- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 133
- 34
Sonucunuzu görsem bir tahminde bulunabilirdim aslında ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucunuzu görsem bir tahminde bulunabilirdim aslında ?
Ben de anestezi almadim cunku 2 dakikalik bi islemdi. Ilac verilirken ben de hic aci duymadim. Tupleri kapali olanlar cok aci duyuyolarmis sanirim. Ben aleti takip yerlestirrken acayip aci duydum o beni bitirdi. Ama doktor girişimin dar oldugunu ondan zorlandigini soyledi. Yoksa onun dışında aci duymadim ben de. İNSAALLAH yakin zamanda hamile kaliriz ya. Bana da film cekilmeden once dikloron agri kesici igne vurdurmustu doktorum. 5 saat agrim olmadi 5 saatten sonra muthis aglatacak sekilde karin agrim oldu ilk gun kanamam da baya oldu sonra ALLAHa sukur 2. Gun duzeldim. Gene olsun gene herseye katlanirim yeter ki insaALLAH sonu guzel olsunYok kuzum ayık çektirdim. Anestezi almaya hiç ama hiç gerek yok zaten. Adet sancısından biraz fazla bir sancı Oluyor ilaç verilirken ama öyle ölüp biticek bir durum asla yok. Sonrasında biraz ağrı olduğu için soramadım ama iki tarafada yayıldı ilaç sol tarafa hemen yayıldı sağ tarafa hemen yayılmadı biraz basınç uyguladı öyle yayıldı
Filmin görüntüsü arabada kaldı canımm inşallahh sorun yokturrrAslında görüntüden daha net anlardım ama bu rapordan benim anladığım rahim şeklinde bir anomali Yok. Tüplerde çok ufak çaplı bir tıkanıklık olabilir. Ciddi birşey Yok sanırım. O ilaç ile bile açılmış olabilir.
İnşallah canımmm inşallah en kısa zamanda hamilelk haberlerimizi veririz birbirimizeHer iki tubada dolum gorulmustur diyo bence iki tüp de acik insaALLAH yani benim anladigim o
Hadi gozunaydin canim. ayni problem bende de var. Darlık yuzunden ben de alet takilirken aci çektim ama ilac verilirken hafif sanci duydum. Bir de hsg cekildikten 5 6 saat sonra muthis bi karin agrisi cektim kramplarla. O da bir gun sürdü ama cok sukur atlattik dedigin gibi. InsaALLAH bu ay güzel sonuc alirizKizlar hsg cektirdim birazonce cok sukur bunuda atlattik ilaci verince adet sancisi gbi bi agri hssettm bi de ilk aleti yerlestirken canim yandi darlik sorunum var benm oyuzden. Smdi iyiym korkulacak bsey yokmus o kdar ya sonuc raporumda da herseyn normal oldgu bulgu ya saptanmadigi yaziyo cok sukur
Benimde birazonce yine agri vardi canm kisa surdu ama cok sukur ins bi dha gelmez. Rabbim yuzumuzu guldursun ins bu ay ya dua ediyorm canm cok zor grckten rahim flminde bile ister istemez stres oldum aratmadan versin rabbim herkese bizlere insHadi gozunaydin canim. ayni problem bende de var. Darlık yuzunden ben de alet takilirken aci çektim ama ilac verilirken hafif sanci duydum. Bir de hsg cekildikten 5 6 saat sonra muthis bi karin agrisi cektim kramplarla. O da bir gun sürdü ama cok sukur atlattik dedigin gibi. InsaALLAH bu ay güzel sonuc aliriz
Amin canim benim ayni duygulari yasamisiz valla. InsaALLAH RABBim bizim de kucaklarimizi doldurur. Senin nekadar oldu isteyeli?Benimde birazonce yine agri vardi canm kisa surdu ama cok sukur ins bi dha gelmez. Rabbim yuzumuzu guldursun ins bu ay ya dua ediyorm canm cok zor grckten rahim flminde bile ister istemez stres oldum aratmadan versin rabbim herkese bizlere ins
Geçmiş olsun. Nasıl nerde çektirdiniz ? Bu Yen'i teknoloji olan aletler mi kullanıldı ? Ben de perşembe çekileceğim. Sitedeki arkadaşların tavsiyesi ile bir yerden randevu aldım. Çok rahat geçiyormuş. Şimdi bunları okuyunca yine tüylerim diken diken olduDediklerine bugun yasayarak katildim resmen. Allahim islem topu topu 2 3 dakika sürdü ama ben resmen o an bitmeyecek sandim nasil aci cektim o aleti takarlarken canim cok yandi ya ayyy diyr nasil bagirdim doktor lutfen sakin ol simdi bitecek dedi ama kasildim kaldim doktor diyor kalcani yere koy kasilma ama iste nebilim yandi cok tahris oldu vajinam. Cunku girişi darmış doktorum dedi ondan zor olmus. Ilac verdi hafif sanci hissettim sonra bitti. Dedigim gibi takilan alet benim canimi yakti. Allahim nolur yardim et dedim. Ama inan sukurler olsunRabbime ki tupler acik cikti Allahim insaALLAH hamile kalabilirim Rabbim
Özel hastanede cekildim. Inanin bilmiyorum nasil bi alet bakmadim cunku bakarsam yaptiramam diye korktum. Sakin korkmayin islem gercekten 2 dakika kadar sürüyor. Ben alet takilirken aci duydum cunku darlik problemim var doktorum soyledi girişim darmis ondan zorlanmışım inan insan demek ki anne olabilmek icin hic bisey gozu gormuyor. Onceden olsa hayatta inanmazdim o masaya yatip o islemi yaptiracagima. Değer. Eger sonunda guzel seyelr olacaksa deger. Ki o aci beni öldürmedi suan hayattayim :) belki siz hic duymayacaksiniz bile aci filan. Icime ilac verildiğinde oyle ölümcül bi sanci duymadim saniyelikti cok azdi adet sancisinin onda biri bile degildi. Tüpler acik oldugu icin aci duymuyomussun sanirim. Duanizi edin ve bu filmi cektirin inanin iyi ki cektirdim diyeceksiniz.Geçmiş olsun. Nasıl nerde çektirdiniz ? Bu Yen'i teknoloji olan aletler mi kullanıldı ? Ben de perşembe çekileceğim. Sitedeki arkadaşların tavsiyesi ile bir yerden randevu aldım. Çok rahat geçiyormuş. Şimdi bunları okuyunca yine tüylerim diken diken oldu
Amin canm ins. 15 aydir istiyoruz canm evlenince 2 3 ay korunduk sadece. Senin ne zmandr canmAmin canim benim ayni duygulari yasamisiz valla. InsaALLAH RABBim bizim de kucaklarimizi doldurur. Senin nekadar oldu isteyeli?
Öncelikle geçmiş olsun canım. İnsan ister istemez korkuyor. Ama tabi ki çektireceğim. Acılı ya da ağrılı da olsa çektireceğim. Çünkü anne olmayı çok istiyorum ❤İnşallah sıkıntısız sorunsuz geçer. İnşallah sen de bebeğine kavuşursunÖzel hastanede cekildim. Inanin bilmiyorum nasil bi alet bakmadim cunku bakarsam yaptiramam diye korktum. Sakin korkmayin islem gercekten 2 dakika kadar sürüyor. Ben alet takilirken aci duydum cunku darlik problemim var doktorum soyledi girişim darmis ondan zorlanmışım inan insan demek ki anne olabilmek icin hic bisey gozu gormuyor. Onceden olsa hayatta inanmazdim o masaya yatip o islemi yaptiracagima. Değer. Eger sonunda guzel seyelr olacaksa deger. Ki o aci beni öldürmedi suan hayattayim :) belki siz hic duymayacaksiniz bile aci filan. Icime ilac verildiğinde oyle ölümcül bi sanci duymadim saniyelikti cok azdi adet sancisinin onda biri bile degildi. Tüpler acik oldugu icin aci duymuyomussun sanirim. Duanizi edin ve bu filmi cektirin inanin iyi ki cektirdim diyeceksiniz.
canım yazdıklarını okuyunca aynı benim oğlum dedim oda sürekli dua ediyor birde en yakınımızda eltimin şuan 3.ü olacak onların oluyorda bizim neden olmuyor diyor.onu öyle görünce o kadar üzülüyorum ki anlatamam.İnşAllah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinkesinlikle öyle..kafaya takmayı bıraktığın anda bebişler geliyor... :) Birde benim kızım çok istiyordu..namaz kılıp arkasına arkasına kardeş için dua ediyordu.. Okadar zaman dua ettikten sonra bigün dediki ben dua etmicem artık Allah benim dualarımı duymuyor kabul etmiyor dedi...Nasıl üzülmüştüm anlatamam...Ona anlattım işte...Allah seni çok seviyor senin dualarını da çok seviyor..Sen dua etmeyi bırakma diye hemen istediğini vermiyor demiştim.. Zor bir süreç elbette.. Hep Allahıma ilkönce hiç olmayana sonra bana ver diye dua ettim..Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize..
Amin İNSALLAH canim benim RABBim bize de naisp etsin o mucizevi duyguyu ❤Öncelikle geçmiş olsun canım. İnsan ister istemez korkuyor. Ama tabi ki çektireceğim. Acılı ya da ağrılı da olsa çektireceğim. Çünkü anne olmayı çok istiyorum ❤İnşallah sıkıntısız sorunsuz geçer. İnşallah sen de bebeğine kavuşursun
Canm ben bursada 550ye çekildimKizlar ozelde mi yomsa devlettemi cektrdiniz ve ozelse ucretleri nekadar acaba ogrenebilirmiyim ? Hepinize cok gecmis olsun ❤