden sonra?
çok sağol canım aslında bende bu aydan umutlanmıyorum hani filmden sonra illa olacak diye birşey yok kafaya fazla takıyoruz bazen bu yüzden de çeşit çeşit belirti yaşıyoruz.Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versinBak sana bişey söyleyeceğim inanmayacaksın..Rahim filminin olduğu ilk 2 ay sık ilişkiye rağmen olmadı..3,ayda eşimin iş yoğunluğu vardı ve tek ilişkiyle hamile kaldım..zerre umudum yoktu o aydan :) Ama o ayda kaldım..Rabbim senin ve tüm isteyenlerin de gönlüne göre versin inşallah....Zamanı gelince Rabbim veriyor.. Sabır ve dua ile inşallah
kesinlikle öyle..kafaya takmayı bıraktığın anda bebişler geliyor... :) Birde benim kızım çok istiyordu..namaz kılıp arkasına arkasına kardeş için dua ediyordu.. Okadar zaman dua ettikten sonra bigün dediki ben dua etmicem artık Allah benim dualarımı duymuyor kabul etmiyor dedi...Nasıl üzülmüştüm anlatamam...Ona anlattım işte...Allah seni çok seviyor senin dualarını da çok seviyor..Sen dua etmeyi bırakma diye hemen istediğini vermiyor demiştim.. Zor bir süreç elbette.. Hep Allahıma ilkönce hiç olmayana sonra bana ver diye dua ettim..Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize..çok sağol canım aslında bende bu aydan umutlanmıyorum hani filmden sonra illa olacak diye birşey yok kafaya fazla takıyoruz bazen bu yüzden de çeşit çeşit belirti yaşıyoruz.Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin
Canim naptinnnn yazamadim calisiyorumKızlarrr suan rahim filmi çektirmeye gidiyorum yoldayım veee cok korkuyorum
Canim doktorun cekim aninda bisey soylemedi mi benimki cekim aninda tuplerin acik dedi filmde de oyle ciktiKızlarrr rahim filmi çektirdim bugün sonucum elimde çrş günü doktoruma göstericem ama cık merak ettim anlayan varmı sonuçtan ?
Yok canım benim doktorum çekmedi zaten doktorum bi tıp merkezine yönlendirdi oradakiler çekti adamda birşey demediCanim doktorun cekim aninda bisey soylemedi mi benimki cekim aninda tuplerin acik dedi filmde de oyle cikti
Çektirdim canım uzanıyorum evde korkulacak birşey yokCanim naptinnnn yazamadim calisiyorum
Sorsaydin kuzum belki soylerdi cok merak ettim o ilac yayilimi iki tarafli da varsa tuplerinin ikisinin acik oldugu anlamina geliyor. Filmde. Nasildi naestezili mi cektirdin ayık miYok canım benim doktorum çekmedi zaten doktorum bi tıp merkezine yönlendirdi oradakiler çekti adamda birşey demedi
Iyi canim hadi geçmiş olsun yaninda agrikesicin olsun benim filmden 5 saat sonra muthis bi karin sancim başlamıştıÇektirdim canım uzanıyorum evde korkulacak birşey yok
Yok kuzum ayık çektirdim. Anestezi almaya hiç ama hiç gerek yok zaten. Adet sancısından biraz fazla bir sancı Oluyor ilaç verilirken ama öyle ölüp biticek bir durum asla yok. Sonrasında biraz ağrı olduğu için soramadım ama iki tarafada yayıldı ilaç sol tarafa hemen yayıldı sağ tarafa hemen yayılmadı biraz basınç uyguladı öyle yayıldıSorsaydin kuzum belki soylerdi cok merak ettim o ilac yayilimi iki tarafli da varsa tuplerinin ikisinin acik oldugu anlamina geliyor. Filmde. Nasildi naestezili mi cektirdin ayık mi
Orada hemen ağrı kesici verdiler hayatım bide antibiyotik aldım gün içerisindeIyi canim hadi geçmiş olsun yaninda agrikesicin olsun benim filmden 5 saat sonra muthis bi karin sancim başlamıştı
Sonucunuzu görsem bir tahminde bulunabilirdim aslında ?Kızlarrr rahim filmi çektirdim bugün sonucum elimde çrş günü doktoruma göstericem ama cık merak ettim anlayan varmı sonuçtan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?